Eurooppa Maahanmuutto

33 Euroopan kaupunkia haluaa lisää siirtolaisia Välimereltä

Kuvituskuva. Laittomia siirtolaisia Välimerellä.

Kansainvälinen kaupunkiverkosto tukee siirtolaisten jakamista Euroopan unionin alueella. Perustamiskonferenssissa Italiassa siirtolaisystävällisten kaupunkien edustajat esittivät näkemyksiään vieraanvaraisesta Euroopasta.

Perjantaina 25. kesäkuuta 33 Euroopan kaupunkia allekirjoittivat Italian Palermon kaupungissa julkilausuman ”Turvasatamien kansainvälisen allianssin” perustamisesta. Kaikki allekirjoittajat ovat halukkaita ottamaan vastaan ​​enemmän pakolaisia ​​ja maahanmuuttajia.

– Niiden kaupunkien, jotka ovat halukkaita ottamaan vastaan ​​enemmän ihmisiä, olisi annettava tehdä se, sanoi saksalaisen Potsdamin kaupunginjohtaja Mike Schubert.

– Uuden verkoston avulla haluamme tarjota nopeaa apua Välimeren kaupungeille, sosiaalidemokraattipoliitikko sanoi.

Potsdamin ja Palermon lisäksi Amsterdam, München, Leipzig, Würzburg, Ateena, Barcelona ja ranskalainen Villeurbanne allekirjoittivat julistuksen ”Mereltä kaupunkiin” -konferenssissa.

– Sen sijaan, että keskitämme taakan hotspotteihin ja leireihin, joista monet ovat muutamassa Välimeren rannikkokaupungissa, luotamme laajaan jakeluun useiden kaupunkien kesken, mikä jakaa taakan laajasti tuetun allianssin avulla, julistus kuuluu.

Tilaa
Ilmoita
guest

40 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Sari Saarela

Reipasta menoa: nyt nämä elintasosiirtolaisetkin jo nakellaan taakkoina ympäri Eurooppaa…

John Quiman

Kun vaikkapa Saksa laskee maahan niitä itselleen taakaksi asti, ovat toiset velvoitettuja ottamaan osan saksalaisten itselleen hankkimasta taakasta?

Vähän kuin niin, että ottaisin talooni pummeja niin monta kuin haluaa tulla ja jossain vaiheessa väitän naapurille pokkana, että hänen velvollisuutensa on jakaa hankimaani taakkaa ottamalla sitä taakkaa elättääkseen ja sietääkseen.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Riittää jo!

33 kaupunkia, aika jännä luku.

Kukavaan

Taakkaa ei voi jakaa, koska taakka kasvaa loputtomiin. Jos 33 kaupunkia majoittaa miljoona Eurooppaan pyrkijää, pyrkijöiden määrä ei lopu. Vastaanottaminen lisää maahanmuutopainetta.

Ilkka Forsten

Mutta jos en halua jakaa taakkaa, niin eikö silläkin milipiteellä tulisi olla jotain painoarvoa ? Sitä paitsi olisi parempi nimittää hommaa ” mereltä KELA:n asiakkaaksi.

Sehän vastaa paremmin totuutta kuin yksikään sepitteellinen julkilausuma.

John Quiman

Nyt perustamaan matuvapaiden kaupunkien verkostoa. Ei tipu kolaa, eikä kelaa, eikä taikaseiniä ole tarjolla. On vain surkeaa puuroa ja karkotuksia.

Jussi Hämäläinen

Ehkä tähän yhteyteen sopisi opettavainen kansansatu. Ole hyvä ja jaa niille, joiden tiedät pitävän opettavaisista kansansaduista.

Hölmöläisten kanala. Kansantragedia nykyisiltä ajoilta.

Olipa Hölmölässä kylmä talvi-ilta. Pakkanen, Puhurin poika moukutteli jäisellä astalollaan hölmöläisten tuvannurkkia ja taivahalla tähtöset ylen viluisasti värjyivät.

Mutta hölmöläisten kanalassa oli valoa, lämpöä ja mukavaa. Hölmö-kanat olivat ilta-askareillaan; kuka sorvasi uusia läystäkkeitä, kuka valoi uusia kynttilöitä pimeyden varalle ja kuka soitteli pirunkeuhkolla rytkypolskaa. Elettiin hiljaisesti ja vaatimattomasti, mutta mukavasti ja turvallisesti, ja huomiseenkin voitiin luottaa. Jyviä oli hinkalossa, reikäleipää orressa ja uudet riukuvarsipieksut kuivuivat pankolla. Oltiin lähes topeliaanisessa onnelassa.

Silloin ovelle kolkutettiin ankarasti, mutta vaativasti. Kukapa se sitten saattaisikaan olla?

”Kuka siä sillai kolkuttaa?” Kysyi uksenviereispenkillä loikerehtinyt Sipi?

”Olla kettu ja moni minu sercku. Avata hetti ovi, where’s our mooonnie?”

Hölmöläiset ryhtyivät neuvonpitoon, että pitäisikö kanalan ovet avata ketuille. Ketut kun jo muualla nähdysti eivät kotoutuneet kanalaan töille, tavoille ja veronmaksuun aivan oitis, ja touhuillaan ja omalla kulttuurillaan aiheuttivat monen sortin kiusaa nopeasti harveneviin kanalaumoihin muualla.

”On rasistista epäillä tulijoiden motiiveja.” Sanoi Orpo-Piru, jota edes Robespierre ei olisi kehdannut syyttää intellektuelliksi.

”Omat kanat ensin -ajattelu on vahingollista.” Loihe lausumaan Tutti-Typeräinen, joka hänkään ei edustanut penaalin terävimpiä kyniä.

Tuppilauta-Matti, yksinhuoltajakanojen suuri Don Juan sanoi: ”Kettujen kanalaan muutto on ihanaa, välttämätöntä ja väistämätöntä. Oliks niitä uuniperunoita vielä?”

”Mun oma kanala aineskin meni oitis ketuille.” Sanoi Sipi, koska vastikään jäi kiinni siitä, että oli lausunut väärän todistuksen lähimmäisestään eli siis valehdellut törkeästi.

Santsi-Marinahan tähän keksi hienon idean: ”Annetaan ketuille kaikki meidän kuusi kanalaa, niin ne ainakin lupaavat antaa meille kaksi kanalaa takaisin. Eiks oliski hyvä kauppa tää!”

Moni muukin hölmöläinen halusi todistaa hyveellisen hurskautensa ja niin kovin muodikkaan todellisuupakoisuutensa. Niinpä siten hölmöläisten parviäly surisi:

”Ei kaikki ketut ole nälkäisiä.”
”Monet ketut kääntyvät kyllä oitis vegaaniksi, kun uhkaa kanalasta karkotus.”
”Jokaisella ketulla on oikeus omaan kulttuuriinsa.”
”Kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä.”
”Monet ketut ovat korkeasti oppineita, joukossa on jopa auttavasti lukutaitoisiakin.”

Hölmöläislauma piti näitä perusteluja niin hyvinä, että päätti sitten avata kanalan ovet ja päästää ketut kanalaan. Näin sitten tapahtuikin.

Jatkuu ensi kerralla seuraavassa Hölmölässä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jussi Hämäläinen
Ilkka Forsten

Sinustahan kehkeytyy vielä parempi satusetä kuin minusta.

John Quiman

Kansa janoaa viihdettä. On hyvä olla erilaisia tarinoiden rustailijoita.

Kata

Juu hienoa lukea täällä kun Forsten,Hämäläinen,Mänttäri.Quiman,Huttunen ja moni muukin nykyään kertovat tarinoita jotka ovat totta mutta silti voi nauraa ihan katketakseen.Sellaista on huumori! 😀

Kata

Aivan mahtava tarina! 😀 Näitä tarvitaan!

John Quiman

Jos yksittäinen italialainen kaupunki haluaa ottaa ongelmatapauksia Välimereltä itselleen, tulee sen huolehtia siitä, että ne ongelmatapaukset eivät koskaan lähde siitä kaupungista minnekään muualle, koska minnekään muualle niitä ei ole toivotettu tervetulleeksi.

Noiden kaupunkien tarkoitus tuskin on, että tulijat jäävät heidän kaupunkeihinsa, vaan ne haluavat täyttää Euroopan ongelmilla, ollen itse vain avoin portti ongelmille.

Hölmölästä terveisiä

Samaa epäilin heti. Eli tarkoitushan on, että eteenpäin pohjoiseen. Missä on korkeammat tuet jne. Onko tässäkin Ylva & Jutta taustapiruina?

Horace Smith

Näin se logiikka ja myöhemmin logistiikka toimii tässä skenaariossa. Siinä on todennäköisesti Suuri Suunnitelma takana.
Kun elintasoloiset pääsevät EU:n Schengen alueelle, portit ovat auki kaikkiin jäsenvaltioihin. Tulijat, tai siis tunketujat pääsevät levittämään islamilaista rikkautta joka paikkaan.

John Quiman

Ns. suvaitsevaiset suvautsemattomat tekevät kaikkensa ideologisessa huumassaan, että Eurooppa täyttyisi ongelmista. Laittomuudetkaan eivät ole heidän mielestään mitenkään huono valinta, koska ideologian määrittelemät ”ihmisoikeudet”.

Sepi

Kiinnostaisi tietää mikä on vasemmistohörhöjen logiigga tässä. Jos tulijoita olisi suomeen pelkästään vaikkapa miljoona, onko rajat edelleen auki ja yksi kerrallaan yritetään lennätellä näitä takaisin kotiin. Tulijathan eivät lopu koskaan. Jos maailmassa olisi vähemmän ihmisiä olisi tämä globaali ekoteko koko planeetalle.

Ilkka Forsten

Napalmi on ekoteko.

Anonyymi

Tämä se onkin hupaisaa! Kitapurjeet väpättäen huudetaan ilmastonmuutoksen kohta tuoavan koko maapallon, mutta siihen todelliseen uhkaan eli kehitysmaiden väestöräjähdykseen ei uskalleta koskea pitkällä tikullakaan. Maaperä, meret ja ilma saastuu ja pienenevät viljelysmaat eivät riitä pitämään ihmisiä hengissä, mutta mikään ei hillitse lisääntymistä savimajoissa ja länsimaat senkun lisäävät ongelmia työntämällä kymmeniä miljardeja rahaa näihin maihin vuodesta toiseen. Ja mihin rahat menevät; erilaisten ”avustusjärjestöjen” leveään elämään, korruptioon ja aseisiin.

Seppo-Sisko

H u l l u j a ! !

Ilkka Forsten

En olisi osannut paremmin muotoilla lausettani.

juha II

Idiootit, jotka ITSE koskaan joudu kokemaan ”kauniin” paperinsa seurauksia. Tätä voi kuvata kansankielellä ”istumista toisen perseellä valkeeseen”!!!

Anonyymi

Kuten monesti on todettu: tie helvettiin on katettu hyvillä aikomuksilla.

Hölmölästä terveisiä

Idiootit. Sieltä plävestä ei tulijat lopu.

Lukija

On se hienoa että on ”hyviä” ihmisiä. Toivotaan, että päättäjät tipahtaisivat alempaan sosiaaliluokkaan. Niin alkaa kilpailu työstä ja asunnoista. Veikkaan että monilla alkaa mieli muuttumaan, kun sossun rahalla elävät muukalaiset ajat audeilla ha bemareilla. Samaan aikaan, kun itse yrittää etsiä työtä ja edullista asuntoa. Säälittävää tuollainen turvakaupunki ajattelu. Siperiassa on tilaa.

Kaino-Vieno Huttunen

Meilläkin on täällä yli 400 000 maahanmuuttajaa, joista 100 000 tuli vuosina 2015-2016 Välimeren yli ja loput on verovaroilla ainakin lomailleet siellä. Milloin saa lähettää ensimmäisen erän?

Kekkis

JA ministeriöt hakevat jopa terroristileiriläisiä omatoimisesti Suomeen. Miksi? Jos on lähtenyt perustamaan unelmavaltiota kaukomaille, niin silloin voisi hyvin jatkaa elämää siellä vaikka muutaen johonkin toiseen paikkaan omatoimisesti.
Ei veronmaksajien pidä hakea oma-aloitteisesti muualle muuttaneita Suomeen. Jos unelmavaltio jäi perustamatta, niin se ”arpa ei voittanut” ja sitten on tehtävä jotakin muuta.
Eihän työssä käyvää veron maksajaakaan kyyditä kotiin, jos vaikka sairastuu matkalla. Jos ei ole vakuutusta hallinto jättää ihmisen kuolemaan vieraaseen maahan.

Jygge Katainen

Ylioppilas Pekka Haavisto voisi valottaa miksi Isis terroristeja elämään suomen veronmaksajien piikkiin?

Ruhi

Ei groomaajia Eurooppaan.

Nestori Lundahl

”Turvasatamien kansainvälinen allianssi” ??????
Missäs sitten on paikallisen väestön turvasatamat?

Kata

Kun vilkasee tuon allianssin naamoja niin eipä mittään…taas noita kontkasia ja varmaan epävarmoja sukupuolistaan -oletettuja.
Nämä pitäisi laittaa hoitoon.

Kekkis

Niin… Kyllä Palermon pormestari ja Palermon kaupunki varmasti isännöi&maksaa konferenssin, jotta se itse pääsisi eroon loisväestä, jota rantautuu koko ajan saarelle. Italian valtiota ei kiinnosta Sisiliaan rantautuva loisväki, joten Palermo on jäänyt omilleen ongelmien kanssa.
Pidetään konferenssi, jotta saataisiin hyväuskoiset hölmöt ottamaan loisväki elätettäväksi. Oikea tapa toimia olisi estää loisväen tulo ja rantautuminen Eurooppaan, vaikka voimatoimin. Eihän kukaan purjehdi vapaaehtoisesti ”sulkutuleen”…

Kekkis

Vapaasti vaan, mutta elättäkää se rahdattu väki ja heidän kutsuma lisäväki itse kaupungeissanne. Lisäksi pitäkää ne kaikki siellä omissa kaupungeissanne.
Me muut emme enää halua lisää elätettäviä emmekä maksukuormaa yhtään lisää. Samoin mahdollisesta lisääntyvästä rikollisesta toiminnasta saatte nauttia itse.

Irmeli

🤮

Ilkka Forsten

Puklipax auttaa matkapahoinvointiin, suosittelen hymiön perusteella sen käyttöä.

Uskomatonta mielisairautta

Voi tota idiotismin määrää.

Irina

Tässä ei ilmeisesti ole lainkaan kysytty itse kaupunkilaisten mielipidettö asiasta – tällaisten johtopäätösten tekemiseen ei riitä, jos on 33 samanmielistä henkilöä, jotka asuvat kaikki eri kaupungeissa.
Hotspottien perustaminen Etelä-Eurooppaan ei ole oikea ratkaisu, vaan ne pitäisi perustaa Afrikan puolelle.

Oma vika

Mutta mutta… Tässähän kohtaa juuri kaupunkien ihmiset määräävät teoillaan mitä kaupungeissa tehdään. Isommat kaupungit eivät ole itsenäisiä organisaatoita vaan ne ovat hyvin riippuvaisia ympäristökunnistaan. Suomen kaupunkeja myöten. Joten, jos 3% kaupunkien perheistä muuttaa kaupungeista pois, kaupunkien talous romahtaa kerralla!
Tämä johtuu siitä että kaupungissa vapautuva vuokra-omistusasunto laskee yleistä hintatasoa ja myös vapautuessaan mahdollisen uus-kuntalaisen asuttamana rasittaa kaupunkia kun sen veronmasaja on muuttunut apua tarvitsevaksi. Muutos kaupungin verokannassa on kaksinkertainen.
Ja kun ensimmäiset 3% muuttavat pois, parin vuoden päästä seuraavat ne jotka ovat katselleen ensimmäisiä muuttajia ja todenneet että ”kappas, ei ne kuolleetkaan nälkään ja niillä on ihan oikeasti mukavampaa maalla”. Kaupunkeihin jäävät opiskelijat sekä ”uus-maalaiset” joka ei tuo rahaa eikä pyöritä taloutta mutta tukkii kaikki paikat ja aiheuttaa jäteongelmia.
Eli siis, niin kauan kun kaupunkilaiset hiljasella hyväksynnällä mahdollistavat tämänkaltaisen muutoksen, he saavat syyttää vain itseään. Kaupunkien johto uskoo vain rahan valtaa. Ja jos rahavirrat ehtyvät, niin ne tekevät mitä tahansa saadakseen ne takaisin. Suomessa hyvä esimerkki on Tampere.

Ilkka Forsten

Toista oli Kalevan kankahalla vuonna kahreksantoista..

ro1

Nieluumin ETELÄNAVALLE !

Täyslaidallinen

Itse ehdottaisin jäämerellä olevaa hylättyä Neuvostoliiton tukikohtaa. Joka on saari. Armottomat olosuhteet. Maksettaisiin pimeästi jotta ottavat sinne. Pitävät joitakin niistä saarista ammuntojen tähtäimenä. Sinne vaan muutaman lampaan kera, jotta jotain viihdykettä.