Eurooppa Rikos

Afgaani tuomittiin 12-vuotiaan ranskalaispojan raiskaamisesta – asianajajan mukaan kyseessä on maan tapa

Kuva Dickelbers / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

Ranskalainen oikeus tuomitsi afganistanilaisen Mohammed Rahman Arsalan 15 vuoden vankeusrangaistukseen 12-vuotiaan pojan raiskauksesta 25. elokuuta 2018 Saint-Brieucissa. Miehen asianajaja väitti, että kyseessä on afganistanilainen tapa, joka tunnetaan nimellä Bacha Bazi. Siksi mies ei olisi täysin vastuussa teostaan, koska hänen kotimaassaan miehet harjoittavat seksiä nuorten poikien kanssa.

Syyttäjä puolestaan ​​väitti, että pojan elämä on pilalla seksuaalisen väkivallan vuoksi ja se edellyttää ankaraa rangaistusta.

– On mietittävä, millainen tapaus on lapsiuhrin kannalta, selitti Grégory Martin-Dit-Neuville.

– Hänen täytyi kertoa poliisille kerran, kaksi, kolme kertaa. Sitten lääkärille. Hänen oli saatava ennaltaehkäiseviä hoitoja sukupuolitauteihin. Sitten on psykologinen neuvonta ja niin edelleen. Lapsen oli myös kerrottava rikos vanhemmilleen.

Kulttuurinen tekijä

Lapsi oli 25. elokuuta 2018 menossa leikkimään Promenades-leikkikenttälle, kun afgaani raiskasi hänet hylätyssä talossa Saint-Brieucin keskustassa.

Afgaanin asianajaja Me Le Goardet-Prigent ei kiistänyt, että kyseessä oli kamala rikos, mutta vaati,  että kulttuuristen tekijöiden vuoksi rangaistusta tulisi lieventää.

– Hän [afgaani] kertoi, että jos hän olisi ollut naimisissa, niin tätä ei olisi koskaan tapahtunut, koska hänellä olisi ollut vaimo tarpeidensa tyydyttämiseksi, totesi puolustusasianajaja Me Le Goardet-Prigent.

Prigentin mukana afgaani ei oikein näyttänyt ymmärtävän, että hänen tekonsa olivat rikollisia, koska hän tuli Afganistanin kulttuuripiiristä.

Kulttuurinen tekijä – ”Bacha Bazi” – nousi esiin oikeudenkäynnin aikana. Kyseinen tapa on yleinen Afganistanissa ja tarkoittaa nuorten poikien tekemistä seksiorjiksi.

– … meidän on otettava huomioon kulttuurinen elementti. Koska olemme kaikki kulttuuristen standardien tulos. Ja hän syntyi sadan kilometrin päässä Kabulista. Emme tiedä mikä hänen tarinansa on, puolustusasianajaja selitti.

Häiritsevä menneisyys

Tapaus ei ollut Arsalan ensimmäinen rikos Ranskassa. Huhtikuussa 2018 hän kutsui nuoren tytön kotiinsa ja käytti häntä seksuaalisesti hyväkseen.

– Halusin vain oppia kielen, Arsala selitti.

Arsala myös pidätettiin masturboinnista tyttöjen edessä rannalla.

Hänet jouduttiin siirtämään Saint-Brieucista Brestiin, koska sairaanhoitaja ilmoitti sopimattomasta käytöksestä. Kun hänet vangittiin Brestissä, toinen vanki valitti Arsalan pahoinpidelleen häntä.

Arsala todettiin syylliseksi alaikäisen raiskaukseen ja tuomittiin 15 vuoden rangaistusrangaistukseen. Hänelle määrättiin myös elinikäinen maahantulokielto Ranskaan.

Lähde Remix.

Tilaa
Ilmoita
guest

41 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
PSn äänestäjä

Matutus muuttaa ikävällä tavalla vapaita yhteiskuntia
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/emailjuuso/muhammedin-pilapiirtaja-sai-turvapaikan/
”Tanskalainen pilapiirtäjä Kurt Westergaard on nyt turvassa. Hän piirsi 2005 vuonna tilauksesta Jyllands Postenille Muhammedin kuvia, joissa tällä oli pommi piilossa turbaanissaan.
Tanskassa asuvat vieraista kulttuureista tulleet yrittivät tappaa Westergaardin useaan otteeseen. Mm somali tunkeutui hänen kotiinsa kirveen kanssa hänet tappaakseen. Westergaard sai niin paljon tappouhkauksia, että hänellä oli useita vuosia poliisivartio suojanaan.
Westergaard sai lopulta turvapaikan kotimaassaan Tanskassa KUOLTUAAN vaikeaan sairauteen”

John Quiman

Muistuttaa suvakkien käytöstä. Jos olet väärää mieltä, tulevat he vaikka kotiisi ja työpaikallesi leimakirveiden kanssa.

Seppo-Sisko

Kaikki kulttuurit ovat yhtä arvokkaita. Eikö se vihervassareiden mantra näin mennyt?

Joko nyt viimeistään pitäisi myöntää, että läheskään kaikki kulttuurit eivät ole edes säilyttämisen arvoisia.

Pedofilian hyväksyvät kulttuurit ovat hävittämislistan kärjessä ja niitä seuraa heti naisten alistamiseen perustuvat kulttuurit. Ja yllätys, yllätys muslimi- ja arabikulttuureissa nämä molemmat rappiolliset ja tuhoisat tavat ovat olennainen osa kulttuurin ydintä.

Mikä saa länsimaisen valkoisen femakon hyväksymään nämä kulttuurit ja jopa edesauttamaan näiden tapojen leviämistä? Onko se vain kypsymättömyys ja halu olla eri mieltä valtaväestön kanssa? Pääasia, että on valtaväestöstä eroava mielipide, jota puolustaa.

Typerykset.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Seppo-Sisko
marko

Mun mielestä on todella absurdia väittää että nuoren pojan raiskaus on maan tapa siis Afganistanin maan tapa, mutta tämä Afgaanihan ei ole Afganistanissa vaan Ranskassa ja ranskassa se ei ole maan tapa, on se outo juttu ettei nämä kultamunat olleenkaan tajua sitä että kun tulevat toiseen maahan niin siellä pätee sen maan lait eikä suinkaan oman kotimaan lait.

Seppo-Sisko

Muslimit yms. näyttävät käytöksellään olevan todella kehittymättömiä kaikin tavoin. Tämä ei yllätä.

Muslimit yms. voivat myös tietoisesti käyttäytyä muslimimaan ulkopuolella tuhoavasti, koska vääräuskoisilla ei ole muuta arvoa kuin orjan arvo.

Tässä tapauksessa ilmeisesti ajattelun taso on pysynyt normaalilla alhaisella muslimitasolla, kun on vedottu kulttuurin sisäiseen eli maan tapaan omaa kuvottavaa käytöstä puolustettaessa.

Saasta ei muuksi muutu vaikka vihervassari sen selittää kulttuuriksi yms.

Ilkka Mänttäri

Kaikki poliitikot ovat suomessa yhtä arvokkaita, eli pirun kalliiksi tulevat.

John Quiman

😀

Anonyymi

”Taharrush gamae” on myös muslimien tapa häpäistä naisia, joukkoraiskaus siitä äärimmäisenä esimerkkinä. Kulttuurista rikkautta.

John Quiman

Kissa ja hiirileikkiä, eli oikeauskoinen ja valkoinen nuori nainen tai tyttö -leikkiä.

Anonyymi

Tässä yritettiin jo käyttää intersektionaalista feminismiä eli tekijä on oikeastaan kultturinsa takia uhri eikä siitä voida tuomita! Tälle tielle ei pidä ikinä lähteä!

Juukeli

Pitää homppeli Haavisto ja kumppanit lähettää ensin ja rättipäät perään

Riittää jo!

Afgaanit on just niitä pahimpia ja nyt heitä ei sitten voida enää edes palauttaa. Kiitos Haavisto ja kumppanit taas tästäkin!

eetee

Asianajajahan syyllistyi rasismiin

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by eetee
Sampo Maa

Ja Suomessa samanlaisia tyyppejä on viety päiväkoteihin ja kouluihin tutustumaan suomalaisiin lapsiin. Sielläkin on joku kulttuuripersoona saattanut ymmärtää tapahtuman oman kulttuurinsa mukaisesti. Ja näillä samoilla tyypeillä on vielä otsaa selittää jotain uskonnostaan. On siinä uskovaisia. Naista ei voi kätellä mutta lapsen voi raiskata.

Syväitkää

Niin groomingin ratkaisu oli? Rahaa miljoonia sekä tiktok video. Sekä peittely operaatio. Ja valtamedian juttuja, että kylläpä on paskaa. Olla suomalainen. Juntti. Tavjan hyvä kaveri sanoikin sen valtamedian suurilla otsikolla. Roskakansa. Kehä kolmosen ulkopuolella. Tämä Raamatun heittelijä . Jota en arvosta vähääkään. Sen sijaan esim paludan Tanskasta. Poltti Koraanin. siinä esimerkkiä.

Sampo Maa

Se video oli kyllä kaiken huippu, kun nyt asiaa oikein ajattelee. Ei jaksanut edes naurattaa. Ajattelin vain, että tuo on todiste siitä, että nyt ollaan tekemisissä hullujen kanssa.

Kata

Mutta ko ne niin tosissaan näytti ”paikkojaan” ettei saa koskea hahahahahahahhahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Sampo Maa

Joo, kyllä minä Uuno Turhapurosta tykkäsin, mutta ne videon aikamiehet ja aikanaiset, ei jumalauta, ajattelin vain, että ei voi olla totta…

Terveisiä hölmölästä

Niin se videohan oli siis oli täysi nolaus. Naurettiin ympäri maailmaa. Sehän oli pohjanoteeraus.

Sampo Maa

Täysi nolla ja täysi nolaus, kyllä. Siitä ei enää alemmas pääse.

Anonyymi

Ja siihen liittyvään muuhunkin ala-arvoiseen materiaaliin kaivettiin isot rahat veronmaksajien lompakoista!

Kata

– … meidän on otettava huomioon kulttuurinen elementti. Koska olemme kaikki kulttuuristen standardien tulos. Ja hän syntyi sadan kilometrin päässä Kabulista….
Me Le Goardet-Prigent ….just…oot niitä kukkahattutätejä joille tämäkin on tuhannen ja yhden yön tarina,häpeää voisit tuntea puolusteluistasi!
Vaikka olis syntyny Kabulissa tai Nubulissa niin meidän lakimme ovat täällä voimassa!Ja voi niitä pikkupoikia joita nämä laittaa tanssimaan ja sitten hyväksikäytetään.
Miten he integroituisivat? Johan tämäkin puolustus kertoo ettei mitenkään!Heidän tapojaan ja kulttuuriaan pitäisi siis sallia, voihan vattujen vattu!

Irmeli

No hänethän on sitten hyvä palauttaa sinne sadan kilometrin päähän Kabulista, tekemään kulttuurisia tekojaan. Mutta säälin sikäläisiä pikkupoikia, niin ennenkun hänet karkoitetaan niin sen tekovälineen voisi eliminoida…

murre iisakki riepunen

Tätä Afkaanien mukanaan tuomaa ikiperinnettä ( Bacha Baziaa ) taatusti maamme valtamedia piilottelee hamaan tappiin, suht turvalliseen elämämään täällä tottuneille olisi syytä ilmoittaa maahamme rantautuneesta saastaisesta ilmiöstä

Kaino-Vieno Huttunen

”… tätä ei olisi koskaan tapahtunut, koska hänellä olisi ollut vaimo tarpeidensa tyydyttämiseksi,”

Toisin sanoen, jotta tällaisilta vältyttäisiin, pitää jokaiselle afgaanille järjestää välittömästi vaimo. Ja koska ovat moniavioisia, ei yksi riitä. Sitten kun jokainen synnyttää monta lasta, on ainakin jokaiselle poikalapselle hankittava heti sukukypsään ikään tultaessa vaimo, jotta kantaväestön lapset saavat olla rauhassa.

