Kotimaa Maahanmuutto

188-Kukkavirta -kulkue järjestetään jälleen Turussa

Kansallismielisten liittouma järjestää 20.8.2022 perinteiseen tapaan kulkueen kunnioittamaan viisi vuotta sitten tapahtuneen Suomen ensimmäisen terrori-iskun ja kaikkialla Euroopassa tapahtuneiden terrori-iskujen uhrien muistoa. Samalla tapahtumalla halutaan osoittaa, että valkoisen elämää on tärkeä, eikä väkivallan uhreja saa arvottaa etnisyyden perusteella.

Kansallismielisten liittouman tiedote:

18.8.2017 oli päivä, jolloin Suomi otti askeleen kohti monikulttuurista unelmaa ja liittyi Euroopan uuteen normaaliin.

Marokkolainen terroristi murhasi Turun kauppatorilla kaksi naista jumalansa nimissä ja haavoitti useita muita ihmisiä. Hän oli tullut turvallisesta Saksasta Suomeen turvapaikanhakijana. Hänen radikaalista käytöksestään ilmoitettiin poliisille, mutta vihjeeseen ei reagoitu.

Viisi vuotta on kulunut ja jihadistin rangaistuksesta on jäljellä noin 9 vuotta. Suomen valtiovalta ei ole tehnyt yhtään mitään ehkäistäkseen vastaavien tekojen toteuttamisen. Sen sijaan suomalaisten tavallisten ihmisten kirjoitetut tai lausutut tunteet tuomitaan vihapuheena ja rasismina.

Viimeisen vuosikymmenen aikana jihadistiset terrori-iskut, kunniaväkivalta ja raiskaukset ulkomaalaisten tekeminä ovat tulleet osaksi eurooppalaista arkea. Pohjoismaiden tilastoissa on ulkomaalaistaustaisten tekemät rikokset kasvaneet räjähdysmäisesti. Suomessa suomalaisiin on kohdistunut satoja seksuaalirikoksia ja pahoinpitelyitä sekä useita henkirikoksia ulkomaalaistaustaisten tekeminä. Media hyssyttelee ja valtiovalta vaikenee. Suomalaisen elämä ei ole heille tärkeä. Valkoisen elämä ei ole heille tärkeä.

Kokoonnumme jälleen Turkuun lauantaina 20.8.2022 klo 12.00 kunnioittaen Turun uhrien lisäksi terrori-iskujen uhreja kaikkialla Euroopassa. Samalla haluamme osoittaa, että valkoisen elämä on tärkeä, eikä väkivallan uhreja saa enää arvottaa etnisyyden perusteella.

Hiljaisen kulkueen jälkeen jätämme kukat Aurajoen virran kuljetettavaksi. Ennen kukkien laskua on muistopuhe, jonka pitäjä julkaistaan myöhemmin.
Edellytämme kulkueeseen ja kukkien laskuun osallistujilta hyvää ja kunnioittavaa käyttäytymistä ja siistiä pukeutumista. Tilaisuus on päihteetön. Omat kukkaset mukaan!

Tapahtuman järjestää Kansallismielisten liittouma ry

 

Tapahtuman tietoja päivittyy Facebookissa.

8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Zardex

Mitäs jos ei halua muitakaan terroristeja Suomeen tappamaan suomalaisia? Mihin tilaisuuteen silloin pitäisi osallistua? Ei hirveästi huvita terrorismin kannattajien kanssa marssia.

Ali

Suomessa elinkautinen on hyvin lyhyt,Amerikassa voi saada 1-5 elinkautista, ja se on noin 400v,mutta ensikertalainen pääsee puolella!
Turrun terroristi pääsee todennäköisesti vapaaksi vankilasta 4-6 vuoden päästä,ja katkaisee muutaman kaulan,ja hymyilee käräjäsalissa!
Kyllä tälle hirviölle, jota ei voi eläimeksikään kutsua,sillä se olisi loukkaus eläinkuntaa kohtaa,,,,pitäisi tuomion jälkeen karkoittaa maasta.

Irma

Only white lives matter. black lives are worthless.

Kata

Hänhän oli niin hyvä että heti lukioon vai miten se meni?Voi tätä tekopyhyyden kuplaa!

Varmaan taas rumpalipojat vastarannalla. Tollot.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Minäkin taas

kulttuuripseudisti

Oheisen linkin tarinoissa esitellään hyviä tavoitteita, mutta vaietaan kokonaan niistä haittapuolista, jollaisista Turun terrori-isku oli ääriesimerkki:

Tavoite-10 – Kestävä kehitys (kestavakehitys.fi)

Maamme poliittinen johto ja sen myötä viranomaiset (hyssyttelyineen) ovat tuon epärealistisen tavoiteohjelman takana.

Pulteri

Tänäkin vuonna osallistun. Kaikki mukaan.

ville vallaton

Samoin!

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa