Eurooppa

30 siirtolaista karkasi italialaisesta vastaanottokeskuksesta tulipalon jälkeen

Kuva Wikimedia Commons.

Kolmisenkymmentä laitonta siirtolaista pakeni Pozzallossa sijaitsevasta italialaisesta vastaanottokeskuksesta sen jälkeen, kun jotkut heistä olivat protestina sytyttäneet patjat tuleen.

Tulipalo alkoi sunnuntaina iltapäivällä sisilialaisessa kaupungissa. Noin 30 laitoksen 80 laittomasta siirtolaisesta käytti tulipaloa hyväkseen karatakseen vastaanottokeskuksesta.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan siirtolaiset olivat organisoineet kansannousun, jolloin melkein puolet heistä onnistui pakenemaan.

Kansallismielisen Lega-puolueen johtaja Matteo Salvini julkaisi Facebookissa videon tulipalosta. Facebook on jo poistanut videon.

Iltaan mennessä poliisi oli löytänyt kaikki 30 karkulaista.

Lähde Breitbart.

Tilaa
Ilmoita
guest
10 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Lahjat ovat sitä sorttia, että kalpoisten tyttärien sydämetkin roihahtavat kuumaan lemmen liekkiin!

Kaino-Vieno Huttunen

Olisi tietysti pitänyt päästä suoraan Suomeen, jossa on nättejä vaaleita pikkityttöjä. Sen sijaan joutuu lusimaan Italiassa, jossa kaikki ovat yhtä tummia, karvaisia ja kovaäänisiä kuin kotona kehitysmaassa.

Ilkka Forsten

Tulipalo oli taas yksi ikävä sattumus, eihän sitä kukaan sytyttänyt, kuten ei Moriankaan paloa. Nyt reppanat taas jäävät ” hyiseen yöhön ” värjöttelemään ja Pekka Haavisto suunnittele operaatio rämekorpea pelastaakseen poloiset näin talven keskellä.

Rakenteellinen rasismi ja ihmisviha sytytti palon. Ne jotka karkasivat paikalta, eivät ole syyllisiä mihinkään, he ovat kolonialismin sortamia,joilla olisi kaikki hyvin mikäli valkoisia ei olisi mutta KELA toimisi yhtä avoimesti ja jakaisi vastikkeetonta hyvää.

Vaikka on meneillään koronan neljäs aalto, tai jopa viides jos Saara Aalto lasketaan mukaan epidemiaan, täytyy poloisten päästä kylmältä suojaan. Mehän tiedämme että Italia on liki Grönlantia, Inuiitit eivät kykene köyhänä kansana auttamaan onnettomuuden uhreja, eikä heidän kotimaansa voi auttaa sillä nuoriso on paennut sotaa ja vainoa sekä tuhopolttoja eurooppaan. ( Aseet laivataan myöhemmin. )

Emme voi sallia sitä että italian fasistinen politiikka ja Salvinin Mussolinimainen ajatusmalli saa oikeuden ruotia poloisten tulevaisuutta. Pakolaisten kansannousu pitää suvaita, niinhän evakotkin tekivät kantasuomessa ja sotalapset ruotsissa. On sitä paitsi epäinhimillistä pakottaa muslimit syömään pizzoja, sillä niiden täytteenä saattaa olla hitunen potsin ihraa, jolloin paikka taivaassa on menetty ikiajoiksi. Syvästi uskovaisena kansana he tietävät meitä paremmin mihin pitää uskoa, sillä profeetta on kertonut että islamin tulee hallita maailmaa, ja se pitää aloittaa euroopasta sillä täällä on niin pohjattoman naiivit pölhökustaat päättäjinä, ettei sitä käyrää sapeliakaan tarvita. Riittää kun polttaa kortteerinsa, ja selittää ettei palovaroittimet toimineet.

Mukana ei tällä kertaa ollut yhtään raskaana olevaa naista tai lasta, mutta Emma Kari on kyllä vakuuttunut että äärioikeisto valehtelee tapansa mukaan ja vääristelee faktoja. Emma viheltää internationaalin sen minkä hammasvälistään pystyy, ja vaikka suhina on melkoinen, kyllä siitä erottaa oleellisen. Fää on fiimeinen taifto, fintamaamme yhtykää, fillä huomispäifän grönat on urpoja kefkenään…Tupakkatauko, pitää vetää körssit, emma tykkää vihreästä nortista, ja Lii Anderssonille kelpaa vain punainen nortti tai työmies mikäli sitä vielä jostain saa ?

Kata

😀 Siinäpä koko tarinan ydin taas kerran!Pakko se on nauraa vaikka tuskissaan jos ei muuten.

Ilkka Forsten

” Vaelsin läpi tuulen ja tuiskun nähdäkseni sun puuterihuiskun.”
-Juice Leskinen-

vesku

minä pyrki SUOMI,,,VARPAISJÄRVI,, Paista pitsa, KEPAP-Riekale JA TARJO halloumi,,,SUOMI tarvi huva luotettava KEPAP-PYÖRITYS,,,mina ei ummara vero,,,ei minula ole vero,,,

Ilkka Forsten

Sina puhuta hyvin soumi, ja tehdä paljo tyo..

MISSA MINU RAHA!?!

Tietääkö kukaan mitä protesti koski, kun piti patjat sytyttää tuleen?

Ilkka Forsten

Ei kuulemma olleet joustinpatjoja joita on kotona ambomaalla joka kaccamajassa rykelmäksi asti.

Kata

”Taas kokkaus-ja pelihetkiä ja potut kiehu kuiviin ja levy päällä ja niin tuli tulipalo ja meidän oli lähettävä ja kyllä se patjakin oli niin surkea….. ja sitten juostiin …jonkun matkaa päästiin jopa mutta nyt pääsee hotelliin kun vokki palo!”
Kyllä kannatti!Maksamme vokin korjauksen terveisin Tutti.