Tuli muuten mieleen, mikä on afgaanien työllisyys. Somaleja näkee taksikuskeina ja somalinaisia siivoojina, irakilaisia pizzalähetteinä, mutta ainoa, missä olen nähnyt afgaaneja, on ollut ostamassa energiajuomaa lähi-Alepassa.

Nestori Lundahl

Ah kuinka köyhä länsimainen kulttuurimme rikastuukaan näiden kulttuurilähettiläiden toimesta.
Ehkä saamme vielä nähdä pride-kulkueiden kylkiäisinä iloisia Bacha Bazi-tapahtumia.

John Quiman

Siihen kulkueeseenhan se sopii oikein hyvin.

13 v vaimo

Muistanko väärin tai olenko ymmärtänyt virheellisesti, että Suomessa lasten suoja ikärajaa ollaan laskemassa? Jotain tälläistä taisi olla valmistelussa? Eli ollaanko konsultoitu vaikkapa kunniakansalaisten tapoja? Että kyllä. Laitamme asian valmisteluun. Päiväkotien apulaiset muistammekin. Tai vierailut.

Eka Kettunen

Tällaista paskakulttuuria vihervasemmisto ylistää rikkaudeksi.

John Quiman

Kullakin arvostuksensa. Vihreillä, vasemmistolla ja muilla suvakeilla ne arvostukset ovat tuollaisia ja juuri he aina muistavat puhua arvopohjasta.

Mitäpä siitä

Juu. Muistan erityisesti erään suvakki toimittajan kommentin, kun oli kyseessä raiskattu nainen, joka avautui kokemuksestaan sekä muutoksesta naisten turvallisuutta kohtaan. Kommentti oli ” kohtaa pelkosi ”.

Nikke

Jotenkin pahalta tuntuisi olla puolustusasianajaja. En oikein osaa sanoa miten asianajajan puolustukseen pitäisi suhtautua? Oliko hyvä että toi tuon näkemyksen ilmi vai tyhmä kun vetoaa tuollaiseen?

Ilmari

Periaatteessa asianajajan on tehtävä kaikki mahdollinen päämiehensä puolesta. Totta kai hän tajusi,ettei tuollaisilla perusteilla tuomio alene. Hän saattoi myös ajatella,että eivät ainakaan miehen sukulaiset tule kyselemään,että mikset kertonut heidän ”kulttuuristaan”

John Quiman

Varmasti oli selvää afgaanille, että mikä on Afganistanissa sallittua tai tavallista, ei tee siitä vähääkään sallituksi Euroopassa. Olipa tuo ahkeroinut oman kulttuurinsa levittämiseksi enemmänkin, joten aika epäkelpo eurooppalaiseen ympäristöön, kuten afgaaneille on tyypillistä.

Anonyymi

Suomalaisten kehitysapurahoilla piti Afganistaniin vuosia sitten rakentaa koulu tytöille. Myöhemmin tehdyn tarkastuksen jälkeen selvisi, että olikin rakennettu bordelli. Asiasta ei seurannut sen kummempaa.

John Quiman

Oliko se ammattikoulu vai tavanomainen bordelli?

Kekkis

Outoja tapoja oppia vieraita kieliä?! Rannalla masturbointi ja lasten raiskaukset.

Hmmm...

Mitenhän ne opettelee sitten laskemaan tai lukemaan?

Ilmari

Eihän ne opettelekaan.

Tuumailija

Luku-ja laskutaidottomia korkeasti kolutettuja työvoimareserviläisiä. Pääsevät sitten täällä suoraan ohituskaistalla AMK:n ja suorittavat sen google kääntäjän sekä helpotetun koulutusohjelman turvin, koska asylum.

Anonyymi

Keskittyisivät vaan siihen ensinmäiseen, mutta kotonaan. Taitaa kuitenkin olla rikos Koraanin mukaan, jota poikien paneskelu ja tyttöjen/naisten (varsinkin vääräuskoisten) raiskaaminen ei ole.