Eurooppa Rikos

Afgaanipakolaiset raiskasivat hyväksyntää ja läheisyyttä etsineen 11-vuotiaan tytön Saksassa

Kuva Pixabay.

Afganistanilainen pakolainen on tunnustanut raiskanneensa kahden pakolaistoverinsa kanssa 11-vuotiaan haavoittuvan, hyväksyntää ja läheisyyttä  hakeneen tytön Hannoverissa.

Kolme raakalaismaista afgaanimiestä käytti hyväkseen lapsen viattomuutta ja haavoittuvaisuutta syyskuussa 2018 raiskaten lapsen useasti, Bild kertoo.

22-vuotias Khundal R. saapui Saksaan vuonna 2015 turvapaikanhakijavyöryn ollessa suurimmillaan. Afgaani asuu Hessessä ja hänellä uskotaan olevan neljä identiteettiä.

Maanantaina Khundal R. tuotiin Hannoverin käräjäoikeuteen tuomiolle tekosistaan. Oikeuden istunossa selvisi, että afgaani oli houkutellut tytön tapaamiseen sosiaalisessa mediassa. Afgaani käytti hyväkseen tytön haavoittuvaisuutta sekä hyväksytyksi tulemisen ja läheisyyden tarvetta saadakseen tämän tapaamiseen, joka tapahtui Langenhagenissa Hannoverissa syyskuussa 2018.

Khundal R. kertoi oikeudessa pyytäneensä tytöltä seksiä, mihin tämä afgaanin mukaan oli suostunut.

Afgaani harrasti lapsen kanssa seksiä vielä kolmesti, mutta tämän jälkeen tapahtumat alkoivat samaan vielä aiempaa sairaampia piirteitä. Khundal R. toi mukanaan kaksi 19-vuotiasta pakolaistoveriaan, Ezatullah N. ja Siya A., jotka myös käyttivät tyttöä seksuaalisesti hyväkseen.

Khundai R. ja Ezatullah N. kuvasivat vuorotellen tytön raiskausta.

Tytön 36-vuotias äiti kertoi lapsen olleen ennen järkyttäviä tapahtumia iloinen ja nauravainen, mutta ei enää raiskausten jälkeen. Seksuaalisen hyväksikäytön jälkeen tyttö on alkanut vahingoittamaan itseään ja kärsinyt itsemurha-ajatuksista. Tyttö joutuu nykyään asumaan terapiaa varten tarkoitetussa ryhmäkodissa.

Oikeuden istunto jatkui keskiviikkona.

  • 1K
    Shares