Kotimaa

Alussa on SANA – Mielenosoitus sananvapauden puolesta lauantaina 12.11 Tampereella

Tampereella järjestetään lauantaina 12. marraskuuta Alussa on SANA -mielenosoitus sananvapauden puolesta. Mielenosoituksessa teemana on sananvapaus sekä sen merkityksen korostaminen.

Mielenosoituksen järjestää ryhmä tamperelaisia yksityishenkilöitä, jotka ovat huolissaan sananvapauden tilasta Suomessa. Tilaisuuden nimekkääseen puhujakaartiin kuuluvat suorasta puheestaan tunnettu kansalaisaktivisti Junes Lokka, kansalaisaktivisti ja blogisti Tiina Wiik aka Tuonen Joutsen, Ranskan ulkoministeriöstä eläkkeellä oleva virkamies Michel Paulat, aktivisti Tuukka Kuru, tiedetoimittaja ja tietokirjailija Marko Hamilo, sananvapausaktivisti Oula Lintula, aktivisti Kyuu Eturautti, kaupunginvaltuutettu Heikki Luoto, rockmuusikko Erkki Seppänen, kunnallispoliitikko Terhi Kiemunki sekä taiteilija Pertti ”Veltto” Virtanen.

Tapahtuma on järjestäjien mukaan puoluepoliittisesti sitoutumaton, eikä ota kantaa maahanmuuttoon. Yleisö voi tuoda mukanaan sananvapaus -teemaan liittyviä iskulauseita ja kylttejä.

Tapahtuma järjestetään lauantaina 12. marraskuuta klo 14 – 16 Tampereen Tullinaukiolla. Lisää informaatiota saa Alussa on SANA -verkkosivulta sekä Facebookista Alussa on SANA -sivulta
Tilaisuus on kaikin puolin koko perheelle sopiva.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit