Eurooppa

Alaikäinen tyttö joukkoraiskattu Norrköpingissä

Alaikäinen tyttö raiskattiin sunnuntaita vastaisena yönä Lidl kaupan läheisyydessä, hyvin maahanmuuttajarikkaassa Norrköpingin kaupunginosassa Ektorpissa. Tekijät ovat vielä vapaalla jalalla.

Tytön iäksi ilmoitetaan vain ”alle 15 vuotta”. Poliisi on myöskin vaitonainen tekijöistä. Ei myöskään minkäänlaisia tuntomerkkiä annettu julkisuuteen. Ainoastaan se, että tekijöitä oli kolme. Joukkoraiskatun tytön kuulustelu aiotaan pitää vasta tiistaina. Lars Bergh joka toimii tarkastajana Norköpingin poliisissa myötää medialle, että he luultavasti tulevat antamaan lisätietoja tytön kuulustelujen jälkeen.

Suurimmaksi syyksi arvellaan, että tapausta on ensin pimitetty useita vuorokausia ja nyt tapauksesta kerrotaan hyvin vaatimattomasti. Syy on uskottavasti se, että halutaan vältellä samanlaista tilannetta ja elämää, kuin nousi hiljattain rullatuolissa istuneen nuoren naisen joukkoraiskauksesta Gotlandissa. Siinä tapauksessa oli maahan ”yksintulleet pakolaislapset”, todistajan mukaan osoitettu tekijöiksi, tietoa jota poliisi ei toki vielä ole halunnut varmistaa.

Avpixlat

  • 42
    Shares

Tietoa julkaisijasta

Avatar

Markku Lindström

Olen ruotsissa asuva, realisesti ajatteleva, isänmaallisesti asioita tarkkaileva kirjoittaja. En ole rasisti enkä myöskään nazisti. Tarkkailen ja tutkailen mitä maailmalla tapahtuu, joista sitten etupäässä käännän kirjoitukset ja uutiset alkuperäisessä muodossaan. Linkit löytyvät jokaiseen käännettyyn uutisjuttuun.