Eurooppa Rikos

17-vuotiaan tytön Uddevallassa murhannut ja paloitellut irakilainen mielentilatutkimukseen

Wilma Andersson katosi viime syksynä Uddevallassa. Viikon kuluttua tytön pää löytyi hänen poikaystävänsä asunnosta. Mies on nyt todettu syylliseksi tytön kuolemaan ja hänet on passitettu mielentilatutkimukseen.

17-vuotias Wilma Andersson katosi marraskuussa 2019 Uddevallassa Ruotsissa. Suuretsinnät eivät tuottaneet tulosta, mutta myöhemmin kävi ilmi, että tyttö ei voi olla elossa. Poliisi löysi tytön pään 23-vuotiaan poikaystävän Tishko Ahmedin asunnosta.

Koko poliisitutkinnan ajan irakilaismies kiisti, että hänellä olisi mitään tekemistä tytön kuoleman kanssa.

Tiistaina Uddevallan käräjäoikeus totesi, että todisteet osoittavat Tishko Ahmedin syylliseksi tapahtumiin. Irakilainen määrättiin mielentilatutkimukseen, jonka jälkeen voidaan määritellä, kuuluuko hän psykiatriseen hoitoon vai vankilaan.

Oikeudenkäynnin aikana kuultiin omaisten todistuksia irakilaisen väkivaltaisesta ja mustasukkaisesta käytöksestä Wilmaa kohtaan.

Tishko Ahmed syntyi vuonna 1997 Sulaimaniyassa Irakissa ja oli 9-vuotias, kun jo entuudestaan Ruotsissa asunut isä toi hänet maahan. Ruotsin kansalaisuuden Tishko Ahmed sai vuonna 2014.

Eräs tuttava sanoo hänen käyttäneen huumeita. Hänet tunnetaan myös taipumattomana, ja periksi hän antaa vain, jos se jotenkin hyödyttää häntä.

Mielentilatutkimusten tulosten odotetaan valmistuvan kuukauden kuluttua.

Lähde Expressen.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit