Eurooppa

Äärivasemmisto hyökkäsi työvoimatoimiston kimppuun Bremenissä: ”Työvoimatoimisto on sortovallan tukipilari”

Kuvituskuva. Kuva Pixabay.

Jostain syystä vasemmistolaiset ääriryhmät valitsevat kohteekseen työvoimatoimistoja, vaikka he voisivat hyötyä niistä, sillä suuri osa äärivasemmistolaisista ei ole töissä.

Bremenissä kaksi autoa poltettiin tammikuun 4. päivän vastaisena yönä. Myös paikalliseen työnvälitystoimistoon asennettiin tulipalon aiheuttava laite.

Palohälytyslaitteet toimivat ja ehkäisivät tulen leviämisen laajalle, mutta työnvälitystoimistolle aiheutuneet vauriot kohoavat joka tapauksessa 10 000 euroon. Vahinkoja lisäävät kymmenillä tuhansilla euroilla autoille aiheutuneet vahingot.

Pian tuhopolton jälkeen äärivasemmisto ilmoitti indymediassa olevansa iskun takana. Äärivasemmistolaisten mukaan työvoimatoimiston kirje aiheuttaa aina sydämentykytyksiä, ja valtio yrittää vain hyväksikäyttää ihmisiä ja eristää heitä.

– Meistä työnvälitystoimisto on Saksan sortovallan tärkeä tukipilari … Sinua yritetään eristää ja sopeuttaa pakottamalla taloudellisesti.

Äärivasemmistolaisten Bremen-ryhmä viittaa myös vasemmistolaisten ääriliikkeiden iskuun Berliinissä, jossa vasemmistolaiset vaativat taistelua valtion rakenteita vastaan hyökkäämällä Berliinin työvoimatoimistoon.

Epäselvää on, miksi vasemmistolaiset ääriryhmät valitsevat kohteekseen työvoimatoimistoja, varsinkin kun he itse voisivat hyötyä niistä, sillä suuri osa äärivasemmistolaisista ei ole töissä.

Saksan sisäisen tiedustelupalvelun (Verfassungsschutz) vuonna 2016 julkaiseman vasemmistoekstremismiä koskevan raportin mukaan kolmasosa vasemmistoaktivisteista ei käy töissä.

Raportista käy myös ilmi, että suurin osa selkkauksia aiheuttavista vasemmistoradikaaleista asuu kotona vanhempiensa luona vailla minkäänlaista romanttista suhdetta.

Lähteet Indymedia, Abendblatt, Kansalainen.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit