Eurooppa Maahanmuutto

100 000 siirtolaista matkalla Balkanin reitille

Kuva Shutterstock.

Vaikka Afganistanin pakolaisaalto on hädin tuskin alkanut, Balkanin reitille on matkalla jo 100 000 siirtolaista kohti Euroopan unionia taivaltavaa siirtolaista. Kasvavalla siirtolaispaineella ei kuitenkaan ole unkarilaisten kannalta merkitystä, sillä raja tulee kestämään.

Unkarin on valmistauduttava uuteen laittoman maahanmuuton aaltoon, joka voi olla suuruudeltaan vastaava kuin vuoden 2015 siirtolaiskriisi, Viktor Orbánin johtaman Fidesz-puolueen varapuheenjohtaja János Halász sanoi haastattelussa.

– Viime päivinä olemme nähneet pelottavia kuvia ihmisistä, jotka pakenevat Talibania Afganistanissa – kun otamme huomioon kehityksen Keski-Aasian maassa, kaikki asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että uusi siirtolaisvirta voi pian hyökyä Eurooppaan, Halász sanoi.

Hän huomautti, että ilman odotettavissa olevaa siirtolaisaaltoakin muuttoliike, Eurooppaan on kasvanut tänä vuonna, ja siirtolaisten määrä on moninkertainen viime vuoteen verrattuna.

– Neljä kertaa enemmän ihmisiä on pysäytetty Unkarin rajalla viime vuoteen verrattuna, ja salakuljettajien määrä on noussut räjähdysmäisesti … Matkalla Balkanin reitille on edelleen noin 100 000 ihmistä, mutta Unkari vastustaa painetta – hallitus suojelee Unkarin kansalaisia, Halász sanoi.

Koronavirusepidemia on vain tilapäisesti hidastanut maahanmuuttoa Eurooppaan, ja muuttoliike on lisääntynyt tasaisesti viime kuukausina, mutta Halászin mukaan ei ole väliä, kuinka paljon painetta Unkarin rajaan kohdistuu – se tulee kestämään.

Lähde Remix.

Tilaa
Ilmoita
guest
33 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Luinpa, että taliban yrittää sulkea rajat, jotta ammattitaitoinen työväki ei katoaisi maasta. Tiedä sitten laskevatko lukutaidottomat ja muuten vähäarvoiset sekä ongelmatapaukset marssimaan muualle.

Anonyymi

Mitä tekee EU? Ei mitään. Näinkö sitä luodaan turvallista Eurooppaa? Myös Schengen-sopimus aikoinaan oli valtava virhe, joka helpotti vain rikollisten, varastetun tavaran ja valepakolaisten helppoa siirtymistä maasta toiseen.

John Quiman

Jos sitä noudatettaisiin, eivät nuo pakoloiset voisi marssia läpi Euroopan etsimässä parasta hillotolppaa.

Kata

Schengen piti koskea vain eurooppalaisten kantisten liikkumisvapautta ei kaikenmaailman teletappien mutta eihän Dublin kestänyt 2015 yhtään päivää!Näin niitä sopimuksia poljetaan ihan keveästi!

Pacta Sunt Servanda mutte Änzelä ei ymmärrä latinaa….

John Quiman

Suvakki noudattaa vain sopimuksia, jotka sopivat tavoitteisiin. Jos tavoitteet tarvitsevat tuekseen sopimuksia, joita ei ole, sitten vaan kerrotaan, että on.

Lasten rokotuksia tehdään lain vastaisesti asetuksella, joka on lain vastainen eli ei ole pätevä. Lisäksi luvan saamisen ehdot eivät täyttyneet, mutta eipä suvakki siitä välitä. Toteuttaa tavoitteitaan mistään piittaamatta. Ja tavoitteet määritellään ulkomailla Schwabin kerhosta, joka kertoo mitä pitää tehdä unelman saavuttamiseksi.

Kata

Joo on se omituista että WHO ei suosittele näitä 12-15v ”rokotuksia” mutta THL.tuo suurten ajatusten paja,suosittelee ja Nohynek pelottelee.Itse oli vielä keväällä sitä mieltä että ei nuorille piiikkejä.MIKSI uskoa näitä?

John Quiman

Kyseessä onkin politiikka, ei terveys. Keskeistä on viherfasismin suunnitelma, ei lasten terveys. Mitä lienee suunnitelmaa toteuttavatkin, pyritään siihen valheilla ja paksuilla valheilla sekä emävalheilla. Tämähän näkyy heidän toimissaan helposti, mutta ei aukea ideologisesti sokeutuneille.

yllätys

Hallituksemme on siis saamassa osaavaa työvoimaa, mistä väittävät olevan pulaa kovasti. Itse en ole samaa mieltä.

Agentti 2030

Pari vuosikymmentä kun vierähtää niin meitä on miljardi nykyistä enemmän.
Lisääntyvä kuivuus pistää ihmiset liikkeelle kohti pohjoista.
Silloin Eurooppaan pyrkijöitä on sata MILJOONAA-

Anonyymi

On aika lailla ravistava kokemus ottaa esille karttapallo ja huomata, miten pieni Eurooppa todellakin on! Se, miksi muuttoliike käy vain yhteen suuntaan, ei ole mikään yllätys. Kuka haluaisi elää 600-lukua, kun voi elää 2000-lukua ja vieläpä mukavasti tekemättä yhtään mitään?

Seppo Himanen

Suurimmalle osalle Afganistanin kansaa 1500-luvun islam näyttäisi olevan tärkeämpi kuin 2000-luvun liberaali demokratia.

Kata

Mutta nykyaseet ja varustelu ja puhelimet ok.Muuten takaisin sinne keskiaikaan.

John Quiman

Toisten rakentaman elintason jakaminen kiinnostaa, ei se työ, mikä siihen tarvitaan ja on tarvittu.

John Quiman

Hieman ihmetyttää, että mikä sai tuon kommentin jäämään tarkistuksen odotushuoneeseen.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
U. Kamutapsa

Karkea jaottelu:

  • On niitä jotka leipovat kakun.
  • On niitä jotka jakavat ison osan kakusta keskenään.
  • On niitä jotka syövät lopun kakun.
Mirkku

Muruset, jotka tippuvat rikkaiden pöydiltä?

John Quiman

Afrikassa on mahdollista elättää kaikki ja vieläpä viedä ruokaa muualle. Tuskin se muuttuu dramaatisesti parissa vuosikymmenessä. Turha ennustella kuivuutta vuosikymmenten päähän ja tulee muistaa, että ei koko Afrikka ole päiväntasaajalla eli lämpimimmällä alueella.

juu

Miksi lähtevät? Tai no tiedän toki euroopan sosiaaliturva ja ilmainen elämä sekä kauppakeskuksissa notkuminen kiinnostaa.
Mutta nythän siellä afganistanissa olisi juuri sellainen islamilainen maa sharia-lakeineen mitä muslimit haluaa. Suurin osa euroopassa olevista muslimeistakin sitä kyselyiden mukaan haluaa. Haluavat shariaa ja islamilaista valtiota, mutta eurooppalaisten edut ja rahat. Mielestäni pitäisi luopua islamista jos eurooppaan haluaa.
Olkoon vain uskonvapaus, mutta jos näemme että jostain uskonnosta ei koskaan missään seuraa mitään hyvää, niin miksi se pitää tänne edes hyväksyä?

Horace Smith

”Olkoon vain uskonvapaus, mutta jos näemme että jostain uskonnosta ei koskaan missään seuraa mitään hyvää, niin miksi se pitää tänne edes hyväksyä?”

Täällä on toistaiseksi päättävillä tahoilla riittävä määrä hyödyllisiä idiootteja. Niin kauan kuin punavihreä mafia saa päättää, tulemme nauttimaan islamin mukavuuksista.

Irmeli

Onneksi on Unkari ja muutama muu fiksu maa Euroopassa. Hölmölän vokit on jo pedattu ja suvakkiämmät odottaa pöksyt kosteina matuäijälaumoja…Hölmölä on Euroopan tyhmin maa, olen huomannut, Ruotsikaan ei halua mitään 2015 toistoa, mutta tänne velkaseen hölmölään saa tulla, kun kaikki on kuulemma suomalasia jo tänne läpsytellessään. Täällä nuollaan Brysselin p######ä, kilttinä mallioppilaana jolle nauraa naurismaan aidatkin…

Hätätila tai väärinymmärrys

Päätyvätköhän nämä ihmiset sellaisiin maihin joissa ei ole lainkaan sosiaalitukia eikä ilmaista elämää ilman työvastiketta?

Kata

Ei koska he sanovat kuten porukka etelä- Ruotsissa 2015 että he ovat matkalla Suomeen ja niin juna jyskyttää(ei vanhaa ystävää vaan..) kohti uutta elämää jossa ei työpäivää nää ja rahaakin kivasti taskun pohjiin jää…ja tyttölöisiäkin voi lähentyäääääää…. 😎

Anonyymi

Siinähän näitä maita olisi Afganistaninkin ympärillä heti rajan takana, mutta eipä kelpaa!

Ohisalo on jalo aina kun kyseessä Iso M

600 SATAA AFGAANI ISLAMISTI PAKOLAIS MIESTÄ 

 USAN LENTOKONESSA 

MATKALLA SAKSAAN ILMAN MASKEJA

TOKION OLYMPIALAISISSA 
KORONA RAJOITUSTEN TAKIA 
EI YLEISÖÄ

 SUOMEN RAVINTOLAT KIINNI 22 00
 EI ASIAA MINEKKÄÄN ILMAN KORONA PASSIA
 SUOMESSA SUOMALAISELLA 

TAI SAKSA ON VETÄNYT POHJAT SILLÄ SARALLA
HEHÄN TOIMIVAT KUIN NAZIT 

 MUTTA SE EI KOSKE SAKSAAN SAAPUNEITA
 AFGAANI PAKOLAISIA ISLAMISTEJA
 Reppana velli housu sotakarkuri miehiä 
 JOTKA RAIJJATAAN SINNE 

ja suomi halua ne reppanat tänne kaljoille

Mutta kun baarit on konkurssissa korona rajoitusten takia 

Mikä taas ei koske niitä tänne tulevia janoisia pakolaisia

ja kohta he valittavat hallitukselle 

korona ravintola rajoituksista arabiaksi
 vihreiden ohisalolle sisäministerille

 ja kappas baarien auki olo muuttuu totaalisesti
 baarit auki 24 h päivä

 Mutta samalla maahanmuuttaja afgaanien syyllisyys raiskauksiin myös lisääntyy oleellisesti 

 SIIS MITÄ ,Tässä maailmassa tapahtuu

Kata

Oikein hyvä kysymys…mutta emme saa vastausta…ennenkuin asiat muuttuvat.Niiden on muututtava tai tämäKIN maa murtuu Ruotsin tasolle.

Kattellaan

On hienoa tietää että euroopassa on muutamia maita jotka ajattelevat kansansa etua. Siksi meillä on vielä omalla mantereella muutama turvasatama valkoiselle väestölle. Jos itänaapuri avaa rajat ja se kolmisen miljoonaa päästetään tänne.

Anonyymi

Sitten kun hitaammatkin meillä ja muualla ymmärtävät, että hyvinvointi ja turvallisuus menetetään liian humaanin ja täysin vieraasta kulttuurista tulevan maahanmuuton takia, on jo liian myöhäistä. Nyt täytyy toimia! Mutta kun ei; Ohisalokin esittää jo kiintiöpakolaisten määrän tuplaamista! Mikä ihmeen hinku on oikein kärjestämällä järjestää omaan maahan ikävyyksiä ja samalla kääntää selkänsä suomalaisille ja ”lystin” maksajille? Ohisalo, Marin ja kunppanit käyttäytyvät kuin arabisheikit; rahaa on niin että ranteita pakottaa!

Juzzy

Suomalaisten suvskkien pitäis mennä unkarin rajalle, samalla lailla kun kreikkaan. Muttei Euroopan järkevin maa ota suomalaisia häslään sinne. Kun Suomikin pilataan niin ainoa ratkaisu mulla on muuttaa Unkariin. Toivon että eläkkeelle pääsen ennen sitä, mutta sija aiemmin pitää olla maasta muuttaja jos suomi pilataan

murre riepunen

Voi voi, ellei maamme hallitus herää, odotettavasti melkolailla suuria murheita, ilmastohysteria saattaapi unohtua.

Tassos

Jos odotat Suomen hallituksen heräävän voisit käyttää aikasi paremminkin, esim. katsella kun ruoho kasvaa.

Kaino-Vieno Huttunen

Eivät voi olla afganistanilaisia ainakaan Afganistanista. Tuo määrä ei voi olla ehtinyt sieltä Balkanille muuten kuin lentoteitse, eikä Kabulin kenttä vedä kuin pieniä määriä kerrallaan. Ja talebanhan on sulkenut rajat ja estää ihmisiä poistumasta maasta. Onko nyt taas sama tilanne kuin vuonna 2015, jolloin Syyrian sodan varjolla tuli suuri määrä ihmisiä eri puolilta Afrikkaa, Lähi-Itää ja Aasiaa ja vain pieni määrä syyrialaisia.

Ilkka Forsten

Siitä on kyse. Viimeksikin saapui pakolaisia joilla oli Pakistanilainen Isä ja Somalialainen Äiti. Veljet olivat Irakilaisia ja serkut Namibiasta. Muu suku mistä lie, mutta siitä huolimatta he olivat syyrilaisia koko konkkaronkka ja täällä uskottiin silmät ammollaan kaikki selitykset.

Anonyymi

Todennäköisesti juuri näin. Uutiset näyttävät kuvia perheistä, naisista ja lapsista, vaikka kaikki tietävät, että nuoria miehiä tulee kaikkialta Lähi-idästä ja Afrikasta Eurooppaa sulostuttamaan. Saa nähdä, joko saksalaistytöt vuoden 2015 malliin väsäävät Welcome-banderolleja ja muun väen kanssa osoittavat suosiotaan taputtamalla saapujille kuin viihdemaailman tähdille. Videot tuolta vuodelta ovat niskakarvoja nostattavaa katsottavaa.