Kulttuuri

612-soihtukulkue juhlistaa myös tänä vuonna Suomen itsenäisyyttä

Kuva 612.fi
612.fi-yhdistys järjestää myös tänä vuonna itsenäisyyspäivänä soihtukulkueen Helsingin Hietaniemen sankarihautausmaalle.

Soihtukulkue Suomen itsenäisyyden  kunniaksi järjestetään perinteisesti myös tänä vuonna itsenäisyyspäivänä 6.12.2017.

Kulkueen järjestäjä, 612.fi-yhdistys, korostaa kansallisen yhtenäisyyden palauttamista.

Edellisen vuoden tapaan tämäkin vuosi on ollut kansakunnan yhtenäisyyttä huojuttava ja kansanosien väliin revennyt kuilu on repeämässä leveämmäksi. Tällainen kehitys on epätoivottua ja huolestuttavaa. Korostamme edelleen yhdistyksenä kansallista yhtenäisyyttä ja kutsumme kaikki itsensä isänmaallisiksi mieltävät suomalaiset jälleen kerran mukaan osoittamaan hiljaisesti mieltään isänmaan puolesta. Yhteishenki, eteen päin katsominen, toistemme ja menneiden sukupolvien kunnioitus sekä yhteen hiileen puhaltaminen ovat suomalaisia arvoja, joista on syytä pitää kiinni jatkossakin.

Tapahtuma ja siihen olennaisesti liittyvä soihtukulkue ovat edelleen poliittisesti sitoutumattomia, eikä yhdistys edusta mitään poliittista kantaa.

Jätetään omat lokerot kotiin ja kuljetaan jälleen kerran yhtenäisenä soihtukulkueena yhdessä Suomen lipun takana.

Poliittisten merkkien ja tunnusten esilläpitäminen ja käyttäminen tapahtumassa on järjestäjän mukaan kielletty. Myös kulkueen kärjessä liikkuva yhdistyksen asettama lippuairueen saattama Suomen lippu on ainoa sallittu banneri, viiri tai lippu.

Tältä pohjalta toivotamme kaikki isänmaalliset suomalaiset mukaan kunnioittamaan edellisten sukupolvien työtä ja uhrauksia 6.12.2017, Suomen itsenäisyyden juhlavuonna.

Kulkue lähtee Töölön torilta 6.12 klo 18:30 ja päättyy Hietaniemen sankarihautausmaalle.

612-soihtukulkue Facebookissa

  • 913
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset