Eurooppa Rikos

Afgaanit Saksassa syytettyinä sisaren julmasta murhasta – länsimainen elämäntapa loukkasi miesten kunniaa

Kuva OlliFoolish / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0

Kahta afganistanilaista syytetään sisarensa murhasta. Tytön länsimainen elämäntapa loukkasi heidän kunniaansa.

34-vuotias nainen saapui Afganistanista Saksaan useita vuosia sitten kahden nuoremman veljensä kanssa.

Nainen oli eronnut ja asui Berliinissä 9- ja 13-vuotiaiden lastensa kanssa.

Nainen ilmoitettiin kadonneeksi heinäkuun puolivälissä. Poliisi uskoi, että nainen oli murhattu.

Muutama päivä sitten 22- ja 25-vuotiaat veljet pidätettiin. Samoihin aikoihin haudattu nainen löydettiin Neuburg an der Donausta Baijerista.  Poliisin mukaan veljet olivat murhanneet sisarensa 13. heinäkuuta.

Tuona kohtalokkaana päivänä afgaanit pakkasivat naisen ruumiin matkalaukkuun. Sitten he veivät matkalaukun junalla Neuburg an der Donauhun Baijeriin, jossa 25-vuotias veli asui. Siellä he hautasivat ruumiin.

Murhaa sanotaan saksalaisissa tiedotusvälineissä kunniamurhaksi. Veljet murhasivat sisarensa, koska hänen elämäntapansa oli liian länsimainen ja loukkasi siten miesten kunniaa.

Tapaus korostaa Afganistanin ja eurooppalaisen maan välistä valtavaa kulttuurista etäisyyttä.

Lähteet BZ Berlin, Welt.

Tilaa
Ilmoita
guest
64 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Mikäs odottaa länsimaalaisia, kunhan nuo ensin tulevat suurempilukuisiksi?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
U. Kamutapsa

Öööö, rauha ja molemminpuolinen kunnioitus? Tai sitten jotain värisevämpää. Niiden, jotka eivät ymmärrä, mitä värisevä tarkoittaa, kannattaa kuukkeloida mitä kalifaatti-unelmassa tehtiin.

Meri Kreikan

Näillä pelleillä ei ole kunniaa muurahaisen pimpin vertaa…

Ilkka Forsten

Mitkä on kolme taivutusmuotoa sanasta Impi ? Impi, impimpi ja impinpimpi.

Kata

😀 😀 😀

Jussi Hämäläinen

Tuo pikkuveljien tekemä isosiskon teurastus kertoo kaiken kulttuurista, jota ei tule päästää saastuttamaan Eurooppaa.

Pikkuveljet siis tappoivat isosiskonsa jonkin ”kunnian” takia? Eli isosisko eli liian länsimaiseen tapaan ja siksi hänet tuli teurastaa. Vähääkään piittaamatta siskon lapsista, näiden murheesta, kauhusta ja kohtalosta, jonkin epämääräisen ”kunnian” takia?

Toisaalta, Kokoomuksen Orpotunistihan kertoi meille: ”On rasistista epäillä tulijoiden motiiveja!”
Siis tämä on sen saman kokoomuksen Orpotunisti, joka ministerinä otti näitä ”tulijoita” maahan Suomen lakien ja Dublinin sopimuksen mukaan parissa kuukaudessa 32 500. Että tulee sitten isosiskot kunnolla valvottua.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jussi Hämäläinen
John Quiman

Ei tainnut Suomen lait tukea maahan laskemista, mutta vetosivat kansainvälisiin sopimuksiin, jotka velvoittavat. Myöhemmin Orpo tunnusti hymy naamassa, että ei ollut pakko ottaa vastaan, ha ha, mutta otettiinpa kuitenkin.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=m5NhFR7xfcM niinpä ja Sippiläkin tunnusti…voi pikkuiset koulussa siinä niin kirjoitusta oppimassa voi tittelintuure! 😀 Miten VOI olla noin suvakkimaailmaa?Ihan käsittämätöntä lapsellisuutta!

Ilkka Mänttäri

Ei tähän voi olla kahta sanaa. Muslimit pitää poistaa euroopasta. Noista maista voi tulla eurooppaan mutta kamman täytyy ola tosi tiheä.

