Eurooppa Rikos

13-vuotiaan Leonien raiskausmurha Itävallassa: ”Nuorin” epäilty afgaani paljon oletettua vanhempi

Kuva Pixabay

13-vuotiaan tytön huumaamisesta, raiskaamisesta ja murhasta epäilty ei suinkaan ole 16-vuotias alaikäinen vaan yli 20-vuotias ja siten täysi-ikäinen.

Tullnista Ala-Itävallasta lähtöisin oleva 13-vuotias Leonie tapasi 25. kesäkuuta Wienissä kaksi afgaania – 16-vuotiaaksi väitetyn sekä 23-vuotiaan.

Edellä mainitut afgaanit antoivat 18-vuotiaan pääepäillyn afgaanin asunnossa lapselle ekstaasia ja raiskasivat tämän useasti. Hieman myöhemmin tytön sydän pysähtyi.

Tutkinnan aikana viranomaiset tilasivat asiantuntijalausunnon väitetysti vain 16-vuotiaan epäillyn iästä. Tulokset osoittavat, että syytetyn antama syntymäaika ei täsmää fyysisen kehityksen kanssa. Asiantuntijat määrittivät todennäköiseksi iäksi 20,6 vuotta.

Kun Leonie kuoli huumattuna useiden raiskausten jälkeen, afgaani oli yli 18-vuotias ja siten täysi-ikäinen. Tulosten mukaan syytetty oli vähintään 18,95 vuotta vanha rikoksen tekohetkellä 26. kesäkuuta 2021.

Kolme epäiltyä afgaania, ”16”-, 18- ja 23-vuotiaat ovat pidätettyinä. Neljännestä, 22-vuotiaasta afgaanista on annettu eurooppalainen pidätysmääräys.

Lähteet Kronen Zeitung, Kansalainen.

Tilaa
Ilmoita
guest
46 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

phd dissertation help database https://helpon-doctoral-dissertations.net/

trackback

dissertation abstracts https://dissertations-writing.org/

trackback
trackback
trackback

500 nations free slots https://slotmachinegameinfo.com/

trackback

dnd level 6 spell slots https://www-slotmachines.com/

trackback

club pogo slots https://411slotmachine.com/

trackback
trackback

double diamond slots free https://pennyslotmachines.org/

trackback

free slots that pay cash https://candylandslotmachine.com/

trackback

old vegas world slots https://freeonlneslotmachine.com/

trackback

vegas world slots free https://2-free-slots.com/

trackback

2titanium

juha II

Aivan kypsää kauraa. Tyhmä ei ole se, joka valehtelee, vaan se joka uskoo.

Kaino-Vieno Huttunen

Tuosta ekstaasista tuli mieleen muisto matuinvaasion alkuajoista. Olin ostoksilla eräässä espoolaisessa kauppakeskuksessa. Siinä 2. kerroksen leposohvilla istui 3 tai 4 Irakin tuontitavaraa. Heidän ympärillään hääri kaksi suomalaista suvakkia. Näin, kun toinen suvakeista ojensi yhdelle irakilaiselle jotakin käteen, jonka tämä pisti suuhunsa. Suvakit olivat noin 30 v vaaleita, tukevia ja siististi pukeutuneita ja heillä oli laitetut kampaukset. Molemmilla oli lasittunut katse ja outo kissanviiksimaalaus kasvoilla. En ihan nähnyt, minkä suvakki antoi irakilaiselle, mutta kaikki irakilaiset tuntuivat myös olevan pöllyssä.

Olen miettinyt, liityikö episodi jollain lailla mielenhallintaan, huumeitahan käytetään osana sitä. Vai löysivätkö paikalliset bilehuumeiden käyttäjät heti tulijoista itselleen markkinaraon ja tulijat muuten vain raon.

BTW:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/22f91cae-72d5-4708-8b20-5958d75f8943

Kata

Vastaavaa näkyi täällä meilläpäinkin.Julkisesti jopa syötettiin sulosuulle jotain leivosta…ei helevata…ja tuo IL juttu, nyt oksettaa.Miten nuo kehtaa?Mitäpä JOS omaan naapuriin tulis….asuin itse 6v lähes naapureina romanien kanssa aikoinaan.Tarinoita olisi….paljon!

Nollatutkimus

Tuohon IL:n juttuun liittyen riittää, kun vilkaisee ns tutkijan nimen. Suurpää.

John Quiman

Tutkimuksessa ei mm. ollut afrikkalaisia listassa. No, kumminkin oli kyselty, mutta eipä tarkasteltu sitä, että onko siihen perusteita, oli vaan viitattu ennakkoluuloihin. Kokemuspohja riittää noille asenteille. Vaikka olisi poikeuksia vähemmän toivotuissa naapureissa, ihmiset katsovat kokonaiskuvaan ja siihen, että on suurin mahdollisuus, että siitä tulisi häiriötä tai ongelmia.

Siinä kuin vaikkapa somalit haluavat asua omiensa piireissä, haluavat suomalaisetkin elellä sellaisissa paikoissa, joissa elämä tuntuu kotoisalta. Jos naapuriin tulee joku saksalainen tai ruotsalainen, tuskin sitä karsastetaan, koska kulttuurillisesti ovat riittävän samankaltaisia ja niihin osataan paremmin luottaakin.

vesku

Kyllä tulee JOHN,, Listalle AFRIKKALAISIA kun katsoi filmin pätkää GIBRALTARIN MELILLASTA,, mielipuolen näköistä AFRIKAN TRASSELIPÄÄTÄ Tuli aitojen yli kuin Apinalaumat ,,,Eläimelliset ilmeet ja huudot ,,, höystettyinä ,,,nuoria miehiä,, satoja,,siinä on tarjontaa EUn. alueelle moneen kohteeseen,, tännekkin,,,

Jane Tarzan

Tämä on monikulttuuria

Eka Kettunen

Näin käy kun poliitikot haalivat raiskaajia Eurooppaan.

Sari Saarela

. Neljännestä, 22-vuotiaasta afgaanista on annettu eurooppalainen pidätysmääräys.” – kannattaisi sitten ratsata Suomen VOK:it…

kari

tai haaviston lukaali !

John Quiman

Taas kerran suvakkien lapsiparka olikin täysi-ikäinen valehteleva turvapaikkasysteemin hyväksikäyttäjä. Noita on jo niin paljon, että ei se ketään yllätä.

Suvakkien valheellisuus ilmenee monissa tulijoiden valheita suojelevissa puheissa. Ei saa kyseenalaistaa heidän tarinoitaan, koska he ovat itse oman elämänsä asiantuntijoita. Ei saa tehdä ikätestejä, koska ne eivät ole luotettavia, vaan voivat erehtyä joitakin kuukaisia. No, niillä alkaa parta kasvaa hyvin nuorena, kun ”alaikäisellä” parta laahaa maata.

Jussi Hämäläinen

Monet ovat nuoria ja monet vanhenevat, kun asia oikein tutkitaan. Mutta Suomessa ei vain oikein tutkita, koska ”on rasistista epäillä tulijoiden motiiveita”. Niin, ja tietenkin ”Oma kansa ensin -ajattelu on vahingollista!”

Nämä molemmat, ikimuistoiset viisaudet on esittänyt Suomen hallituksen ministeri.

Muistaako kukaan kuvaa, jossa kolmekymppinen miekkonen parta päristen vakuuttaa pääministeri Sipilälle olevansa 17-vuotias. Niin, ja pystyy sen todistamaankin.
Liekö ollut murrosikäisellä ihan oikein torilta ostettu henkilöllisyystodistuskin.

Että Sipilä uskoi tuon, kertookin jo sitten kaiken Suomen poliitikoista, näiden älystä, laadusta, realismintajusta. Toisaalta taas Sipilä itse valehteli mukamas kokemastaan ”oikein nyrkeillä” -tapauksesta. Joten ehkä hän valehtelijana tunsi kollegiaalista sympatiaa toista valehtelijaa kohtaan.
https://aijaa.com/F6NBSH

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jussi Hämäläinen
Suntte Puntte

Sipilän puolustukseksi esitän arvelun, että suvakkikansa tai meidän pakkoverolla ylläpidetty, YLEn valehteleva toimittelija on rahdannut sibben eteen partalapsen. Kun kuliissit on kunnossa, sibbe on pistetty nopeasti ”keskustelemaan” tässä näytelmässä.
Kannattaa myös muistaa, että erään Matin lautakasa on YLEn työnäyte. Kertoo kyllä V-median tason kouriintuntuvasti, ”vastuumedian” uutinen. Meillä on valtava ongelma propagandasta!
Ja vielä yksi asia: olen äänestänyt kepua kaksikymmentä vuotta sitten viimeksi. Voipi olla etten koskaan enään. PS on vastannut hyvin käsitystäni Suomen ja suomalaisten eteenpäin viemisestä.

Hätätila tai väärinymmärrys

Paljonkohan Itävallassa on seksuaalinen hätätila tai väärinymmärrys vähennys? Itävallassahan oli ensimmäinen tunnettu seksuaalinen hätätila tapaus joka tapahtui uimahallissa. Joten luultavasti heillä on taulukko mistä voidaan katsoa mitä jää nokittavaa.

Kata

Voi vanhemmat pitäkää huoli ettei lapsenne mene tällaisiin tapaamisiin.Rajat ovat rakkautta!13-vuotiaan puhelimen saa vanhemmat tarkastaa mitä sieltä löytyy!
Taas niin kauhea tapaus ettei minulla ole sanoja…kun katson laspenlapsiani niin tunnen tuskaa…miten he säilyisivät elämässä ilman tällaisia tuttavuuksia.Se vaatii vanhempien suurta ja monipuolista osallistumista ihan kaikkeen!Varsinkin nyt,näinä sekohulluina aikoina.Perusturvallisuus on viety.Niin lapsilta kuin aikuisiltakin.
Niin vitautas…

John Quiman

Varoittelu on rasismia ja näistä tapauksista lapsille kertominen on myös pekkästään rasistista kasvatusta?

Kata

Joo niin ne suvakit opettaa..läntisessä maailmassa…mutta näin Instassa jutun kun oli macaroonin virka-aunnon pihalle tuotu giljotiini ja ”valta on kansalla”kyltti eli alkaako heräily kunnolla…?
Joku saa vielä tarpeekseen…

John Quiman

Missä kuva? Olisi ihan hauskaa nähdä se.

Kata
John Quiman

Näkyy se. Ei vaan näkynyt noita hauskoja tekstejä tuossa kuvassa. Epäilen, että kutsuvieras Macron ei saapunut paikalle.

Kata

Meni mummon selän taa!😄😨

Anonyymi

Herää myös kysymys, miksi 13-vuotias lähtee tapaamaan ulkomaalaisia miehiä? Onko opetettu, että kaikki kulttuurit ovat samanlaisia tai jopa kehotettu tutustumaan?

Otin viikonloppuna aiheen puheeksi 15-vuotiaan sukulaistytön kanssa tarkoituksena varoittaa häntä. Ilokseni sain todeta, että tyttö käytti näistä tummista pojista tähän kommenttiin painokelvotonta sanaa, jota en tiennyt edes osaavan. Järkevä tyttö, pärjää koulussa ja on kaiken lisäksi kaunis, joten kysyntää varmasti olisi.

John Quiman

Sukulaistyttösi on varmaan saanut sitä rasistista tietoa, joten hän ei ole niin helppo saalis. Suvakit ovat pahoillaan.

Räsmys Ou

IÄN TARKISTAMINEN ON RASISMIA JA IHMISOIKEUSLOUKKAUS!
Meidän pitää usssskoa raiskaajaa.

Sitäpaitsi, SUOMALAISET RAISKAA KANSSA, niih!

nm. Ihmisoikeusjärjestömplaanetta vippaa ou

Haman

Ei yllätä. Tällainen turvapaikanhakujärjestelmä ylipäätään missä henkilön omalla verbaalisella taitavuudella, ja luovalla ajattelulla, on merkitystä, on naurettava. Mitä tahansa voidaan keksiä. Aivan mitä vaan.

la Resistance

Tuollaisia uutisia kun lukee, tulee mieleen että kenties jossakin Euroopan maassa on jo tahoja suunnittelemassa interventiota oman valtionjohdon puhuttelemiseksi.

juu

Olen shokissa. T Sipilä

Unto Paukkunen

Nythän heitä ei voi palauttaa kotimaahan kun ovat Talebanien takia kuolemanvaarassa. Noh, ehkäpä tarvitaan vaan ponnekkaampia kotouttamisohjelmia heille.

tulitikkutyttö

Mutta eikös tämä osoita perinteisten tapojen noudattamista eli olisivat kunniakansalaisia?

John Quiman

Tuosta pitää oikeudessa antaa kulttuurinymmärtämisalennusta noin 90%. Eihän ne voi tietää, että länsimaissa ei voi toimia tuolla tavalla, joten asia järjestyy, kun tehdään lauluvideo, jossa kerrotaan, mihin ei saa koskea.

Raaka rangaistus olisi varmaan, että pitää katsoa tämä miljoonia maksanut video tuhat kertaa:
https://www.youtube.com/watch?v=SvIQaIgKiO4

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

”Damn. Finland went from the winter war to this”…kommentti tuossa iki-ihanassa hahahahahahhahahahhaaaaa noniin nyt tyrskähti noi on niin tosissaan!Voiko enää alemmas mennä….

Anonyymi

Tuossa afgaanien porukassa on suurin osa Iranissa ikänsä asuneita. Palautetaan siis sinne!

John Quiman

Iran ei ehkä ole siihen taipuvainen. Ovat Afganistanin kansalaisia, joten sinne vaan omaa maataan puolustamaan. Kysytään vaan, että kummalle puolelle?