Eurooppa Maahanmuutto

Afganistanin suurlähettiläs palautettavista afgaaneista: ”Emme mekään halua niitä!”

Kuvakaappaus Facebook.

 Jos Ruotsista karkotettavat afgaanit palautetaan Afganistaniin, heistä tulee salakuljettajia, murhaajia, varkaita ja rikollisia, sanoo Afganistanin Ruotsin suurlähettiläs Abbas Noyan.

Afganistanin Ruotsin suurlähettiläs Abbas Noyan kertoo Expressenin haastattelussa näkemyksensä 70 000 afgaanista, jotka Ruotsi vastaanottanut viime vuosien turvapaikkakaaoksen aikana.

Suurlähettiläs vaatii lisää ystävällisyyttä ruotsalaisilta. Hän huomauttaa, että monet afgaaneista ovat kotoisin Iranista eikä heillä ole sukulaisia ​​Afganistanissa. Siksi olisi parasta, jos he voisivat vain jäädä Ruotsiin.

– Jos heidät lähetetään takaisin Afganistaniin, heistä tulee salakuljettajia, murhaajia, varkaita, rikollisia, Abbas Noyan sanoo.

Monet afganistanilaiset Ruotsissa on tuomittu rikoksista, mutta heitä ei ole voitu karkottaa, koska he ovat kieltäytyvät koronatesteistä, jota Afganistan puolestaan vaatii.

Vaikka Abbas Noyan pitää mahdollisena, että Afganistan aikoo noudattaa tehtyjä sopimuksia ja ottaa vastaan karkotetut rikolliset afgaanit, hän ei kiertele, mitä Afganistanissa todella ajatellaan heistä.

– Emme mekään halua niitä, Abbas Noyan sanoo.

Lähde Fria Tider.

Tilaa
Ilmoita
guest
69 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

custom dissertation writing services https://dissertations-writing.org/

trackback
trackback

masters dissertation writing https://help-with-dissertations.com/

trackback
trackback

play free slots online https://411slotmachine.com/

trackback
trackback

highest paying slots https://beat-slot-machines.com/

trackback

sun and moon slots https://slotmachinesforum.net/

trackback

play slots for real money https://candylandslotmachine.com/

trackback
trackback

double diamond slots https://2-free-slots.com/

trackback

2inquisitiveness

juha II

Onneksi eurooppa huolehtii rosvovaltioiden pahimmista rosvoista niin, että rosvovaltioiden rosvous pysyy tasolla, joka takaa sen itsensä säilymisen rosvovaltiona!

Tätä edellistä voi sanoa hyväsydämisyydeksi (tark. eurooppa), joka onkin itse asiassa mitä suurinta tyhmyyttä, joka käy aina käsikädessä rappion ja itsetuhon edellä!

Ilkka Forsten

Noin vaihtelun vuoksi olisi mukavaa lukea uutinen että pakolainen ei ylittänyt rajaa vaan aiitti sen laittomasti. Turha tätä on uutisena odottaa, sillä lapiokammo on yleinen vaiva tietyissä kulttuureissa.

Anonyymi

Jaa miten niin tulee salakuljettajia, varkaita ja murhaajia? Hehän jatkavat vaan oppimaansa ja se oppi on ollut mukana jo heidän saapuessaan Ruotsiin?

Anonyymi

Anteeksi, siis Saksasta oli nyt kysymys.

John Quiman

Sori, oli kumminkin kyse Ruotsista, ainakin tässä artikkelissa.

Ilkka Forsten

Väittely seis, puhukaamme ruotsaksista.

John Quiman

Ruotsilla ja Saksallahan onkin jaettu matuilo, että voisi ihan hyvin noinkin sen rakkausliiton nimetä.

Valitettavasti haluavat kovasti jakaa sen ilon muiden kanssa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Itsekseni pohdin

Ensin tulet ehkä laittomasti rajan yli – ei seurauksia.

Sitten valehtelet ehkä nimesi ja ikäsi – ei seurauksia.

Haastaatelussa kerrot ehkä olevasi toisaalta mistä tulet – ei seurauksia.

Sama kuvio jatkuu ja jatkuu ja lopulta sinut palkitaan rahalla ja asunnolla.

Samaan aikaan heiltä odotetaan lain kunnioittamista, vaikka heille on alusta alkaen kerta toisensa jälkeen opetettu, ettei lakia tarvitse kunnioittaa, eikä väärin tekemisellä ole seurauksia.

Kirsikkana kakun päälle puhutaan ”kotouttamisesta”.

Edellistä kun pohtii syvällisemmin, niin tulee mieleen, että ihan kuin heistä ei haluttaisikaan saada lainkuuliaisia saati kotoutuvia.

Ihan kuin heidät alusta pitäen opetettaisiin että lakia ei tarvitse kunnioittaa.

Syyttävä sormi osoittaa viranomaisiin ja järjestöihin, jotka tukevat lain arvostuksen ja kunnioituksen viemistä omilla toimillaan.

Toki edellä oleva ei koske kaikkia tulijoita tietenkään, (tämä ettei inkvisitio halua ymmärtää hyvää tarkoittavaa tekstiäni väärin ja kiihoittua siitä).

Tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikeilla sanoi joskus joku viisas mies.

Oikein olisi, että lakia rikkomalla on aina seurauksia ja viranomaisten harhauttamisessa ja vastustamisessa samoin. Nyt ei ole mitään seurauksia.

Ihan kun haluttaisiin kaaosta ja epäonnistua kotouttamisessa.

Kata

Totta kirjoitat.Tuo viimeinen lauseesi tulee mieleen päivittäin,hyvin monelle!Miksi, sitä emme osaa vielä sanoa mutta vallasta on taatusti kyse!

John Quiman

Rivisuvakki näkee unelman maailmasta, jossa kaikki kansat ovat ystäviä ja kaikkilla on niin ihanaa elämää.

Heille, jotka verhojen takana hallitsevat näitä tapahtumia, ovat suvakit vain tolloja, joita voi sietää aina kunnes niitä ei enää tarvita ja ne käyvät rasitteeksi. Hyödyllisten idioottien käyttö on normaalia vallan huipulla ohjaileville äärivallanhimoisille, joille ainoa arvo on oma valta, eikä ihmisten kohtalot tai henkikään ole minkään arvoisia.

Erikoista ja hälyyttävää

Tähän kun vertaa Suomen perustuslain, joka SANOO, että jokaista pitää kohdella lain edessä tasapuolisesti, niin erikoiseksi menee.

Tietyissä lakiasioissa vasemmisto professorit ripuloivat mediassa 24/7, mutta silloin kun muualta tulevien rikoksia tai virkamiehen vastustamista poliisin ja syyttäjälaitoksen puolelta katsotaan neljien käsien läpi eli läpi sormien, niin näiden perustuslaki talebanien oikeudentunto ei edes värähdä.

nm. Turussa kavereilla teräaseita – poliisi ilmoittaa ensin – no problemo jne..

Näitä riittä :/

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Erikoista ja hälyyttävää
marjatta

Tämä on kyllä outoa Suomessa. Saavat valehdella, tulla väärillä papereilla tai passit ”hävinneet” ja asunnot annetaan,sosiaaliturvaa monet väärinkäyttäneet, vaikka kantikset hakeneet vuosia asuntoa tai asunnon vaihtoa eivät saaneet. Jossain kyllä mättää. Eräässä pääkaupungin lähiöasemalla, näin käydessäni, miten maahanmuuttajataustaiset naiset, keskenään puhuivat omaa kieltään ja eivät edes olleet kiinnostuneet tutustumaan meihin suomalaisiin. Harva halusi jutella, kun yritin.jopa koin joltain hyvin vihamielisiä ilmeitä meitä kohtaan. Minkälainen uskontoon viittaava oli kielletty meiltä kantiksilta. Mutta muslimit sai vapaasti tulla rukoilemaan mattonsa päälle viereemme, kun oli askartelupiirejä, käsityöpiirejä. Wc,lattiat, WC reunat, ym oli jatkuvasti märät, kun sinne tarvi mennä ja käsipyyhepaperit loppu, kun rukouksia varten pestii jalat lavuaarissa tai WC pöntössä. Asia otettiin esille jja kielto laitettiin, eikä sitä noudatettu. Tämmöstä ylivaltaa käyttävät, mutta meiltä suomalaisilta kavennetaa näyttää omaa Kristillisyyttämme. Mielestäni, tämä ei ole oikein.

John Quiman

Tarkoitus ei olekaan, että se olisi oikein. Tarkoitus on, että kanta-asukkaat alistetaan vieraan kulttuurin jalkoihin. Sillä tätä showta johtavat haluavat murtaa kansallismielen ja -tunnon.

Odottavat vaan, että kaaos kypsentää yhteiskunnat heidän poimittavakseen, jotta voisivat luoda Euroopan laajuisen diktaturian, mielellään koko maailman kattavan diktaturian.

Bling Bling

Pisteet rehelliselle suurlähettiläälle: asiat pitää sanoa niin kuin ne on, sillä tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku, kuten kaikki normaalit ihmiset hyvin tietää, eikä elämä aina ole vain yksisarvisia, se on myös sateenkaaria, kuten vanha viidakon sananlasku kuuluu.
Itse kannatan vankeusrangaistuksien ulkoistamista Venäjälle. Rangaistuksesta tulisi näin oikeasti oikeudenmukainen rangaistus, ennaltaehkäisevä pelote ja rehabilitoiva elämänopetus, joka maksaisi vain puolet siitä, mitä vankilapäivät Suomessa nykyään maksavat. Se olisi win-win yhteiskunnalle, kansalaisille, valtiontaloudelle, Venäjälle ja rikollisillekin!
Kaikki hyötyisivät, eikä nämä kamelikuskien ja vuohipaimenten irvikuvat olisi enää niin kiinnostuneita imemään muiden ihmisten verta ja pitämään sivistynyttä yhteiskuntaa vain hyväksikäytettävänä ja sandaalin alle hierottavana aavikkokoiran jätöksenä.

Maailman kirjat sekaisin

Oman maan kansalaisista on joka maan asia itse pitää huolta.Elleivät siihen kykene niin Kiinan tavoin rajoitettava lapsilukua. Ei ole toisten maiden velvollisuus ottaa liikaväestöä omille mailleen.

Sari Saarela

Jos heidät lähetetään takaisin Afganistaniin, heistä tulee salakuljettajia, murhaajia, varkaita, rikollisia, Abbas Noyan sanoo.”
Sama syy, minkä vuoksi Eurooppa haluaa niistä eroon…

p.grandell

rudi, unohdit kivat lastentarha vierailut myös, sekä ihanat riisi pallerot mitä ei yksikään pottunokka osaa tehdä! ziisus noita suvakkeja…

Teukka

Kannattaahan ruottalaisten pitää koneinsinöörit, aivokirurgit ja muut ääriosaajat itsellään. He tulevat olemaan Ruottin uuden nousun toteuttajia. Ei heitä kannata lähettää kotimaahansa jos heillä on noin kauhea tulevaisuus siellä.
Vai paljastuuko sveduille totuus? Musta-Pekka jäi käteen ja maa on täynnä luku- ja korjoitustaidottomia kehitysmaalaisia? Svedut joutuvat elättämään koko lauman ja he tuhoavat yhteiskunnan kehitysmaa menolla.

John Quiman

Afganoistanilaisen mielestä Ruotsista on tullut kelvottomien kansalaisten kaatopaikka.

Maailman kirjat sekaisin

Pahinta, että osa afgaaneista ei ole edes halukkaita integroitumaan maan tapojen ja lakien noudattamisen muodossa.

marjatta

Samoin on osa suomeen tulleista maahanmuuttajista. Osa haluaa integroitua osa ei.Sosiaaliavut kyllä kelpaa. Tutustuin erääseen kurdinaiaeen. Haukkui koko koulumaailman, opettajat, suomalaisen kulttuurin. Mutta sumeilematta osasi käyttää yhteiskuntaamme, lastensuojeluakin ja minuakin valheilla hyväksi. Kunnes tajusin, että hän puhui asioita ristiin. Katkaisin välit sen jälkeen häneen.. Ja miten paljon näitä ”kärsineitä” onkaan, joita Suomessa sinisilmäisesti uskomme. Todelliset pakolaiset ovat kiitollisia ruuasta ja turvapaikasta suomesta, eivätkä käytä avuliaisuuttamme väärin. Valitettavasti näitä hyväksi käyttäjiä aina löytyy, myös suomalaisissa.

John Quiman

Pieni osa haluaa integroitua. Varmaan haukkui koulut, koska ne eivät opeta islamilaisittain oikeita asioita ja vielä sekin, että tytöt ovat samoissa luokkahuoneissa poikien kanssa. Vihaksi varmaan pisti myös, että omat lapset eivät pärjänneet, koska opettaja vaati osaamista.

Todellisia pakolaisia on ehkä yksi prosentti, jos olemme hyvin optimistisia – ilmeisesti tuo arvio on reippaasti yläkanttiin.

Varmaan suomalaisistakin löytyy hyväksikäyttäjiä, mutta se ei kuulu tähän yhteyteen, ja on sikäli eri asia, että ns. turvapaikanhakijoita ei ole pakko ottaa lisätaakaksi. Lisäksi turvapaikanhakijat ovat pääsääntöisesti tukirahoilla eläviä.

marjatta

Niin se valitettavasti on.

Markku Nieminen

Tässähän se totuus tulee selvin sanoin, mutta silti vihervasemmisto ei usko! Ei vaikka totuus sanotaan viralliselta taholta!
Mikä saisi suvakin uskomaan siliään ja korviaan? Kas siinäpä vasta kysymys!

John Quiman

Kyllä henkisesti kuurosokea uskoo silmiinsä ja korviinsa, mutta ei näe mitään, eikä kuule mitään todellisuuteen liittyvästä. Vain ideologia kailottaa päässä ja luo unikuvia unelmasta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Anonyymi

Uusi uskonto?

John Quiman

Sitäpä juuri, vieläpä hurmoshenkinen kultti, jossa synnintunnoissa kiemurrellaan maassa ja sätitään itseä valkoiseksi kurjaksi. Mahtavatko vielä sen päälle ruoskia selkänsä verille?

John Quiman

Siinä suvakeille afganistanilainen arvio kullannupuista, rikastavista lemmikeistä. Ja toipa esille senkin, että Iranistahan ne tulevat, siis mitään turvapaikan tarvetta ei ole alunperinkään ollut missään mielessä.

Mutta eipä suvakkiin mikään vaikuta, koska suvakki tekee etnisen profiloinnin ja katsoo tiettyjen ryhmien olevan oikeutettuja kaikkeen hyvään, kunhan eivät ole valkoisia eurooppalaisia.

Detester

Muitten rahoilla, huom.

John Quiman

Suvakki ei ole tunnettu lahjoituksistaan, vaan verottamisen kautta varastamisesta.

Hätätila tai väärinymmärrys

Ruotsihan pääsee heistä kätevästi eroon samalla kikalla kuin 2015 eli lähettää Suomeen. Kaikki voittavat, sillä Suomeen tarvitaan lisää työvoimaa. Tervetuloa ryhmät villasukkineen ovat vastassa.

Ihmetyttää

No joo… Minä ihmettelen sitä että miksi Ruotsi pääsee niistä eroon mutta Suomi ei? Miksei Suomi tee pakko-palautuksia näille joiden maassa ei edes sodita? Miksei edes niistä päästä eroon?

Yks nainen vaan

Kummallista että ei voi pakottaa. Lentokone täyteen vaan ja laskuvarjot selkään. Tiputetaan sinne Kabuliin. Halvemmaksi tulee kun elättää vuosikymmeniä.Parin lastillisen jälkeen voisi muilla hyvinkin löytyä haluja palata vapaaehtoisesti vaikka Iraniin. Pikakurssin siitä mieten varjo avataan voisi vielä järjestää. Pieni mainehaitta voisi Suomelle tulla mutta viis siitä.

Ilkka Forsten

Niin että kun ne ovat kaikkea sitä mitä afgaanit ei halua, niin ei saa poistaa mistään..Outo juttu vai eikö kukaan vieläkään muista että kansainvälisten sopimusten, siis niiden mihin suvakit aina vetoavat, artikloissa sanotaan että maiden on otettava omat kansalaisensa takaisin. Jos se maa ei ole afganistan, niin sitten se missä on synnytty.

m1xa

Iranissahan sitä on synnytty/eletty. Ei vaan ole papereita millä sen todistaa joten: Avot!

p.grandell

no hätä, kyllä espoon kirjastossa tehdään tom of finland paperit,ilmatteks, veron maksajien piikkiin, saadaan enemmän elätettäviä rikollisia maahamme, kiitos hienojen päättäjien…toivotaan että päättäjät ovat iloisia, kansa ei ole….

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by p.grandell
Ilkka Mänttäri

Eiköhän sieltä löydy joku aavikko missä tulosuuntaa ei kysytä ja jonne voidaan pudottaa.

p.grandell

mutta kun kansainväliset sopimukset on ihan samaa kategoriaa kuin eu.n on kuin jenkki purukumi, se venyy ja paukkuu……kyllä suvakit osaa kommunismin kiemurat…joskus kyllä nuppi menee ihan zekaisin näiden hörhöjen toheloimisesta….ja pahinta, me jotka maksamme vitunmoisia veroja, olemme näiden kustantaja….ziisus soikoon…

Vihreä siirtymä

SDP ja Vihreät varmasti ottavat nämäkin Suomeen, ”työperäiseen maahanmuuttoon”. Keskusta, myös osallistuu riemumielin tähänkin. Pitää vihreä siirtymä saada myös eteenpäin.

Trampas

Kyllähän tänne vielä pitsanpaistajia mahtuu.
Onkohan niille verokikkailumahdollisuuksille vieläkään tehty mitään?

U. Kamutapsa

Kyllähän tähän maahan mahtuu pizza-insinöörejä, ja muita huippuosaajia. Olikohan se euvostoliidon tutkimuksen mukaan muutama kymmenen miljoonaa?

Anonyymi

Kummallista, että kaikki maahanmuuttajat vääntävät Italiasta lähtöisin olevaa pizzaa… Tarpeeksi helppoa ja mukavasti saa starttirahaa, vaikka niitä on lähes joka kadunkulmassa ympäri maata. Eikä vaan yhtä starttirahaa, vaan aina lisää kun paikka vaihtaa omistajaa isältä pojalle, pojalta veljelle, veljeltä serkulle jne.

Kaino-Vieno Huttunen

”– Jos heidät lähetetään takaisin Afganistaniin, heistä tulee salakuljettajia, murhaajia, varkaita, rikollisia, Abbas Noyan sanoo.”

Niin, seura tekee kaltaisekseen, ikivanha sosiologian teesi ympäristön vaikutuksesta yksilöön. .

Ilkka Forsten

Onneksi he eivät ole sitä Ruotsissa, mitä siitä tulisi jos näin olisi ?

Ilkka Mänttäri

Ei menisi menisi pitkää aikaa ja heistä tulisi Suomalaisia.

Tomppa

Niinpä. Vain ryöstelevät ja raiskaavat kantiksia ja pyörittävät huumekauppaa, jonka yhteydessä välilä ammuskellaan konetuliaseilla. Olisihan se aika ikävää, jos vielä ryhtyisivät rikollisiksikin.

Jupi

Taleban rekrytoi murhaajia parhaillaan

Irmeli

Kaikki muuhan jo onkin näillä meriittinä Ruotsissa, paitsi ehkä toi salakuljetus ja sekin jos tilaisuus tarjoutuu. Huumeidemyyjiä, raiskareita, murhaajia, varkaita ym rikollisia…. Mutta miksi ihmeessä Ruotsin/Suomen tai yleensä Euroopan pitäisi ottaa muslimimaiden äijälaumat vastaan, heissä piilee suuri turvallisuus uhka…Mikä ihmeen velvollisuus meillä on joutua näiden muslimimaiden rikolisten uhreiksi. Emme ole syypäitä siihen etteivät uskontonsa ja kulttuurinsa takia osaa elää sovussa missään. Maailmassa on lapsia ja naisia ja vanhuksia sodanjaloissa/nälänhädässä ja tänne otetaan kuntosaleilla pullistelevia hyvin voivan näköisiä miehiä, etoo…

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Irmeli
Ilkka Forsten

Metoo…

Teukka

Mutta ne viher-kommareiden kansainväliset sopimukset!

marjatta

Niin se on. Sen kyllä näkee lähi lähiöissä miten huumeet ja muut päihteet lisääntyneet, kun suuri pakolaisaalto tuli. Iltaisin ei uskalla lenkkeillä, kuin aiemmin. On lähdetty seuraamaan ja väkisin yritetty änkeä”kahville”. On asiallistakin käytöstä, mutta ongelmat on lisääntyneet huomattavasti. Monet nuoret sanoneet, että ahdistellaa.

juu

Meille vakuuteltu että valtavaa rikkautta, mutta kukaan ei halua sitä rikkautta?
Toivottavasti ei vaan ruottalaiset meidän hallitukselle mene sitä rikkautta tarjoamaan..

John Quiman

Ruotsalainen suvakki kertoo niiden olevan rikkautta. Afganistanilainen kertoo niiden olevan jätettä.

Kata

– Jos heidät lähetetään takaisin Afganistaniin, heistä tulee salakuljettajia, murhaajia, varkaita, rikollisia, Abbas Noyan sanoo.
Ai jaa…no mutta entäs kun he jo ovat sellaisia niin ei ole sitä muutosvaihetta ollenkaan joten sopeutuminen on nopeaa?
On se jännää ettei huolita takaisin…mutta on päässeet Euroopan maihin vain lompsimalla sisään ja ”äzylyyym”- taikasana.Niin niin pösilöä ja vastuutonta touhua!

Ilkka Mänttäri

Ajattelin juuri samaa. Miten heistä muka tulee kaikkea tuota, hehän jo ovat kaikkea tuota ja meidän pitäisi sitten ottaa heidät vastaan. Kiitos ei, ja potkut joka poliitikolle joka tuota yrittää.

Ilkka Forsten

Yksijalkainen mies ei voi haastaa ketään potkukilpailuun.

Ilkka Mänttäri

Sitten täytyy ottaa jotakin jalkaa ja kättä pitenpää.