Eurooppa Politiikka

AfD:n parlamenttiedustaja: “Me kutsuimme pakolaisia ja saimme sosiaalitukijärjestelmien ryöstöön erikoistuneita ammattilaisia”

Kuva Pixabay
AfD:n kansanedustaja hyökkäsi tiukasti hallitusta vastaan sen maahanmuuttopolitiikan takia.

AfD:n kansanedustaja Gottfried Curio on kritisoinut hallitusta sisäministeriön budjettia koskevan keskustelun yhteydessä, kertoo Die Welt.

– Pihistelemme siellä missä puuttuu rahaa sisäisen turvallisuuden ylläpidolta – samalla mätämme kahmalokaupalla sinne missä voisimme välttää kustannuksia ja uhkien syntyä: satojen tuhansien vieraista kulttuureista tulevien ruokavieraiden laittoman maahantuonnin kohdalla, sanoi Curio.

Curion mukaan maan kansalaiset ovat maahanmuuton myötä menettäneet oikeutensa turvallisuuteen ja itsensä luomaan hyvinvointiin.

– Se, mitä täällä puuttuu sisäiseltä turvallisuudelta, tuhlataan mielihyvin toisaalla saksalaiseen koko maailman kattavaan laupeuteen, Curio sanoi.

Voimakasta kritiikkiä perheenyhdistämisiä kohtaan

EU:n maahanmuuttokomissaari haluaa hakea 70 miljoonaa maahanmuuttajaa Eurooppaan, jatkoi Curio.

– Saharan eteläpuoleisen Afrikan väestä puolet istuu valmiiksi pakattujen matkalaukkujen päällä. Mikä valtio tämä oikein on, joka vuonna 2017 otti yksin enemmän väkeä kuin kaikki muut EU-maat yhteensä? Valtio, joka edelleen elättää karkotuksesta kieltäytyviä? Joka jättää rajansa täysin avoimiksi? Ilmeisesti kyse on valtiosta, joka ei halua enää pitää yllä lakia ja oikeutta, AfD-edustaja totesi.

Curio kritisoi erityisesti perheenyhdistämisiä, joihin liittyvien kysymysten parissa hän on työskennellyt.

– Isä-riskihenkilö, äiti-riskihenkilö ja lapsi-riskihenkilö. Lapsi pääsee tietenkin valtion arvo-opetukseen ja sen jälkeen isän mestausoppiin. Hallituksella on tätä varten oma ohjelma terroristien jälkikasvulle, hän summaa.

– Kansalaisten turvallisuus on niin mennyttä aikaa. Etusijalla on nyt riskihenkilöiden hyvinvointi, Curio totesi.

Curion mukaan “suurimmalla osalla maahanmuuttajista ei ole koulun päättötodistusta tai ammattikoulutusta – he ovat tukien nostajia”.

– Me kutsuimme pakolaisia ja saimme sosiaalitukijärjestelmien ryöstöön erikoistuneita ammattilaisia. Kansalaiset eivät voi käsittää, miten “alkuperältään tuntematon laittomasti rajan ylittänyt” saa saman kuin saksalainen työtön.

Curion mukaan Saksassa “ehdoista ja edellytyksistä” vapaa perustulo on jo olemassa – ulkomaalaisille.

Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset