Eurooppa

Afgaani pakeni Tanskasta kotimaahansa murhasta epäiltynä – vaatii nyt tanskalaisia ​​pelastamaan Talibanilta

Afganistanilaisia jihadisteja. Kuva Naturalflow / Flickr / CC BY-SA 2.0

Afganistanilainen mies, jota Tanskan poliisi on etsinyt vuosia murhaepäilyn vuoksi, vaatii nyt Tanskan hallitusta auttamaan pakenemaan Talibania.

Afganistanilaisella on pysyvä oleskelulupa Tanskassa. Mies pakeni Skandinavian maasta useita vuosia sitten syytettynä murhasta, ja Tanskan poliisi on etsinyt häntä siitä lähtien.

Kaksi viikkoa sitten mies otti yhteyttä tanskalaiseen asianajajaan Rasmus Sølbergiin pyytäen apua Tanskaan palaamiseen, koska hän pelkää henkensä puolesta Talibanin valtaamassa maassa.

– Hän pelkää henkensä puolesta. Jos Taliban saa hänet kiinni, hän pelkää heidän tappavan hänet. Voi olla, että heidän lausuntonsa ovat pehmeämpiä kuin silloin, kun he olivat viimeksi vallassa, mutta he eivät ole tyytyväisiä ihmisiin, joilla on länsimaisia ​​yhteyksiä, asianajaja Sølberg kertoi.

Afganistanilainen kiistää osallisuutensa murhaan ja väittää vain sattumoisin olleensa samassa kaupassa, jossa murha tapahtui.

– Tapettu mies kuului erittäin vaaralliseen ryhmään, joka on sekaantunut järjestäytyneeseen rikollisuuteen ja joka kiristää ihmisiä, joilla on laillinen ammatti, afganistanilainen väitti.

Afgaanin mukaan hän ei paennut Tanskasta poliisia vaan jengin jäseniä, mutta nyt hän pelkää Talibanin tappavan hänet.

Lähde Breitbart.

Tilaa
Ilmoita
guest

18 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Sari Saarela

Oli sattumoin kaupassa tyyliin ”se juoksi ihan tahallaan mun puukkoa päin”….

Ilkka Forsten

Ai viisitoista kertaa peräkkäin kysyi tuomari oikeudessa.

Lieväasteinen

Juu, hyppäsi päin puukkoa. Viisitoista kertaa. Yritin aina väistyä, mutta hän yhä hyppäsi. Herra tuomari, olen rauhaa rakastava ihminen jo uskontoni puolesta, en ole ikinä kärpäsellekään pahaa tehnyt, mutta toi hullu vain hyppi päin puukkoa… Ai miksi minulla puukko? No toi itse antoi sen mulle ja alkoi heti hyppiä…

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Antti

Näitä afgaanien kertomia tuhannen ja yhden yön juttuja ei tule uskoa. Tavallinen ”riviafgaani” on talibanin kannattaja eikä heille ole mitään uhkaa talibaneista vaan nyt heillä on mukavat oltavat verrattuna länsimieliseen nukkehallitukseen. 2/3 noista hyvistä riviafgaaneista on sitä mieltä, että naiset eivät saa kulkea ulkona ilman miessaattajaa. Meille eurooppalaisille tavallisen riviafgaanin ja talibaanin välillä ei ole mitään mielekästä eroa vaan molemmat ovat yksiselitteisen haitallisia.

Hätätila tai väärinymmärrys

Jos hän pääsee Suomeen ja paperit hävinneet matkalla, niin ongelmat on kerralla ratkottu. Virkamies luon uuden puhtaan henkilöllisyyden, niin vanhat jutut eivät enää häntä koske. Vapaa kuin taivaan lintu.

Ilkka Forsten

” On kulkija huoleton.”
-Katri Helena-
PS: saman laukun uudempi versio alkaa sanoilla. Puhelinlangat kaulaan ja töpseli per****een.

Kata

Voi ei 😀

Ilkka Forsten

Liity siis talibanien ” jengiin ” niin ei ole mitään hätää. Osaat jopa samaa kieltä toisin kuin Tanskassa. Sitten jos ottaa oikein koville, anot turvapaikkaa suomesta, se järjestyy heti, varsinkin jos kiipeät aidan yli nukke sylissä ja huudat sanaa haavisto haavisto haavisto…

John Quiman

Entä jos anoisi turvapaikkaa talibaaneilta? Hätäisen näköisenä kertomaan, että tanskalaiset vainoavat.

Ilkka Forsten

Hmmmm, voisi onnistua, sillä vääräuskoisten tapa vainota muslimia on varmaan hyvin hyvin pahaksi katsottu asia jopa talipallojen maailmassa.

John Quiman

Ja sillä olisi propaganda-arvoa.

Kukkonen

Tekisivät kaverille pari some-tiliä, jossa kaveri keroo olevansa kristitty homo ja vihaavansa Talebaaneja yli kaiken. Mukaan pari koraanin poltto kuvaa. Kaverille infoa, että tullaan pelastamaan pikaisesti, kun annat yhteystiedot ja paikan mistä erikoisjoukot voivat tulla pelastamaan ja kuljettamaan evakuointilennolle.
Sitten sijaintitiedot ja sometilien tiedot Talebaaneille Afganistanissa. Loppuu kaverilta ulina Tanskaan pääsemisestä…

Fatwantarkistaja

Erittäin hyvä idea. Se voisi olla jonkinlainen CIA:n erikoismieskin, jolla on paljon tietoa ja juttuja. Tulisi kovat kuulustelut.

kekkulipekkuli

Tuskinpa Tanskan hallitus tai virkamiehet auttavat tuollaista musuluikuria.
Mikäli kyseessä olisi suomalainen (= kuka tahansa Suomessa joskus käynyt henkilö) niin Puuteroitu Ankerias varmaankin lentäisi itse paikan päälle hakemaan häntä.

Ilkka Forsten

Puuteroituu ankeriasta en ou koskaan maistanna, vuon hyvälle se haisoo.

Kaino-Vieno Huttunen

Mietin vain sitä, että talibanin valtaan nousu halutaan markkinoida yksittäisten ihmisten nyyhkytarinoilla. Kabulin kentän kaaoksessakin oli aikaa poseerata vimeisillään raskaana ollut nainen paareilla ja Suomeenlin saatiin pelastettua muutaman kuukauden ikäinen vauva. Mistä halutaan kääntää huomio muualle. Television saippuasarjatlin on tarkoitettu passivoimaan ihmisiä. Irakin tai Libyan sota markkinoitiin ylsinomaan kansan vapauttamisena diktaattorin vallasta. Ihmiset käsiteltiin tuolloin massana, kansana, nostamatta esiin inhimillisiä tragedioita.

On mahdollista, että tuo afgaani lähetettiin sitten Afganistaniin Tanskan vakoojana. Sai sitä vastaan vapautuksen murhatuomiosta.

Ei ollutkaan

Vai ei ollutkaan kovin mukavaa siellä sitten. Nyt tuli hätä päästä pois.

John Quiman

Hyvähän siellä Afganistanissa on ollut, kun sinne kerran pakeni Tanskan poliisia ja on siellä oleskellut kuka tietää kuinka kauan.