Eurooppa Maahanmuutto

Palestiinalaismielenosoittajat Malmössä: ”Ei rauhaa juutalaisten kanssa – Muhammedin armeija on palaamassa!”

Palestiinalaisten mielenosoitus Malmössä 8.12.2017. Kuvakaappaus Youtube
Ruotsissa Malmössä oli perjantaina suuri palestiinalaisten mielenosoitus.

Sadat muslimit osoittivat perjantaina mieltään Malmössä Trumpin ilmoitusta vastaan. Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on ilmoittanut tunnustavansa Jerusalemin olevan Israelin pääkaupunki.

Julistamme intifadaa Malmöstä. Haluamme vapautemme takaisin, ja ammumme juutalaiset, noin 200 mielenosoittajan joukko huusi Sveriges Radion mukaan.

Paikalta kuvatulla videolla mielenosoittajat kertovat Muhammedin armeijan olevan palaamassa ja vaativat juutalaisia puukotettavan.

Khaybar, Khaybar – oi juutalainen: Muhammedin armeija on palaamassa!

Ei rauhaa juutalaisten kanssa. Puukottakaa heitä. Iskekää, iskekää, älkää pelätkö!

Puukoilla, marttyyrit, puukoilla!

Olemme julistaneet miljoonille … Kuolemme. Palestiina elää!

The Local Swedenin mukaan poliisin tiedottaja Calle Persson kertoo, että mielenosoitukselle ei ollut asianmukaista lupaa, eikä poliisin partioita ollut paikalla.

Malmössä piilee uhka juutalaisia kohtaan, ja kun Lähi-idän tilanne lämpenee, uhka tulee todemmaksi. Tällä hetkellä uhkaa ei kohdistu tiettyyn yksityishenkilöön tai yhteisöön, Persson sanoi.

Me olemme varovaisia. Ei kannata näyttää kaulakorua, jossa on Daavidin tähti tai joku muu juutalaissymboli. Juutalaisen elämä Malmössä ei ole helppoa, painotti Freddy Gellberg, paikallisen juutalaisyhteisön jäsen.

Mielenosoituksesta kuvatun videon on tekstittänyt suomeksi Junes Lokka.

  • 284
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset