Eurooppa Rikos

13-vuotiaan Leonien raiskausmurhasta epäilty afganistanilainen pakolainen vangittu Lontoossa

Afgaani, joka pakeni 13-vuotiaan Leonien väkivaltaisen kuoleman jälkeen Itävallassa, on saatu kiinni. Itävaltalaiset tutkijat löysivät afgaanin ja pidättivät pakolaisen Lontoossa.

22-vuotias afgaani löydettiin lontoolaisesta lähiöstä, jossa Kronen Zeitungin mukaan ”afganistanilainen yhteisö on hyvin edustettuna”.  Afgaani odottaa nyt luovuttamista ​​Itävaltaan. Sisäasiainministeri Karl Nehammer (ÖVP) puhui ”suuresta menestyksestä”.

Pakolaista ehdittiin etsiä viikkoja eurooppalaisen pidätysmääräyksen perusteella. Kolme muuta teosta epäiltyä afgaania 18-, 20- ja 23-vuotiaat, ovat jo pidätettyinä Itävallassa.

22-vuotias afgaani on ollut tuomiolla Itävallassa jo kolme kertaa vuodesta 2018 alkaen syytettynä huumausainerikoksista. Hänestä on myös ilmoitettu poliisille kuusi kertaa.

Kielteinen turvapaikkapäätös annettiin jo vuonna 2017, mikä olisi mahdollistanut 22-vuotiaan afgaanin karkottamisen. Karkotusmääräys annettiinkin, mutta afgaani valitti päätöksestä.

Tullnista Ala-Itävallasta lähtöisin oleva 13-vuotias Leonie tapasi 25. kesäkuuta Wienissä afgaanit, jotka antoivat lapselle ekstaasia ja raiskasivat tämän useasti. Hieman myöhemmin tytön sydän pysähtyi.

Itävallan liittokansleri Sebastian Kurz (ÖVP) antoi ymmärtää Leonien raiskausmurhan jälkeen, että karkotuksia Afganistaniin jatketaan riippumatta maan turvallisuustilanteesta.

– Emme lopeta karkotuksia Afganistaniin emmekä löysytä turvapaikkalakeja, liittokansleri Kurz sanoi.

Lähteet Kronen Zeitung, Kansalainen (1, 2).

Tilaa
Ilmoita
guest
17 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
marjatta

Milloinkohan Suomessa ruvetaan tekemään raiskaajille ja rikoksia tehneille samanlaisia karkoituksia. Olisiko aika viimein lopettaa sinisilmäisyys.!!

Kaarnalaivaveistämö

Ohisalo, Andersson ja Marin varmaankin odottavat pimsloorat märkinä että voisivat ottaa ja majoittaa ihanan kultamunan ja voimavaran. Kaarnalaivan varustaja huutaa taustalla että ”se tegeee dörgeeen shiiistii shafgaaa”

juha II

Suomi ja Ruotsi eivät luovuttaisi kullannuppua!

Oululainen miesjoukko

Kun oulussa oli matujen orgiat, monet niistä katosi kuin pieru saharaan. Saksasta taidettiin yksi saada kiinni. Eli täysihoitoon takaisin. Tuomiohan oli naurettava. Hyvin ne traumatisoituneina osaavat perseillä. Ja helppoa näyttää olevan maisemien vaihto. Luultavasti apuja saavat.

U. Kamutapsa

Ananasvintiö oli siis ehtinyt seikkailemaan jo Britanniaan. Aikamoista huippuosaamista. Sotaa, vainoa ja kidutusta pakeneminen vaatii neuvokkuutta.

Aslak

Ei aavikkojen pedofiilejä Eurooppaan. 13-vuotias raiskattiin. Rajaturvallisuus kuntoon. Sisäministerit järki käteen.

Ilkka Mänttäri

Ministerit vaihtoon.

marjatta

Tätä suomenkansa takuulla toivoo. Tai leväperäiset ministerit vaihtoon, jotka eivät huolehdi kansamme turvallisuudesta.

Kaino-Vieno Huttunen

Vuonna 2018 oli siis jo täysin selvää, millainen kulttuurinen rikkaus Itävallalle ko. afgaani oli. Ja vuonna 2017 annettua karkoitusmääräystä ei voitu panna käytäntöön, koska afgaanin valitus siitä pyöri koneistossa. Minusta länsimainen byrokratia alkaa näyttää Frankensteinin hirviöltä. Ymmärrän kyllä, että tarkoitus on turvata ihmisoikeudet, mutta tietyntyyppinen eriarvoisuus olisi tässä kyllä paikallaan. Ei kai se Afganistan afgaanille niin hirveä paikka ole, olihan tuokin kasvanut siellä 17-vuotiaaksi. Taikka sitten Iran, jossa ne ovat onnistuneet sentään hankkimaan muotivaatteet, ananaskampauksen ja iPhonen.

John Quiman

Kun tulee karkotuspäätös, laitetaan saman tien suljettuun laitokseen ja palautetaan ensitilassa. Mikäli valittaa, odottelee laitoksessa tai vaihtoehtoisesti karkotus toteutetaan ja jos valitus menee läpi, sitten saa palata, mikäli sai samalla myös oleskeluluvan.

Ne jäävät notkumaan kaikin keinoin, eivätkä halua palata kotimaahansa, koska se jääminen on tehty niin helpoksi. Valitus sisään ja taas saa notkua pitkin poikin vapaana vuosia. Uusi valitus sisään ja taas oleskelu jatkuu. Muutaman vuoden jälkeen suvakit vetoavat siihen, että se on jo ollut niin kauan, että pitää antaa jäädä.

PSn äänestäjä

Ei väärää suvaitsevaisuutta, liittokansleri Sebastian Kurz, Itävalta
Tämänkin tapauksen takia Itävalta jatkaa rikollisten muslimien karkoituksia Afganistaniin, oli siellä olot mitä tahansa, liittokansleri Kurz sanoi
Hädässä olevia autetaan mutta Eurooppa ei voi ottaa ketä tahansa ihmisiä ilman rajoituksia
https://www.epochtimes.de/politik/ausland/tote-leonie-13-kein-platz-fuer-falsche-toleranz-kanzler-kurz-ueber-traumatisierte-taeter-a3548170.html

Kurz forderte konsequente Abschiebungen von Flüchtlingen und Migranten, die Straftaten begehen. Mit ihm werde es auch keinen Abschiebestopp nach Afghanistan geben, so der Bundeskanzler. Zudem erklärte Kurz, dass er im Punkt Flüchtlingshilfe für Hilfe vor Ort sei, um Menschen in Not zu unterstützen. Er sei aber dagegen, in Europa unbeschränkt Menschen aufzunehmen.

Kata

Sanattomaksi nämä vetää…joka maassa minne nämä ”#¤%¤#t saapuvat sama juttu.Mutta Iiris vain huutaa että metalli ja rokkipiireissä ollut häirintää…jännä että Tuska festarareilla oli vähiten hälytyksiä kun ne viimeksi oli..mutta iskelmä ja poppikulttuurissa onkin toinen juttu.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201807132201073020

mutta sopimuksessa lukee...

Moni teollisuusmaa on YK:ssa sitoutunut kantamaan vastuunsa ilmastonmuutoksesta ottamalla vastaan avoimen määrän pakolaisia.
Siksi meidänkin päättäjät niin itsepintaisesti ja yksiäänisesti vähättelevät humanitaarisen maahanmuuton haittoja. Kansalaiset, vesi nousee ioten opetelkaa uimaan !

John Quiman

Ilmastonmuutos ei ole vielä vuosiin, jos edes vuosikymmeniin, pätevä syy tuohon. Ei ole ilmastopakolaisia, koska ilmasto on heidän kotimaissaan yhtä hyvä elämiselle kuin ennenkin. Viljely toimii, jos osataan aja tehdään työtä. Zimbabwe oli ennen suuri viljan viejä. Ei ole enää, mutta se ei todellakaan liity ilmastoon. Se liittyy heidän itsensä toteuttamaan politiikkaan. Sama toteutuu Etelä-Afrikassa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
mutta sopimuksessa lukee...

Oli se syy sitten todellinen tai ei, niin sen varjolla masinoitu matumigraatio riittää kyllä muuttamaan pohjoismaat yhden sukupolven aikana Balkanin maiden kaltaisiksi.

Tyrvallisuutta ei ole enää

Kielteisen päätöksen jälkeen pitäisi aina ottaa säilöön odottamaan karkoitusta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Tyrvallisuutta ei ole enää
John Quiman

Jos noin olisi tehty, olisi säästytty monelta pahalta. Vaan suvakit kiljuvat äänitorven täydeltä, että ihmisoikeudet. On siis ihmisoikeus olla vapaasti maassa laittomasti ja aiheuttaa merkittävä turvallisuusuhka.