Muu maailma

Afganistan lopetti omien kansalaistensa vastaanoton ”isäntämaista”

Afgaaneja Iranissa. Kuva Shutterstock.

Afganistanin pakolais- ja palauttamisministeriö pitää maan nykytilanteen huomioon ottaen afgaanipakolaisten paluuta isäntämaista Afganistaniin huolestuttavana eikä pidä maan nykytilannetta sopivana afgaanipakolaisten paluulle ulkomailta.

Pakolaisministeriö on ilmaissut huolensa ”isäntämaille” ja vaatinut pakolaisten palauttamisen lopettamista.

– Taliban-terroristiryhmän lisääntyvä väkivalta ja kolmannen Covid-19 -aallon leviäminen ovat aiheuttaneet suurta taloudellista ja sosiaalista levottomuutta ja johtaneet moniin haasteisiin ihmisille, viranomainen kirjoitti tiedotteessaan.

Maan hallitus on nyt kuultuaan pakolais- ja palautusministeriötä, ulkoasiainministeriötä ja kansallisen turvallisuuden ministeriötä lopettanut Suomesta ja muista Euroopan maista karkotettavien kansalaistensa vastaanottamisen seuraavien kolmen kuukauden ajaksi.

– Afganistanin hallitus on virallisesti kehottanut isäntämaita lopettamaan karkotukset 8. heinäkuuta lähtien, tiedotteessa sanottiin.

Afganistanin mukaan karkotukset ovat ”sopimattomia” nykyisessä tilanteessa, kun pakolaisvirrat ja muuttoliike lisääntyvät maassa taistelujen seurauksena.

Tilaa
Ilmoita
guest
58 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

where to get help for dissertation https://mydissertationwritinghelp.com/

trackback

go dissertation help review https://help-with-dissertations.com/

trackback

gsn casino slots free https://slotmachinegameinfo.com/

trackback
trackback

mobile deluxe slots https://411slotmachine.com/

trackback

cleopatra slots free https://beat-slot-machines.com/

trackback

quick hits free slots https://slotmachinesforum.net/

trackback
trackback

double diamond slots https://freeonlneslotmachine.com/

trackback

mr gamez free slots https://2-free-slots.com/

trackback

1enormous

Tomppa

Suomen pitäisi välittömästi lakkauttaa kaikki taloudellinen ja humanitaarinen apu Afganistaniin. Eiköhän sen jälkeen oman maan kansalaiset taas olisi tervetulleita takaisin Afganstaniin.

Seppo-Sisko

Afgaanit aiheuttavat taloudellista ja sosiaalista levottomuutta Suomessa ja ovat johtaneet moniin haasteisiin suomalaisille.

Miksi suomalaisten pitäisi sietää näitä elintasosurffareita?

John Quiman

Ei mistään pätevästä syystä, mutta suvakkilan luojien ideologinen harha väittää toisin.

Anonyymi

Sitä paitsi afganistanilaisista iso osa on asunut koko ikänsä Irakissa tai Turkissa. Palautetaan heidät sinne!

Sari Saarela

No mikäs siinä. Vastaavasti Eurooppa lopettaa Afganistanista (JA Iranista) tulevien onnenonkijoiden vastaanoton.

John Quiman

Kun niille ei kelpaa edes omat kansalaiset, pitäisi lakata jopa viisumien myöntäminen afganistanilaisille, turvapaikanhakijoista puhumattakaan. Jos joku eksyy rajalle, niin kylmästi pysäytettävä, koska siitä ei sitten pääse ikinä eroon.

Ilkka Forsten

Niin, euroopassahan ei lisääntynyt islamilainen terrori ja Covid-19 aalto olekaan ollut haittana vai mitä. Ja sitä paitsi, mikään maa ei voi kansainvälisten sopimusten mukaan kieltäytyä ottamasta omiaan takaisin.

Saatan täten asian myöskin Ohisalolle tiedoksi, sillä hän ei joko osaa lukea, tai ei ymmärrä lukemaansa joka korreloi aika tavalla hyysättyjen ominaisuuksiin. Älkää vaan alkako selittämään että nyt ei voida tehdä mitään raiskaajille tai muille hamppareille joiden lähtömaa on Afganistan. Kyse ei ole mistään muusta kuin sitä että islamia levitetään eurooppaan tekosyiden varjolla.

Änkyrä-ählämit on olleet afganistanissa aina olemassa oleva ryhmä, ja joku koronavirus mitä nyt käytetään keppihevosena on satua.

John Quiman

Johan Gaddafi aikoinaan sanoi, että he, siis muslimit, valtaavat Euroopan ampumatta laukaustakaan. Eurooppaan vaan muslimeja lisääntymään ja sitten se on siinä. Tämä uhka on hyvin todellinen, jos osaa edes alkeellisesti matikkaa, mutta eihän tuo saa suvakkia muuta kuin keksimään tarinaa, joka estää tuon yksinkertaisen tosiasian, helpon tavan ennakoida, mitä on tulossa.

Anonyymi

Kyllä. Eurooppa valloitetaan naisen kohdun kautta! Hyvällä alulla on jo meilläkin.

Kaino-Vieno Huttunen

Talibanin käsissä on viimeisimpien tietojen mukaan 85% afganistanista, joten sen kanssa voi neuvotella palautuksista. Mikäli palautettaville ei käy kumpikaan, talibanhallinto tai eläminen länsimaisilla tavoilla, on Lähi-Idässä, Aasiassa ja Afrikassa monta islamilaista maata.

Sampo Maa

Siinähän on uusi Beatles!

Ilkka Forsten

Kaikkia pelkkiä” Lennoneita ” jolle kävi kalpaten.

Ani

”Ylijäämäsakkia”

Meri Kreikan

Tähän on yksi ja ainoa ratkaisu. Ei anneta enää rahaa. Töitä nää ei osaa eikä halua tehdä.

Ilkka Mänttäri

Jos osaavat kin niin Kebab-paikkoja ja veronkiertäjiä meillä on jo omastakin takaa.

John Quiman

Kyllä niitä kebabeja voivat tehdä suomalaisetkin, jos se on kannattavaa.

Ilkka Forsten

Suomalainen yrittäjä ei saa palkata talebania 0.30 euron tuntipalkalla, eikä vaatia tekemään 18 tunnin työpäiviä. Ohisalo saa hepulin jos näin tapahtuu, mutta talebani saa tehdä sen, ja vielä kehutaan että on siinä kunnon liikemies työllistää muitakin poliisin lisäksi.

Meri Kreikan

Kebab on epäterveellistä. Boikotoikaa noita paikkoja, se siitä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Meri Kreikan
Lusu

Aidatulle pellolle odottamaan vapaaehtoista paluuta.

Eka Kettunen

Afganistanin on sopimatonta kieltäytyä vastaanottamasta kansalaisiaan, kaikki tuet ja avustukset on välittömästi lakkautettava sekä asetettava pakotteita tuolla tavoin käyttäytyvää maata kohtaan.

Anonyymi

Saman pitäisi koskea Irakia. On se merkillistä, että Ruotsista sinne voi palauttaa, mutta Suomesta se ei käy!

Nestori Lundahl

No eihän ne niitä rikollisiaan ja talebanejaan tietenkään takaisin huoli kun ovat niistä kerran kätevästi päässeet eroon muiden siivellä elämään.
Tuo kuva saa kyllä monen tytin pöksyt kostumaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Nestori Lundahl
Ilkka Forsten

Minultakin lirahti punttiin, mikäs nyt avuksi ?

Kata

Nyt Forsten ostaa tuollaiset pöksyt kuin noilla rinsseillä niin niihin mahtuu kaikkea…ja varmaan noillakin on ”kaikkea” punteissaan… 😀

John Quiman

Sitten syytettäisiin kulttuurin omimisesta. Länsimaisia vaatteita, teknologiaa ym. saa käyttää muut niin paljon kuin haluavat, mutta eipä syytetä kulttuurin omimisesta. Ikään kuin juuri tietyt vaateparret ja muut olisivat kulttuurin tuotteita, mutta sitten toiset eivät. Tosiasiassa kaikki vaatteet ja mitkä tahansa tuotteet ovat jonkin kulttuurin tuotteita.

Kata

Juu huvitti viime eduskuntavaaleissa kun feministiporukan ehdokkaalla rastat(ihan pottunokka) kyllä on niin tautista löpinää tuo ”omiminen” vai saako vain ”suikkari” ottaa toisen kulttuurin käyttöön?Keneltä tuli lupa?Haistakaa horsma!

John Quiman

Heidän ”periaatteensa” koskettavat vain toisia, eivät heitä itseään – siinä löytyy joustavuutta.

Ilkka Forsten

Kirjavat kankaat ei ole alunperin afrikkalaisten itsensä keksintö. He saivat niitä valkoisilta, mutta nyt ituhipit huutaa että tilanne olikin päinvastoin.

Saamelaisten kenties kuuluisin tunturiapassi Emmi Nuorgam on naukunut siitä, ettei kukaan muu saa käyttää heidän vaatteitaan, sillä se on kulttuurin omimista. Hän itse ei kuitenkaan kulje kyseisissä vermeissä vaan farkut jalassa lenkkarit läpsyttäen, jolloin minulle herää tarve kysyä oliko kenties Levi Straus tai Adi Dasler alunperin Kutturan kylän neropatteja, vai ” ömerikan” visionäärejä ?

Tunkiko mainitut herrat heiniä karvatallukkaisiin, ja painelivat naamat noessa supermarketin kassit lupaavasti kilisten ” luotsholle lusthin pithon ?”

Ilkka Forsten

Falsetia laulavia eunukkeja. Kovin puhumaan ja uhoamaan, mutta kun napsahtaa kohdalle niin juostaan pakoon ja haetaan kansainvälistä suojelua.

Anonyymi

No ei todellakaan!

Matti Hyyryläinen

Afghanistanilaiset ovat historian saatossa osoittautuneet Maailman sitkeimmiksi sotureiksi..viimeisten vuosisatojen saatossa maata ovat yrittäneet vallata ja hallita vuorotellen aikansa sotilaalliset suurvallat seuraavin tuloksin..
1.Iso-Britannia..käkättimeen tuli 6-0..henkiinjääneet nilkuttivat karkuun Intiaan
2.Neuvostoliitto..turpaan tuli ja huolella..häntä koipien välissä Puna-armeija kotiin rajan yli
3.USA (+liittolaiset)..nokka veressä..rahat kulutettu..pois kun vielä ehtii
Seuraavaksi ilmeisesti on Kiinan vuoro kokeilla..lopputulos ei poikkene totutusta.
Kysymys kuuluu..Millä helvetillä tämän Afghanistanin taistelusitkon saisi suunnattua johonkin rakentavampaan toimeliaisuuteen ? Maahan voisi olla kukoistus kunhan ymmärtäisivät oman etunsa nimissä keskittyä tuottaviin töihin.
Vai onko niin ettei ole olemassakaan mitään valtiota vaan joukko heimoja..Afghanistanin kohdalla on vaan sattunut osumaan ne kaikista vittumaisimmat tyypit ?

Sami

Afganistanissa on kaikkien lähi-idän ja afrikanmaiden tavoin loputon joukko heimoja, klaaneja ja sukuja, jotka kaikki ovat jo tuhansia vuosia taistelleet vallasta keskenään, eivätkä nämä heinojenväliset valtataistelut lopu koskaan. Heimo, klaani ja sukuvaltataistelut vain siirtyvät heidän mukanaan eurooppaan. Vertaa nykytilannetta Ruotsissa yhä enemmän muistuttavaan lähi-idän tilanteeseen. Kilpailevat Ruotsissa syntyneet klaanijäsenet jatkavat kilpailevien klaanien jäsenien ampumista, aivan niin kuin klaaninsa on tehnyt tuhansia vuosia. (Paitsi ettei tuhansia vuosia sitten vielä ollut hienoja tuliaseita, vaan taistelu kylän johtamisesta käytiin nuijilla toisiaan mätkien)

John Quiman

Ruotsalainen monikulttuurisuus on sitä, että rahdataan ongelmalliset ihmiset alikehittyneistä maista Ruotsiin. Sitten nämä jatkavat kotimaansa kulttuurin merkeissä ja soppa on valmis. Afganistan muutti Ruotsiin, mutta suvakki ei tätä käsitä ikinä, koska heidän uskomustensa mukaan kaikki kulttuurit ja ihmiset ovat hyviä – sitä parempia mitä eksoottisempia. Vain kanta-asukkaat, jotka loivat vaurauden, ovat tyhmiä, kyvyttämiä ja pahoja.

Anonyymi

Kävisikö tässä Suomessakin näin; ensimmäinen sukupolvi rakentaa, toinen ylläpitää ja kolmas tuhoaa? Meillä on menossa tämä tuhoojavaihe; liian nuoret naiset, joista suurin osa ei ole tehnyt mitään oikeaa työtä, johtaa näinä vaikeina aikoina valtiolaivaa ja jälki saa voimaan pahoin! Nyt oikeasti pelottaa.

John Quiman

Opituilla ideologisilla mielikuvilla johdetaan, vailla mitään tuntumaa todellisuuteen. Kansa uskoo tarjottuihin paratiisikuviin ja äänestää itsensä vihreään sosialismiin sekä köyhyyteen. Jos tuosta ei pian tehdä korjausliikettä, ollaankin niin pohjalla, että kestää vuosikymmeniä ellei sata vuotta tavoittaa sama taso uudestaan.

Kaikkien pitäisi olla tietoisia siitä, että reippaat sata vuotta sitten Argentiina oli maailman vauraimpia maita, ellei vaurain. Vähän huonoa politiikkaa ja niinpä tie vei köyhyyteen ja kehitysmaaksi. Alas on helppo päästä, mutta ylös pääseminen kestää ja on vaikeaa.

Ilkka Forsten

Pelko ei kuulu valiosotilaan sanastoon. Kunniamme on uskollisuus.

Meri Kreikan

Afgaanien älykkyysosamäärä on maailman alhaisimpia. Afganistanilaisten kulttuuri on maailman vanhimpia. Ei tälläisia kansoja tuoda tälle vuosituhannelle kovin äkkiä varsinkaan jos eivät itse halua, eivätkä halua, nähdäänhän se jo siinä että käyttäytyvät täälläkin kun olisivat juuri luolasta juosseet…..

Anonyymi

Heimot, klaanit ja islam! Mikä voisi mennä pieleen?

Ilkka Forsten

Villi arvaus, heimot..

murre iisakki riepunen

Afkaanin pakolaisministeriön huoli kotimaahan takaisin valuvista on Suomessa otettu kiitollisuudella huomioon. Ketään ei lähetetä takaisin kotimaahan ennen eikä jälkeen 8. heinäkuun, se on varmaa, sanoo ylin johtoporras.

Kata

Myös Aino ja Marjukka takaavat sen…tai muuten!
On tämä niin sairaan sekoa touhua!Ei meillä ole mitään velvollisuutta elättää noita ”poikasia”,niin suloisia kuin kuvassa onkin aa että!Oikein puhelinkin samaa väriä paidan kaa, ihanaa!

Jälleenrakennusta

Eikös sitten juuri nyt tarvita maassa jällenrakentajia enemmän kuin koskaan? Maan puolustuvoimiin tarvitaan enemmän väkeä vastustamaan talebanien hyökkäyksiä ja maan puhdistamista niistä. Ja sairaaloihin tarvitaan henkilökuntaa rokottamaan ja lajittelemaan ruumiita sekä hautaamaan niitä.
Juuri tällaisina hetkinähän isänmaa tarvitsee toivojaan. Tiedä vaikka kuinka moni noista olisi jo sotilas tai aivoirurgi. Kummallekkin löytyy töitä niin paljon kuin ehtii tekemään. Ja siitä se kukoistavampi isänmaa syntyy.

Jupi

Talebaneja haluavat ilomielin maan johtoon, silloin toteutuu se sharia mitä pitävät ainoana oikeana oppina. Nyt olis hyvä hetki tuuppaa kaikki afgaanit kotiin ja pitää huolen että pysyvät siellä

pää määrää

Afganistanin johto on perillä siitä, että maasta karanneista ei ole hyötyä. Karanneet ovat haluttomia tekemään työtä ja olemaan hyviä kansalaisia. Enemmän Afganistanille on hyötyä, kun aiheuttavat ongelmia ulkomailla.

Ilkka Forsten

Ei kelpaa kuin rapusyötiksi, ja vielä ei ole edes ravustusaika.

Rullattu

Ei sitten muuta kun ydinohjuksilla koko ählämimaa matalaksi.
Tämä ai kaipaa yhtään leikkipakolaista tuolta, joka ikinen tulee suomeenkin ainostaan sossunluukulle ja rikoksia tekemään koko iäkseen.

Tiitu

Ruotsistakin olisi pitänyt saada suomalaisten vaippajäte/ongelmajätekaatis jo – 80luvulla.