John Quiman

Täikampa sopisi tarkoitukseen, se on kai kaikkein tihein kampa. Sillä poistetaan loisaläimiä hiuksista.

Ilkka Forsten

Ei tässä ole mitään tekemistä kammalla. Hagertin kielessä sana ” kammaa ” tarkoittaa makaamista, mutta onhan se toisaalta vanha sanonta jossa viisaus piilee kun ilmaistaan että niin makaa kuin petaa. ( En tiedä mitä sanaa hagertit käyttää petaamisesta. ) Olen pahoillani taitoni loppuvat tähän. Puorre Päive, titta Ulle brata på svenska da..

Ani

Muslimimiehet eivät ota vastuuta mistään vaan vierittävät vastuun seksuaalisuudesta naisille ja ovat täynnä demonista murhanhimoa kun eivät pysty kontrolloimaan naisia.

John Quiman

Tapaavat kunniamurhata juuri naisia. En muista juuri nyt, että olisiko poikiakin lahdattu, jos ovat liian länsimaisia. Vääräuskoisia tai luopuneita omiaan voivat kyllä listiä riippumatta sukupuolesta.

Kata

Ja tätä ”arvoa” tungetaan länsimaihin joka puolelta..miettikää…ihan sekoa.

Erkko

Nuo ihmiset eivät ole integroitavissa Eurooppaan. He kokevat olevansa sodassa vastaanottavan maan kanssa ja heidän ykköstavoite on pysytellä pois kaikesta länsimaalaisuudesta. Se mikä on kantiksille mielekästä; he vihaavat. He ovat vastakohta sille mikä olisi Euroopalle hyväksi. Kotoutumiskurssit täytyy lopettaa koska nämä eivät kotoudu. Tuhat kertaa nolla on nolla ja miljoona kertaa nolla on nolla. Paljon järkevämpää on polttaa kotoutusrahat kokossa niin saadaan edes lämpöä. Jos näiden määrä nousee suureksi Euroopassa; naiset tai tyttölapset eivät voi edes lähikioskille mennä yksin kun erilaiset väkivallan muodot uhkaavat.

Anonyymi

Kummallista, että heidän vihaansa ei julkisesti paheksuta. Vain suomalaisten vihapuhe on tuomittavaa ja väännetään väkisin rasismiksi. Nämä kunniapuheet tuntuvat vuonna 2021 lähinnä säälittäviltä; näinkö huono itsetunto näillä miessukupuolen ylivoimaa puhkuvilla Allahin lähettiläillä on?

John Quiman

Niillä on länsimaisittain katsoen omituinen käsitys perheen kunniasta. Jos länsimaisessa perheessä joku murhaa sukulaisen, sitä paheksutaan, eikä missään tapauksessa pidetä kunniallisena mihinkään suuntaan.

Ilkka Forsten

Sitä se ” äärioikeisto ” teettää.

Ilkka Forsten

” Kunnian miehiä ”….

Ilkka Mänttäri

Älä sano noin, edes leikilläsi.

John Quiman

Humoristit ilman rajoja ei ole lainkaan huono liike 🙂 Kohta huumori, jonka suvakki osaa vääntää tai tulkita jotenkin vääräksi, johtaa kyllä syytteisiin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Siinä videollahan oli tästä,siis jonka jaoit ja EU suunnittelee huumorin kieltämistä muka loukkaavana.No eihän nuo poitsut ymmärrä mitä on huumori,sarkasmi,satiiri,sketsit jne….onhan ne jo meilläkin anteeksipyynnön takana.Yäk.

Maruzzella

Näillä ”kunnian miehillä” ei ole huumorintajua, jos huumori kohdistuu jollain lailla heihin.

Ilkka Forsten

Se parhaiten nauraa joka toiselle kuoppaa kaivaa.

Ilkka Forsten

Sitä odotellessa latailen lippaat täyteen.

Ilkka Forsten

Pyydän anteeksi sanavalintani epäsopivuutta ihan leikilläni.

Anonyymi

Eräskin painija puri vastustajaansa olympialaisissa, barbaarista meininkiä.

U. Kamutapsa

”Parempi kunnia”, ”Monikunnia”, ”Laajempi käsitys kunniasta” jne. näitä termejä ja kiertoilmauksia voi keksiä melkein loputtomasti (helsinkiläismies, turkulaismies, nuorukainen etc.). Ennen pitkää virhepunikeille tulee kuitenkin ”seinä” vastaan, kun selitysten runsaudensarvesta ei enää riitä.

Maruzzella

Kyseinen elokuva ei tainnut puhua näistä tyypeistä.

Ilkka Forsten

Ei, mutta nyt joku ei ymmärtänyt, ( sinut poislukien ) että kyseessä oli elokuvan nimi.

U. Kamutapsa

En halua (erityisemmin) päteä, mutta ko. elokuva ei ole mielestäni hyvä. En silti huonoksikaan kutsuisi. Poliitikkomainen mielipiteeni.

Kaino-Vieno Huttunen

Minusta Euroopan maiden pitäisi kunnioittaa omaa kulttuuriaan ja ottaa vain sellaisia pakolaisia, jotka ovat valmiita omaksumaan länsimaisen tai sen kanssa yhteensopivan elämäntyylin. Tällaiset ihmiset eivät lopulta ole missään turvassa (saati kantaväestö) , jos otetaan myös heitä vainoavat. Radikaalit ja vanhoilliset muslimit kasvattavat myös omat lapsensa samanlaisiksi ja sikiävät kantaväestöä nopeammin. Kehityksen loppupäässä häämöttää länsimaiden tuho ja muuttuminen kalifaatiksi.

John Quiman

Suvakkien tarkoitus on luoda eripuraa länsimaihin tuomalla täysin yhteensopimattomia typeryksiä mahdollisimman paljon, jotta yhteiskunnissa murtuisi kansallistunne ja yhteenkuuluvaisuuden tunne. He haluavat Suomessakin tuhota lintukodon, siis yhteiskunna, joka on homogeeninen, jossa ihmiset voivat luottaa toisiinsa ja tulevat toimeen keskenään. Suomi oli maailman mittakaavassa todella rauhallinen ja mukava elää. Se ei sovi suvakeille, koska se estää heidän viherfasistista vallanhimoa saavuttamasta totalitaristista unelmaansa, jossa he kertovat kaikille kuinka olla ja elää.

Kuka jätti apinahäkin oven auki?

Ei syytettä pidä nostaa, koska toi kuuluu niiden kulttuuriin.

Pah

Unelmaa.. monikulttuurisesti voimaannuttavaa rikkautta..

Ilkka Mänttäri

Väärin. Syyte pitää aina nostaa.

John Quiman

Syyte, kunnon tuomio ja karkotus ikiajoiksi. Kannattaa tutkia paljonko perheen isä vaikutti, koska vallan varmasti vaikutti ja hyväksyi tuon, ellei jopa määrännyt sitä tehtäväksi.

Kata

Australian rajalla voi saada 6-9 vuotta vankeutta kun on kengissä(tai kehossa tms) pulveria piilotettuna.vaikka sekin on vakavaa mutta silti kun vertaa meidän tuomioita vakavista rikoksista ihmisiä kohtaan niin voi tupernaakkelit sentään!

Ilkka Forsten

Saako pyykkipulverista saman tuomion ? Onko Bio Luvil vai OMO vakavampi juttu kysyy nimimerkki tänäänkin pyykkiä pessyt ?

U. Kamutapsa

Onko Bio Luvil vai OMO vakavampi juttu kysyy nimimerkki tänäänkin pyykkiä pessyt ?”
Siinäpä se: onko OMO:n tuotemerkistä poistettu äärioikeistolaisesti h-kirjain edestä? Toisaalta (asiaan mitenkään liittymättä) erään pilapiirtäjänä stripissä oli kuva, jossa itäisen naapurimme johonkin erikoisosastoon kuuluva katsoi liiveissä lukevaa tekstin heijastumaa ikkunnasta.

Irmeli

Ja nyt sieltä on tulossa oikein massiiviset Afgaaniäijälaumat sotaa pakoon, kun heidän pitäisi sotia kotimaassaan. Raukkoja ovat, mitäs jos täälläkin olisi miehet lähteneet karkuun kun naapuri hyökkäsi…Onneksi kantasuomalaiset miehet ei olleet niin raukkoja. Ei tänne kyllä tarvittaisi yhtään koraanista päiväohjeita katsovaa väkeä, eivät sovi tänne meidän vapaaseen yhteiskuntaan. Tällä väellä naisten kunnioitus on 0. Säälittää ja vi####aa tyhmä Eurooppa, joka kulkee kohti tuhoaan, eikä se ole ilmastonmuutos…

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Irmeli
Ilkka Forsten

Asenneilmaston muutos on syypää kaikkeen. Mutta toisaalta siihen voi vaikuttaa toisin kuin tähän kuviteltuun ihmisen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen.

Anonyymi

Autuaasti unohdetaan, että ne oikeat pakolaiset, vanhukset, naiset ja lapset asustavat vuodesta toiseen alkeellisilla pakolaisleireillä. Heille turvallisuus ja oikea katto pään päälle on saavuttamaton unelma, kun röyhkeimmät rynnivät Euroopan lihapatojen äärelle satuja syöttäen ja kiittävät avusta tavalla, josta saamme päivittäin mediasta (tosin rivien välistä) lukea. Realistinen uutisointi olisi liian hapokasta ja vaarana olisi, että hitaammatakin heräisivät haittamaahanmuuton todellisuuteen. Siinä saattaisi Eduskunnankin kokoonpano muuttua radikaalisti ja moni vihervasemmistolainen poliitikko joutuisi ihan oikeisiin töihin.

juu

Aina yhtä yllättävää ettei ne muutukaan eurooppalaisiksi rajan ylitettyään(paitsi uutisissa muuttuvat turkulaisiksi)? Olen shokissa!

Mutta eihän niiltä vaan meiltä

Koronapassit pitäis vähintään vaatia, kun lipuvat satamaan.

Anonyymi

Eiköhän nekin ole yhtä helppo väärentää kuin passit, viisumit ja tutkintotodistukset.

John Quiman

Totta kai. Orpokin sanoisi, että tulijoiden papereiden kyseenalaistaminen on rasismia.

Anonyymi

Lainaus Seppo Oikkoselta Yrjöperskeles blogista: Se, että kaikilla ihmisillä on ihmisarvo, ei tarkoita sitä, että kaikki kulttuurit tulevat toimeen keskenään. Tämä on jo nähty. Vaikka Lähi-idän kulttuuritkin ovat samanlaisia, koko ajan rähinöidään ja soditaan, kun ei kerta kaikkiaan osata elää sovussa; sytytyslanka on olemattoman lyhyt, klaanit hallitsevat ja 600-luvulta peräisin oleva Koraani antaa elämisen ohjeet ilman minkäänlaista maallista lakia.

Mirkku

Tästä tuli mieleen vanha serbipappi, jonka tapasin vuosia sitten käydessäni yhdessä ortodoksikirkossa Sloveniassa. Kirkko sinänsä oli uskomattoman kaunis, seinät täynnä pyhäinkuvia, joiden maalaamiseen oli mennyt kolme vuotta, mutta sitäkin elävämmin muistan vanhan papin tarinan. Hän nimittäin kertoi, että joutui monien muiden ortodoksien ja uskonnottomienkin tavoin lähtemään maanpakoon Serbiasta, kun muslimit alkoivat vainota serbejä. Tehdessäni lähtöä hän taputti minua käsivarrelle ja sanoi, että muista: muslimit eivät voi elää missään rauhassa, vaan niiden täytyy tuoda sotansa sinne, mihin itse asettuvat. Taputti sitten rintaansa ja sanoi, että meillä sota on täällä sydämessä eikä meidän tarvitse sotia.
Paljonko ja mitä tarvitaan, jotta länsimaat lopultakin tajuaisivat, että heikäläisten kulttuuri eroaa meikäläisten kulttuurista yhtä paljon kuin itä ja länsi, jotka eivät koskaan kohtaa.

John Quiman

Ruotsissa pääministeri selitti, että eivät kasvanut väkivalta ja rikollisuus johdu maahanmuuttajista, vaan ongelma syntyy siitä, että heidän asuttamansa lähiöt on niin surkeasti hoidettu.

timo

Islam loukkaa länsimaisten naisten kunniaa joten sitä ei pidä päästää tänne. Ja jos pääsee niin mitä sille pitäisi tehdä?

Ilkka Forsten

En saa sanoa sitä ääneen, mutta sekin aika tulee ja silloin otetaankin kunnon roisi ote mikä jää taas historiaan.

Jussi Hämäläinen

Kun ei enää ole muita keinoja, sitten käytetään sitä ainoaa, joka on jäljellä. Ja kun sitä joudutaan käyttämään, sitä työtä ei sitten tulekaan jättää kesken. Silloin hoidetaan kaikki kerralla kuntoon, ja jokainen saa ansioidensa mukaan.

Joka ikinen ainoa.

John Quiman

Toivon mukaan ne muut keinot toimivat, eikä sinne asti mennä. Joka tapauksessa karkotuksista tulee laajat ja oikeudessa tuomitaan kaikenlaiseen kusetukseen syyllisiä poliitikkoja ja myös median edustajia.

Ilkka Forsten

Rikkaruohoja ei voi kitkeä jättämällä juuret maahan. Näin visioi muuan Itävaltalainen.

John Quiman

Valitettavasti viherfasistit eivät tule luopumaan saamastaan vallasta vapaaehtoisesti, kunhan saavat tarpeeksi tiukan otteen siitä.

Maruzzella

Ajatelkaa jos tästä rasisti Diarrasta, joka halveksii maalla asuvia ihmisiä, tulee sisäministeri Ohisalon äitiyslomatuuraaja, hän sanoo ainoksi syyksi maalla asumiseen, insestin ja sen, että siellä voi rauhassa hakata naisia (vaimoja). On ihme jos muut puolueet eivät savusta vihreitä ulos hallituksesta. Ollaan tuhon omia, jos tämä vastenmielinen ”woman in color” istuu Suomen eduskunnassa, se on suorastaan pyhäinhäväistys.

Kata

Voihan se sähköpyörä savustaa,en tiiä painorajoitusta….ihan siis niin ylimielinen ja sivistymätön tollukka ettei pahemmasta väilä!Jos TUON väitteensä olisi sanonut persu….olis mellakka valmis.
Mie inhoan näitä kaksoisstandardeja!Vai että ministeriksi voi maskanparjat.

Lieväasteinen

Vai Diarra? Mutta miten edistyksellistä! Kuvitelkaa – sukupuolivallankumous, ikävallankumous ja nyt rodullinen vallankumous Suomessa! Bemarin sijaan vihreä Diarra voisi liikkua ekologisessa palankiinissa. Hakeutuisin jopa kantomieheksi. Kantaisin omaa valkoisen miehen taakkaani suunnilleen näin (kuvassa on Dada Oumee Idi Amin, aikamoinen huumorimies): https://lurkmore.so/images/f/ff/Idi_amin_bremya.jpg

Ilkka Forsten

Laitamme haudalle tekstin, ” Pitivät kiinni aateestaan, kunnes nikkeli heidät erotti.”

Kata

”Kunnia”#¤#/¤” on kyllä kauheinta vääristymää mitä voi olla..ei ole mitään KUNNIAA vaan raakaa hulluutta ja tästä pitäisi pahimmankin suvakin tajuta että eivät he sopeudu!

Heidän lakinsa menee aina yli sen maan laeista mihin ovat tassutelleet muka turvaan!Nyt taas niin vitautas!

https://www.yahoo.com/news/us-investigates-latest-case-rare-203730678.html?.tsrc=fp_deeplink kaiken lisäksi tulee outoja sairauksia yhä vain lisää ja miksiköhän USAssakin?Korona ei enää riitä eikä lambada variantit…

Kaitsu

Asian nyt on kyllä niin, että nuo afgaanit ja kaikki muutkin lähi – idän ja pohjoisafrikan hiekkaneekerit loukkaavat kaikkien muiden kunniaa ja käsityksiä ihmismäisestä elämästä.

Matti Vinamäki

Näkeehän tuon siellä Afganistanissakin, kun talibanin pojat valloittaa pienellä porukalla isomman armeijan porukan alueita. Sisimmässään nuo kaikki miehet siellä ajattelevat talibanin tavoin ja syyhän on tuo naisten täydellinen alistaminen mikä kuuluu olennaisena islamin uskoon.

Ilkka Forsten

Feministit ei usko sanaakaan siitä mitä sanoit, mutta jos muutat afgaanien paikalle sanan suomalaiset, niin parku on hillitön.