Eurooppa Maahanmuutto

500 laittoman siirtolaisen majoitus tulossa pienen englantilaiskylän lähelle – ”Tämä on valtava riski kylän turvallisuudelle ja hyvinvoinnille”

Barton Staceyn kirkon jalkakäytävää. Kuva Chris Talbot / Wikimedia Commons / CC BY-SA 2.0

Englantilaisen kylän asukkaat ovat huolestuneina saaneet todeta hallituksen suunnittelevan siirtolaiskeskuksen perustamista kylän läheisyyteen.

Sisäministeriö kaavailee laittomien siirtolaisten asuttamaa konttikylää Barton Staceyn kylään Hampshiressä. Puolustusministeriön rakennelma majoittaisi 500 turvapaikanhakijaa. Demografinen muutos olisi katastrofaalinen, sillä kylässä asukkaita on tällä hetkellä noin 1000.

– 500 nuoren miehen virtaamisella 1000 asukkaan kylään olisi erityisen haitallinen vaikutus. Muissa vastaavissa tapauksissa sellainen on johtanut antisosiaaliseen käytökseen ja rikollisuuteen, valtuutettu Phil North toteaa. Valtuutettu korostaa, että ei ole olemassa kovin monta muuta paikkaa, joka soveltuisi huonommin tällaiselle hankkeelle.

Paikallinen parlamenttiedustaja Caroline Nokes on aloittanut nimien keruun vetoomukseen, jossa pyydetään sisäministeriötä harkitsemaan siirtolaiskeskuksen paikkaa uudelleen. Yli 1500 henkilöä on jo allekirjoittanut vetoomuksen.

– Luulenpa että tulen epäröimään antaa 12- ja 10-vuotiaiden lasteni ulkoilla kylässä yksin. Tämä ei ole oikea paikka sellaiselle leirille, eräs allekirjoittanut toteaa.

– Teini-ikäisen tytön äitinä tällaisen leirin perustaminen kylämme lähelle nostaa valtavan huolen tyttäreni turvallisuudesta ja kenen tahansa naisen, jonka tulisi tuntea olonsa turvalliseksi omassa yhteisössään … Mielestäni 500 miehen majoittaminen niin lähelle luo valtavan riskin pienen kylämme turvallisuudelle ja hyvinvoinnille, toinen vetoomuksen allekirjoittanut kertoo.

Kuluvan vuoden aikana jo 8500 laitonta siirtolaista on saapunut veneillä Euroopan mantereelta Brittein saarelle. Saapujat ovat lähes poikkeuksetta nuoria miehiä kolmansista maista. Osa heistä hakee turvapaikkaa voidakseen jäädä saarivaltioon.

Lähde Breitbart.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa