Eurooppa

Aktivistit sulkivat siltoja Ranskassa – Tämä on meidän kotimme

Aktivistien ryhmä on ottanut haltuunsa siltoja palavin tynnyrein. He kertovat puolustavansa kaupunkiaan, sekä aikovat lopettaa Eurooppaan suuntautuvan invaasion.

Génération Identitaire kertoi, että 130 henkilöä oli osallistunut mielenosoitukseen massamaahanmuuttoa vastaan.

Ryhmän lausunnon mukaan, Euroopan johtajat ovat epäonnistuneet suojelemaan kansaansa, sekä pakolaisia. He sanoivat, että kuukausien aikana Calais on tullut tunnetuksi todellisen invaasion symbolina Ranskassa.

Hyökkäyksiä järjestystä pitäviä vastaan, motoristeja, sekä rekkoja vastaan. Mellakoita kaupungissa, sosiaalisen ja ekonomisen aseman luhistuminen. Tämä on sitä, mikä on tullut osaksi päivittäistä elämäämme marttyyrikaupungissa. Se on ainostaan kiihtynyt viimeisinä viikkoina.

Emme enää pidä kirjaa ”Viidakossa” tapahtuneista väkivaltaisuuksista. Useat journalistit ovat maksaneet hinnan, unohtamatta seksuaalisia ahdisteluja alaikäisiä kohtaan. Tämä tilanne on seurausta vastuuttomasta politiikasta, johon syyllisiä ovat johtajat Euroopassa, kuten Pariisissa, Berliinissä ja Brysselissä. Koska johtajat kieltäytyvät suojelemasta kansaansa sulkemalla rajat, he näkevät kuinka rajat suljetaan kansallisella tasolla, kuten tänä aamuna Calaisissa.

Tämä on meidän kotimme.

Ryhmä jakoi myös lehtisiä, joissa kerrotaan maahantulijoille, että heidän täytyy palata kotiinsa.

Kaikki kulkuväylät Calaisiin on suljettu. Ette voi kulkea läpi, menkää takaisin, menkää kotiinne. Emme suostu väistymään enää.

Asiasta uutisoi Express

Toimitus
12.3.2016
  • 12
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset