Kotimaa Maahanmuutto Rikos

Alaikäisiä epäillään ryöstörikoksesta Oulussa

Kuvituskuva: Youtube (ei liity uutiseen).

Tiedote 8.3.2023 | Poliisi

Oulun keskustassa sijaitsevassa kauppakeskuksessa tapahtui tiistaina 7. maaliskuuta noin kello 16 aikaan ryöstörikos, jossa epäiltynä on useampi alaikäinen henkilö. Myös uhrit ovat alaikäisiä. Tutkinnanjohtaja on huolissaan nuorten jengikulttuurin ihannoinnista.

Poliisi tutkii kauppakeskuksen tapahtumia ryöstönä. Tapahtumiin liittyen on puhutettu useampaa alle 15-vuotiasta henkilöä. Poliisin tietojen mukaan noin 10 hengen nuorisoporukka oli käynyt kahden asianomistajan kimppuun. Väkivaltaa käyttäen asianomistajilta oli revitty vaatteita sekä toiselta heistä oli anastettu pipo. Uhreille oli aiheutunut lieviä vammoja. Sekä epäillyt tekijät että uhrit ovat alaikäisiä.

Poliisi selvittää asiaa yhdessä sosiaaliviranomaisten kanssa.

– Jotkut nuoret ihannoivat jengikulttuuria ja ottavat sieltä mallia omaan käyttäytymiseen ja tekemiseen. Olen todella huolissani nuorten tilanteesta, tuntuu etteivät vanhemmat tai huoltajat tällä hetkellä tiedä lainkaan, mitä lapset ja nuoret tekevät kaupungilla, toteaa rikosylikonstaapeli Irmeli Korhonen. Korhonen toimii Oulun poliisilaitoksen nuorisorikosryhmän johtajana ja nuorten tekemien rikosten tutkinnanjohtajana.

Poliisi

10 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
V8

Kiitos Sipilän lestaadia konventille näistä islamin siemenistä – odotan hetkeä kun näen kadunvarressa tällaisen ryöstö kautta raiskaus tuokion. Jätetään sanomasta miten käy.

juha II

Annetusta tuomiosta selviää satavarmasti ETNISYYS! Korhonen kertoilee auvoisesti Ruotsissa jo vuosikymmeniä vallinneesta ”viilistä lännestä” TÄÄLLÄ Suomessa kuin Tohtorin väitöstilaisuudessa. Kuin jostain uudesta ilmiöstä, joka on ollut TYYTEN vailla ANALYYTTISTÄ lähestymistapaa.

Kun EU Suomen ja poliisin kädet ovat SIDOTUT ”monikulttuurisuuden” SYÖPÄISELLÄ utopialla ja GLOBALISTIEN kieroutuneiden päiden AGENDALLA. Silloin EI voi PUUTTUA mitenkään MATU-jengien RIKOKSIIN konkree6ttisilla RIKOSLAKIIN perustuvillla toimenpiteilä AINA karkotukseen asti. Täytyy poliisin ”puhua kuin Runeberg”, joka on aina loppusointuineen mitä kauneinta suomen kieltä. Ja silloin kun ääneen pääsee punavihreä poliitikko poliisin virkapuvussa tai ilman. Silloin kyllä lentelevät ”ÄRRÄPÄÄT” ”rasismin” ym. ”mukavan” kanssa höystettynä, joka kalahtaa suoraan – kenenkäs muun kuin – persjalkaisen suomalaismiehen otsaluuhun! Mutta koittipa kuitenkin se aika, jolloin ”umpiluusta” oli viimeinkin jotain hyötyä!!!

ike

Eiköhän tämäkin taas johdu tuosta matutulvasta. Jos suomalaisia on ollut mukana niin toivottavasti ei ainakaan ryöstöpuuhissa, jos ovat olleet laittamassa matuja kuriin niin ymmärrään jos on mennyt väkivaltaiseksi. Uskoisin että suomen nuoret myös ovat huolissaan kotimaansa tai kaupunkinsa tilanteessa ja heidänkään joukoissa ei asioita katsota loputtomiin, huolimatta siitä mitä virkavalta sanoo.

juu

Oulussa sitä aina sattuu ja tapahtuu.
Mamujen lisäksi siellä on paljon narkkareita. Joskus varmaan ollut ihan rauhallinen pohjoinen paikka, mutta ei kuulemma enää.

Joku tolkku

Luontoäidin luottokorttilla on melkoisesti katetta, mutta vain tiettyyn ikään asti

Juha Sipilä

Olen shokissa.

kauko kiito

Suomalaisten toimintaohje näissä, jatkuvasti lisääntyvissä, tapauksissa on:

  1. Suvaita
  2. Ymmärtää
  3. Sietää
  4. Hyväksyä
  5. Ja maksaa, maksaa, maksaa
Ilkka

Maksamakkaraa, Nam 😋

Ja NEEEKERI !

Ans ku mä arvaan, että asialla taas marakatit (ja mustalaiset)…

Ilkka

Poliisi on huolissaan ja kansa on huolissaan, mutta poliitikot ei ole. Sitä kun ei koskaan joudu itse tilanteen keskelle niin eihän ongelmiakaan voi olla. Jos jalkauduttaisiin sopivaan aikaan kadulle, voisi ” epäilty ” mutta ei tietenkään syyllinen jengi hyppiä silmille. ” Ja kyllä siinä tuli nyrkkiä oikein kunnolla.” Jos sibyllan kokemus oli kauhea ja ahdistava, eikä siinä kuitenkaan tapahtunut mitään, niin mitä olisikaan se todellinen tilanne ?