Kotimaa Rikos

Ahveniston seksuaalirikosten yrityksistä epäilty vangittu – mies on tuomittu aiemmin seksuaalirikoksista sairaalan vuodeosastolla

Kuva: Petri Saarela.

Kanta-Hämeen käräjäoikeus vangitsi torstaina 19.8. miehen, jonka epäillään syyllistyneen kolmeen seksuaalirikoksen yritykseen sunnuntaina 15.8. Hämeenlinnassa Ahveniston alueella. Sama mies on tuomittu jo vuonna 2018 seksuaalirikoksista Hämeenlinnassa.

Sunnuntaina 15.8 Ahveniston ulkoilualueella ja sen läheisyydessä tapahtui kolme seksuaalirikoksen yritystä.

Ensimmäinen yritys tapahtui Ahvenistonjärvellä ja poliisin tiedotteen mukaan tekijänä oli noin 20-25 vuotias hoikkarakenteinen mies. Hänellä oli metsurityylinen vaatetus ja eri paria olevat lenkkitossut ja hän poistui paikalta polkupyörällä.

Seuraava yritys tapahtui Kahtoilammen maastossa. Mies oli vaihtanut vaatetustaan siten, että päällä oli mustat shortsit ja sininen paita. Mies oli ilman kenkiä.

Kolmas yritys tapahtui moottoriradan harjulla.

Poliisipartio otti kiinni samana päivänä epäillyn, joka nimensä perusteella on afrikkalaistaustainen. Poliisi tutkii tapausta kolmen törkeän raiskauksen yrityksenä.

”Tätähän sä halusit”

Maaliskuussa 2018 sama afrikkalaismies paljasteli itseään ja yritti raiskata potilaan sekä hyökätä vartijan kimppuun Kanta-Hämeen keskussairaalassa. Mies oli pukeutunut sairaanhoitajaksi.

Asiasta kertoneen MTV3:n mukaan mies näytteli sukupuolielintään potilaille sairaalan neurologisen osaston päivähuoneessa sanoen ”tätähän sä halusit”.

Erääseen sairaalahuoneeseen tunkeuduttuaan piti väkisin potilaan päästä ja olkapäistä kiinni ja työnsi väkisin potilaan päätä kohti erektiossa olevaa elintään. Jos uhri kertoisi kenellekään, mies käyttäisi väkivaltaa.

Mies oli etsinyt sairaala-asuun pukeutuneena ”vammaisten osastoa” mutta syystä tai toisesta eksyikin sitten neurologian vuodeosastolle.

Afrikkalainen tuomittiin 2018 lokakuussa kahdesta sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta, raiskauksen yrityksestä, pahoinpitelystä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta 1 vuoden 2 kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Lähteet Poliisin tiedote, Kanta-Hämeen käräjäoikeuden pakkokeinoistunto, MTV3.

Tilaa
Ilmoita
guest

39 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Tomppa

Nyt vain jännittämään, kuinka paljon aikaisempi tuomio vastaavanlaiisista seksuaalirikoksista vähentää rikastajan uutta tuomiota.

Minun Vikani Tämäkin

Hyvin kotoutunut, kuulias veronmaksaja se siinä vaan rasismin takia oireilee. Taas.

murre riepunen

Tuomittiin jo aiemmin seksuaalirikoksista, tuomittiin nyt, ja tullaan tuomitsemaan vielä monta monta kertaa.

Hätätila tai väärinymmärrys

Karkotusta ei sitten edes haettu, sillä ilmeisesti kyseessä on ollut s-hätätila.

Fat I M Diarra

Meille Vihreille tärkeintä on ihmisoikeudet, muiden kuin suomalaisten tyttöjen ja naisten ihmisoikeudet.

Ettehän te suomalaisnaisparat tätä edes ymmärrä, kun meitä äänestätte.

Ilmastonmuutos

Sellaista tällä kertaa. Miten yllättävää jälleen.

Ilkka Forsten

Fiksu kaveri. Otti pois mustat kamppeet päältään vaikka on musta, ja sitten taas ruiskimaan niin kukaan ei osaa epäillä samaksi tekijäksi.

Voi miten ankaralla syytteeellä häntä onkaan menty rankaisemaan 1 vuosi ja 2 kuukautta. Kyllähän sitä valkoisetkin menevät neurologian osastolle ja esittävät kainon pyynnön, että voisiko naisloletettu puhaltaa fagottiin tappouhkauksen myötä.

Niin niin, tätä tapahtuu yhtenään..

Tassos

Teidän tulee ymmärtää että seksi sairaalassa on sairaan hyvää…..

Tassos

Sanoi mies kun lepra vei kulkuset !

Kaino-Vieno Huttunen

”Jos metsään haluat mennä nyt
Sä takuulla yllätyt
Jos metsään haluat mennä nyt
Näät sammalet myllätyt”

Näin laulettiin lapsuudessani radiossa. Nykyään metsissä tuntuu olevan jopa moninkertaisesti yllätystä ja etnistä värinää uussuomalaisten metsien miesten ansiosta.

Ilkka Forsten

Tuota viisua hoilattiin myöskin Korian pioneeriyksikössä joka harjoitteli miinotteiden tekoa. Oispa mulla pari pientä natsaa, humppaa humppaa tättärättärää. Tämä tapahtui siis ennen kuin Tavja Halonen ratifioi Ottawan sopimuksen käyttäen perusteena sitä, että idästä mahdollisesti rajan yli kulkeutuvat ” siirtolaiset ” voivat talloa tossunsa rikki, kun olemme virittäneet niin katalat vekottimen kuin sakaramiinat polkujen varsille.

Sodassahan ei saa kukaan muu kuin suomalaiset kuolla ja vammautua, muu on etnistä profiloimista ja kiellettyä. Humppaa humppaa tättärättärää..

Ilmastonmuutos

Tosiaan siellä on ilmeisesti nykyään muitakin nähtävyyttä, kuin se metsäkone, supikoira, karhu, ilves tai kettu. Taitaa olla syynä ilmastonmuutos ja luonnon monimuotoisuuden heikkeneminen.

Pelle tuomiot

Kaveri on selvästi vaarallinen. Siksi hänet tullaan oikeuslaitoksen puolelta nopeasti palauttamaan kansan sekaan jatkamaan seikkailuitaan.

K. J. Pitkä

Tuollaiset mitättömät tuomiot tarkoittavat sitä, että oikeuslaitos pesee kätensä ja pyrkii käytännössä siirtämään seuraamusten toimeenpanoa kansalaisten vastuulle.

Ilkka Forsten

Jo vain se käyp hyväst, jos hyö antaat meil mahollisuuven.

Kata

Hyi halavatun jäyhä -jöpökkä-syndrooma-primitiiviolio taas asialla..ja noin lyhyt rangaistus!Tuo on isku vasten uhrien kasvoja ! 🙁

Mutts moniosaaja,metsurista beachboyn kautta sairaanhoitajaksi!Ei huono!

Tällaista ainesta …ja lisää haetaan.Ei hetiötjaemiöt….

Irmeli

Jaahas no tämä urhea ”metsuri” ehkä saa (Ruotsin malli) miljoonan kun ei onnistunut, vaikka monta kertaa yritti turhaan, kyllä se koville ottaa… Eiköhän toi piankin ole taas ”metsurin” hommissa. Mitäs meidän kantasuomalaisten naisten turvallisuudesta.

Meidän naiset

Te kantasuomalaiset naiset olette niin the last season. Siis tuolla ajattelulla. Näin kärjistäen. Uudet tuulet puhaltavat. Teidän naisten toimesta.

Jussi Hämäläinen

Minkä takia tuota törkimystä ei ole karkotettu jo heti ensimmäisen kokonaan istutun tuomion jälkeen?
Kuinka monta tuon kuvotuksen pitää raiskata tai tappaa ennen kuin siitä päästään?

Ilkka Forsten

Toivokaamme että hänen ja minun polkumme kohtaavat, niin kyllä siitä päästään.

Mandingo

C’moon bro, he only wanted to show he’s big black cock in hospital!

juu

Arvasinkin että poliisilta jäi jotain olennaista kertomatta tuntomerkeistä, se oli ihan vaan metsurin näkönen..

Jupi

Itse luin alkuperäisen tiedotteen hilpeyttä pursuavana. Siis metsuri, joka ei edes vahingossa luulisi kikkaratukkaiseksi tuontitavaraksi.

Ilkka Forsten

Pokasaha olalla, mistäs sen muuten olisi tiennyt.

Minäkö tyhmä, en ymmärrä?

Metsuriopintoihin oli tuotu kehitysapuna musta mies Afrikasta. Opiskeli suomea myös samaan aikaan. Tammikuussa lähdettiin talvisavottaan, kaadettiin puita ja raahattiin ne kokoomapaikoille. Mustiainen tuli illalla kämpille ja kysyi pojilta miten suomeksi kutsutaan työtä joka erityisesti harmittaa ja on inhoittavaa. Pojat sanoivat että sellainen työ ei ole valkoisen miehen hommaa. Niinpä mustiainen sitten suraavana päivänä raahasi koivutukkia metrisessä hangessa hikisenä, mutta kylmissään. Ja päälle päräytti ”Pekkrele, tä ei oo valkose miehe hommo”.

Ilkka Forsten

Tuosta tulikin taas mieleen se ikiaikainen vitsi jossa kysytään mitä yhteistä on Helsinkiläisellä trassulla ja savolaisella opiskelijapojalla ? Molemmat etsii kehähommoo.

Tuttujuttu

Muistan treelta samankaltaisen tapauksen. Siitä on aikaa ainakin 10 – 20 vuotta. Kyseessä oli ihan samaa käytöstä. Loppujen lopuksi nuori tyttö koki karmean lopun. Taisi olla 13 – 15 vuotias. Siitä oli kova kohu. Ja taidettiin karkoittaa. Liian myöhään.

Jupi

Se somppu oli joo aika tapaus. Unohdit mainita sen taaperoikäisen vauvan jonka se raiskasi ensimmäisellä vankilomallaan.

Muistissa on

Koitin hakea sitä linkkiä, mutta luultavasti poistettu. Eli kyseessä oli somali, joka oli todettu uhaksi , mutta oli silti vapaalla. Siitä oli kohu, miksi oli täällä suomessa. Ja vapaalla. Oli ihan selvä uhka. Ja tyypilliset viranomaisten lässytykset jne. Muistaakseni otti yhteen turun terroristin kanssa. Vankilassa. Tms. Karkoitettiin. Tai niin luulemme. Hirveä hässäkkä siinäkin oli. Uhreista ei välitetty.

Horace Smith

Jep, se tapaus oli Tampereen Kaukajärvellä. Syyllinen oli somali, joka istui muistaakseni peräti parikymmentä vuotta linnassa. Mutta mikä parasta, heti kun paskiainen pääsi vankilasta, poliisi otti talteen, ja siitä karkotus takaisin Somaliaan.

Ilkka Forsten

Liekö tuo enää somaliassa ? Eiköhän se ole taas jossain päin suomea ?

Poliisin info

Puhutaanko samasta tapauksesta? Muistaakseni kaukajärven tapaus oli eri. Tytön murha oli suunnalla multisilta? Tai siinä suunnalla? Ota näistä selvää. Varmaa on se, että ei varmasti ollut kaukajärvellä.

Tai sitten join pari liikaa

Itse asiassa. Olen monesti jutellut illasta, kun raisa räisänen katosi. Olin silloin liikkeellä. Ja kävelin sen sokoksen pääovien ohi ja olin matkalla kustaa kolmoseen. En tiedä oliko se raisa. Mutta muistan sen, että joku ihmeen ns kohtaus siinä oli. Mutta kun otin asian normaalina riitana. En kiinnittänyt huomiota. Enkä muista enää keitä siinä oli.

Seppo V.

Mikä kohtaus?

Ilkka Forsten

Se tyttökö ?

Tai sitten join pari liikaa

Niin muistan kun muutimme multisiltaan perheen kanssa 2004. Silloin siitä puhuttiin kautta juoruttiin. Kävin siinä kodin vieressä olevassa baarissa kaljalla. Ja juttua tragediasta. Kun joku tyttö murhattiin. Minusta se oli juuri tuo nuori teini, joka löydettiin pusikosta tms. Ja muistan kuinka vaimon kanssa siitä juttelimme. En usko et mitään yhteyttä mihinkään.

Tai sitten join pari liikaa

Ei varmasti ole kaukajärvi.

Kata

Hyi helevetti mikä ameeban aivoinen paskiainen!Uskomatonta että päästetään 3 tunnin lomalle!!!Voi hulluuden huippu ja voi nelivuotias-parka!Ihan niin käsittämätöntä!
Nyt vitautas niin niin palio!