Kotimaa Rikos

Afrikkalaismiehelle ehdollista raiskauksesta Savossa

Kuva Petri Saarela.

Pohjois-Savon käräjäoikeus tuomitsi Afrikan eteläosasta lähtöisin olevan miehen yhden vuoden kuuden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Tuomioon johti raiskaus vuonna 2019.

Mies oli vuonna 2019 sukupuoliyhteydessä naisen kanssa, joka oli ”tiedottomuutensa takia kykenemätön muodostamaan tai ilmaisemaan tahtoaan”.

Nainen oli nukkumassa, kun mies käytti valvomisesta ja alkoholin nauttimisesta johtunutta ”syvää unitilaa” hyväkseen ja raiskasi naisen.

Teko oli vakava, mutta käräjäoikeuden mielestä siihen ei liittynyt ”rikostyypistä poikkeavia” tai ”moitittavammaksi tekeviä” piirteitä.

Pohjois-Savon käräjäoikeus tuomitsi afrikkalaismiehen yhden vuoden kuuden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen sekä suorittamaan asianomistajalle kärsimyksestä 3000 euroa ja muusta vahingosta 35 euroa.

Mies joutuu korvaamaan Suomen valtiolle oikeudenkäyntikuluja 2779 euroa.

Asia ratkaistiin tuomarin ja kahden lautamiehen kokoonpanossa. Käsittely tapahtui suljetuin ovin, ja käräjäoikeus määräsi oikeudenkäyntiaineiston ja varsinaisen tuomion  salassapidettäväksi 60 vuodeksi.

Lähde Pohjois-Savon käräjäoikeuden julkinen seloste.

Tilaa
Ilmoita
guest

20 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jussi Hämäläinen

On hienoa päästä pois Faecesbookin sensuurin alta. Isoveli ei enää pääsekään valvomaan.

Neiti Marple.

Kyllä raiskaustilastoja johtavat Suomesta oleskeluvan saaneet Afrikkalaiset ja Lähi-Idästä Suomeen muuttaneet.
Kurdien kulttuurissa ei tunneta sellaista käsitettä kuin raiskaus. Kurdien kulttuuri ei perustu sukupuolten väliseen tasa-arvoon. Muistelkaa Oulun raiskauksia. Oulussa tapahtuneisiin raiskauksiin syyllistyivät Irakin kurdi miehet.
Kurdien arkisessa elämässä ei tunneta käsitettä raiskaus. Kurdi miehellä on kaikki valta naisen seksuaalisuuteen. Ei mikään suuri ole, jos aikoinaan Saddam Hussein suhtautui Kurdeihin hyvin kyynisesti.
Kurdit eivät ole rauhaa rakastavaa kansallisuutta. Kurdeille väkivalta ja väkivallan hyväksyminen on normaalia kulttuuria.
Suomeen muuttanut Kurdeja Irakista, Iranista, Syyriasta ja Turkista. Suomeen asumaan jääneet Kurdit ovat sunni muslimeja. Sunni muslimi miehellä saa olla useita vaimoja, koraanin mukaan neljä vaimoa.
Suomessa Kurdi miehellä voi olla kaksi tai kolme vaimoa. Kurdi nainen keskimäärin synnyttää 4 tai 7 lasta.

Ilkka

Kun tiedämme että liikakansoitus on maapallon ongelma numero 1 niin tuo on jo rikollista, etenkin kun eivät elätä jälkikasvuaan itse kuten aika paljon länsimaissa tapahtuun, no tiedämme toki että enemmistö elättää mutta olisikohan parempi että tekisivät jotakin tuolle liikakasvulle omissa maissaan eivätkä yrittäisi sysätä sitä maihin joissa jotenkin tuo balanssi on saavutettu. Pitääkö todella mennä tuohon keskusteluun esim. älykkyydestä. Tiedän että Marin ja Ohisalo sitä vastustavat koska aika vahvasti samaistuvat noihin tulijoihin, sattuneesta syystä.

Kata

”Faecesbook” onkin osuva nimike!

Sampo Maa

Ei näitä humalaisten raiskauksia enää jaksa kommentoida, mutta katsotaanpa nyt tätä uutta systeemiä. Hm hmm. Jospa sitä vain kuitenkin jatkaisi FB’n kanssa kunnes banni meidät erottaa. Miksei. On tässä isompiakin murheita kuin joku FB-banni.

Ilkka Forsten

Kiitos Petri että vastasit nettikyselyyni koskien tätä uutta mahdollisuutta. Arvostan työtänne, sillä ihmisillä on oltava joku kanava mikä ei juokse ulkokehää ja väitä että niin matka lyhenee.

Sampo Maa

Niin, Petrille kiitos kaikesta hyvästä työstä ja Ilkalle tervetuloa takaisin!

Vieno Huttunen

”Teko oli vakava, mutta käräjäoikeuden mielestä siihen ei liittynyt ”rikostyypistä poikkeavia” tai ”moitittavammaksi tekeviä” piirteitä.”

Ilmeisesti raiskauksista on tullut sitten niin yleinen rikos 2015 alkaneen kulttuurisen murroksen seurauksena, että täytyy raiskata jotenkin oudolla tai erittäin perverssillä tavalla, että saa (veronmaksaja saa) tuntuvat rapsut. Veikkaan, että kohta normaalista ja lähetyssaarnaaja-asentoisesta raiskauksesta, jossa ei havaita mitään moitittavaa, ei rankaista lainkaan.

Ihanaa olla täällä taas, jos joku sattuu muistamaan. FB blokkasi minut täysin ilmeisesti IP-osoitteen perusteella, joten pitkään on tämä kansalainen saanut paastota Kansalaiseen kirjoittamisesta.

Kata

Kiva ”nähdä” Vieno että olet täällä!Uskomatonta tuo sensuuri!

Vieno Huttunen

Kiitos Kata. Profiilin luominen FB:hen ei onnistunut Telian, Elisan eikä DNA:n liittymistä. Ei edes DNA prepaidilla, joten on vähän Orwell-olo.

Kata

Järkyttävää….Onneksi tuli tämä mahdollisuus nyt!

Sampo Maa

Toki muistan Vienon, ja olenkin ihmetellyt, että minne hän katosi. Tervetuloa takaisin.

Vieno Huttunen

Kiitos, kyllä täällä on yleisönä oltu ja virtuaalisesti peukuteltu.

Ilkka Forsten

Olet kokenut saman kuin minä. Ensin banaaneja tuhka tiheään, ja lopulta ilman mitään varoitusta slut.. Mutta koska en välitä minkään vertaa siitä alustasta, päätin odottaa että jotain muuta ilmaantuu ja niinhän tässä kävi.
On mukava aloittaa puhtaalta pöydältä eikä odotella hetkeä kun tulee jälleen kerran selittämätön banni. Viimeksi en edes saanut tietää mikä oli lopullinen syy, mikä on aika tavalla omituista yritykselle, joka kuitenkin saa elantonsa siitä että sen palvelinta tai alustaa käytetään.
Ei sota yhtä miestä kaipaa, eikä yksi mies sodan julistanutta kirjoitusalustaa. Pitäköön tunkkinsa.

Ilkka Forsten

Minä muistan sinut hyvin, itse asiassa uskon että vanhasta kaartista kaikki muistavat persoonasi, ja kirjoituksesi jotka on aina toimivia. Vaikka en tiennytkään että olit blokattu kokonaan pihalle, niin aavistelin sitä ja sitten napsahti omalle kohdalle.
Ensin tilanne oli vähän hämmentävä, mutta toisaalta se on vaan yksi alusta ja parempaakin on tarjolla kuten nyt olemme nähneet. Hyvää ei odota koskaan liian pitkään.

Vieno Huttunen

Ikävää, että sinutkin totaaliblokattiin, vaikka on mukavaa kuulla, etten ollut ainoa. Pahinta oli tietysti, kun ei voinut morsettaa muille, että nyt kävi näin. Mutta nyt on uusi alusta ja uudet tuulet.

Kata

Teko oli vakava, mutta käräjäoikeuden mielestä siihen ei liittynyt ”rikostyypistä poikkeavia” tai ”moitittavammaksi tekeviä” piirteitä.
Ai jaa…jännää ettei poikennut rikostyypistä eikä moitittavamkaakaan ollu…ei helvetto on tämä niin syvällä jonkun kraaterissa tämäkin maa!Nämä termit senkun pyöristyy omg ! 😀

murre iisakki riepunen

mittee tuota linnoon laittoo,

Unto

Konkreettinen ja todellinen haittamaahanmuuttaja.