Eurooppa Rikos

317 rikoksen maahanmuuttaja ei käsitä, miksi varastetut tavarat otettiin häneltä ilman lupaa

Kuva Pixabay.

Antonio Kolompar, 34-vuotias maahanmuuttaja, on tuomittu Ruotsissa tähän mennessä 317 rikoksesta. Hän on aloittanut rikollisen uransa jo 13-vuotiaana.

Ensimmäisen tuomionsa Antonio sai ollessaan 16-vuotias. Nyheter Idag kertoo rikosten olleen varkauksia, niiden yrityksiä sekä ajo-oikeudetta ajamisia, joista seurasi valvontarangaistus.

Seuraavana vuonna Antonio sai Ruotsin kansalaisuuden ja ensimmäisen vankilatuomionsa vain vuotta myöhemmin.

Poliisi kertoo tarkastavansa Antonion aina tavatessa, sillä häntä pidetään erittäin rikollisena, kun hän ei ole pidätettynä. Viimeisin tuomio sarjarikollisella on 17 eri rikoksesta saatu hieman yli kahden vuoden vankeusrangaistus.

Antonio ottaa usein kohteekseen vanhat naiset, joilta hän pyrkii viemään lompakon. Kahviloissa asioivien laukut saavat usein uuden omistajan, jos Antonio on paikalla. Myös asuntojen lukitsemattomat ovet vetävät sarjarikollista puoleensa, jolloin arvokas omaisuus joutuu nopeasti Antonion haltuun.

Kerran Antonio lastasi kaupassa Ikean kasseihin 59 pakettia kahvia, mutta hänen yrittäessä maksamatta ulos, henkilökunta sai otettua häneltä osan tavaroista pois. Antonio yritti paetessaan viedä loput kahvit mukanaan, mutta henkilökunnan taistellessa vastaan kahvit levisivät kaupan lattialle.

Antonio oli järkyttynyt kaupan henkilöstön reaktiosta, ja kuulusteluissa hän sanoi, että hänestä tuntui pahalta. Hän ei voinut käsittää, miksi kaupan kassa rohkeni repiä kahvikasseja hänen käsistään ilman lupaa.

  • 6.1K
    Shares