Eurooppa Rikos

Afgaani raiskasi 11-vuotiaan ja päästettiin vapaaksi – raiskasi 13-vuotiaan vain kuukauden päästä

Kuva Pexels.

Dortmundissa tapahtunut kahden lapsen raiskaus on järkyttänyt koko Saksaa.

23-vuotias afgaani Zubyr S. raiskasi 11-vuotiaan tytön ja vain kuukautta myöhemmin 13-vuotiaan tytön. Kaksoisraiskaus oli mahdollista, koska syyttäjä päästi miehen vapaalle jalalle ensimmäisen raiskauksen jälkeen. Afgaanilla on pysyvä oleskelulupa, joten syyttäjä arveli, että mies ei karkaa. Seksuaalirikollinen päästettiin siten vapaaksi.

Nyt useat poliitikot vaativat toimenpiteitä, yksi jopa afgaanin karkottamista.

– Tätä kuvottavaa rikollista ei pidä ainoastaan tuomita, hänet tulee karkottaa Afganistaniin heti vankeuden päätyttyä, Nordrhein-Westfalenin pääministeri Joachim Stamp (liberaalipuolue FDP) vaatii ja jatkaa, että afgaani ei saisi koskaan enää kulkea vapaana Saksassa.

Konservatiivipuolue CDU:n yleissihteeri Paul Ziemiak puolestaan haluaa kohentaa lasten turvallisuutta.

– 11- ja 13-vuotiaiden tyttöjen raiskaukset Dortmundissa kuukauden välein osoittavat taas, että lapset tarvitsevat parempaa suojelua.

Poliisiliiton tiedottaja Jan-Marco Luczak vaatii, että afgaanin vapauttamiseen johtaneet seikat tutkitaan perinpohjaisesti.

– Seksuaalirikolliset tulee saada pidätettyä helpommin ja pitää pidätettynä muiden uhrien suojelemiseksi.

Afgaani on entuudestaan poliisin vanha tuttu. Hän on syyllistynyt huumerikoksiin ja myynyt huumeita muun muassa lapsille. Häntä tutkitaan myös useista päällekarkauksista.

Lähde Bild.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit