Kotimaa Maahanmuutto Rikos

Afrikkalaistaustaiselle vankeustuomio raiskauksesta Tampereella

Pirkanmaan käräjäoikeus on tänään tuominnut 47-vuotiaan afrikkalaistaustaisen  miehen raiskauksesta kahdeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen.

Tapahtumat olivat saaneet alkunsa, kun asianomistaja oli kesäkuussa 2021 Tampereella viettämässä iltaa seurueessa, jossa oli mukana myös hänen kaverinsa tuntema ”Musaksi” kutsuttu Moussa Gueye. Kolmikko oli lähtenyt vielä jatkoille kaverin tuttavan luokse, mutta tämä ei ollutkaan päästänyt kotiinsa muita kuin asianomistajan kaverin, jolloin asianomistaja oli jäänyt ulos Gueyen kanssa. Asianomistajalla oli mukana lisäksi hänen koiransa.

Asianomistajalla ei ollut keinoa päästä kotiinsa toiselle paikkakunnalle yöaikaan, ja Gueye oli luvannut että tämä voi tulla nukkumaan hänen majapaikkaansa.

Perille päästyään asianomistaja oli mennyt riisuutumatta sänkyyn nukkumaan. Gueye oli pian tullut aivan kiinni hänen selkäänsä, jolloin asianomistaja oli yrittänyt vetäytyä kauemmas ja vastustellut, kun mies oli alkanut riisua hänen housujaan. Gueye oli pitänyt asianomistajaa kiinni takaapäin toinen käsi ja kyynärvarsi kuristavassa otteessa, samalla kun oli toisella kädellä kiskonut housuja pois. Gueye oli jalalla avustaen vääntänyt asianomistajan reisiä takaapäin auki ja aloittanut yhdynnän käyttämättä kondomia.

Yhdynnän jälkeen asianomistaja oli järkyttyneenä lähtenyt asunnosta ja soittanut hätäkeskukseen heti päästyään ulos.

Gueye on kiistänyt syyllistyneensä rikokseen, hänen mielestään yhdyntä oli tapahtunut yhteisymmärryksessä.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

10 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Lieväasteinen

”Musaksi” kutsuttu Moussa Gueye.”

Suvakittarien Mussukka.

On se kumma

Miksi naiset eivät opi, ettei kannattaisi mennä kylään ihan mihin sattuu. On se nyt kumma, omaa harkintaa ja järkeä saa käyttää.

Huh huh

Tommosiin porukoihin ilmeisesti kannattaakin lähteä.

A A vaan

Siis raiskasiko se sen koiran? Sehän sopisi. No joo. Nuhtelut oikeudessa. Paremman ideologian vuoksi. Missä koirakin on arvokkaampi. Kun oikein syvään silmiin katsotaan tummat silmät muslimin.

eetee

Sitä parempaa afrikkalaista yhteisymmärrystä.

Ruupo Kustaa

Periaate kaveria ei jätetä ei toteututkaan ihan täydellisesti. Kaveri kyllä jätettiin, mutta oman onnensa -jota sitten ollutkaan- nojaan. Ja ”tamperelaismies” teki sen teon joka ei ole minkään valtakunnan yllätys. Jos on tuollaisia kavereita niin vihollisia ei enää tarvitse

Kata

Nonnii suklaamoussea sitten niin…miten ihmeessä siis toiselta paikkakunnalta koiran kaa juhlimaan ilman yöpaikkaa ja sitten…kaikki yhteisymmärryksessä.
No mie en ymmärrä nykyaikaa ko oon syntynyt muinaisten foinikialaisten aikaan…
Onko tulossa paljousalennusta?

Mina vaadi tulki

Paljous alennus, sekä paremman ideologian alennus. Ja laitetaan vielä rasismi alennus . Loppujen lopuksi, Asianajaja kävelee tulkin kanssa nauraen ulos. Mikä tili Jälleen.

Kata

Veijonkin asianajaja sai jottain 260000…ja herra vappaaksi…kiesus sentään!Varmaankin kohta mielenpahoituksesta yhtä paljon kuin eräät kaksoset.
Elämme todella outoja aikoja,oikeasta on tullut väärä ja väärästä oikea teko.

vesku

toivotaan ettei saanut aom.. mitään tautia,,,,esim. nekuri Sankkeria,,,käyrävartiselta,,,

Kansalaisen verkkokauppa