Eurooppa Rikos Uutiset

Amerikkalaissotilaat ostivat seksiä Tukholmassa

USS Forrest Sherman, public domain

Kaksi Yhdysvaltain merivoimien sotilasta pidätettiin keskiviikkona Tukholmassa epäiltynä seksin ostamisesta. Seksin ostaminen on Ruotsissa vastoin lakia.

Noin 20—30- vuotiaat miehet palvelevat USS Forrest Sherman- aluksella. Hävittäjä harjoitteli muun muassa Saksan merivoimien kanssa Itämerellä ja oli vierailulla Tukholmassa.

Merisotilaat ovat kertoneet kuulusteluissa etsineensä prostitoituja Tukholmasta ja saaneensa yhteyden ukrainalaisiin naisiin. Miehet pidätettiin kerrostaloasunnossa olleesta ilotalosta ja luovutettiin kuulustelun jälkeen Ruotsin sotilaspoliisille.

Miehistä vanhempi on tunnustanut ostaneensa seksiä kahteen eri otteeseen.

Ruotsissa seksin ostaminen on rikos, josta seuraa sakkorangaistus.

Yhdysvaltain suurlähetystö Tukholmassa ei ole kommentoinut tapausta.

Lähde Expressen.

41 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Lieväasteinen

Vanha neuvostovitsi tuli mieleen. Amerikkalaisturisti kysyy Moskovassa Punaisella torilla miliisiltä: ”Missä on teillä lähin bordelli?”. Miliisi vastaa: ”Tukholmassa”’. Nyt tilanne on ehkä päinvastainen.

juha II

USA-NATO vain toteuttaa arvopohjaansa eli globaalia rajatonta pervoilua, joka on lähtökohdiltaan pois paheksunnan alaisesta ”sotarikollisuudesta”!
Aivan kuten kotoisessa demlassakin Haagissa kiinnitetään erityisesti huomiota siihen KUKA on sotarikoksen tekijä eikä itse rikokseen nimikkeellä Sotarikos!

Mitä tulee USA:n sotapoikien Tukholman ”kevennykseen” samaa ovat harrastaneet jopa YK:n rauhanturvaajat käyttämällä hyväksi paikallisia naisia ja tyttöjä joko rahalla tai köyhimmissä maissa ruoka on kova sana!

Ilkka Forsten

Huor**sa käynti ei ole sotarikos. Pojathan olivat valmiit maksaman hommasta. Sen sijaan arabipojat ja puikulapäät tekee sitä kaiken aikaa väkisin, ja se ei näemmä riko mitään ihmisoikeuksia.

Ilkka Forsten

Jotkut maksaa seksistä ja saa tuomion, ja sitten on ne jotka raiskaa eikä saa tuomiota. Oikeusvaltio ?

Anonyymi

Saako seksiä vastaanottaa ilman maksua. Jos sotilaat olisivat sanoneet saaneensa seksiä maksutta, niin rikosta ei olisi tapahtunut?
Ehkä riittäisi, että kumpikin osapuoli kiistäisi maksun tapahtuneen. Tyttö voisi sanoa, että intohimojaan tyydyttääkseen on kymmenen miehen kanssa päivittäin ja ihan ilmaiseksi.
Maksuton seksi lienee vielä sallittu Ruotsissa.

Juha

Jenkit sotivat riisinviljelijöitä vastaan Vietnamissa 20 vuotta ja vuohipaimenia vastaan Afganistanissa 20 vuotta. Häviö tuli molemmissa. Luusereita sius.

En ole ikinä maksanut seksistä, koska naisseuraa löytyy fiksulle ja filmaattiselle muutenkin.. varsinkin avioliitossa, heh.

Vain luuserit maksavat seksistä.

Näidenkö luusereiden varaan Suomen tärähtäneistö aikoö luottaa tulevassa tappelussa?

Hter hunper

Parempi sekin kun vodka kansa idässä.

Juha

Parempi ettei ole rähmällään kumpaankaan suuntaan, kun samalla pyllistää toiseen suuntaan. Voi tulla pylly kipeeksi jos liikaa pyllistelee.

Ilkka Forsten

Muslimien luulisi olevan perillä asiasta, ( Uranuksen tähystys tuubaputkella ) mutta se ainakin tiedetään, että niillä on littanat polvet. Neljästi päivässä nelinkontin olo tuottaa tämän vaivan.

Sarjavalehtelija Putin

Jos pelkkää tulosta tarkastellaan niin länsiaseet näyttävät tekevän erittäin hyvää tulosta osaavissa käsissä ja jo pelkästään noiden laatuaseiden takia kannattaa liittyä mukaan lännen liittoutumaan

Juha

Totta, tämä jenkkien virus-bioase on jo saanut maailman sekaisin.. mutta enpä usko että rintamalla pärjäisi.

Ja konservatiivinen perusjenkki ei lähde globalistien puolesta itseään tapattamaan.

Ellei sitten jollain false flag operaatiolla tai muutoin raivostuttamalla (vrt RMS Lusitania, Pearl Harbor, WTC 911) saada ameriikan kansa mukaan sotaan.. Bidenin false flag salamurha on vedonlyönnin kärjessä nyt.

Kata

Saattopa ensin olla venäläisiä niin Vietnamissa(ensin japsit ja ranskalaiset) kuin Afganistanissakin josta lähtivät housut kintuissa.(Afgaanit lupas olla ampumatta jos häipyvät…)eli… nämäkin luusereita siis.

Vietnamin sodan taustalla on ensimmäinen Indokiinan sota (1946–1954), joka käytiin Vietnamin siirtomaaisäntä Ranskan ja Vietnamin kommunististen joukkojen välillä.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/08/10/sodan-pitka-varjo-neuvostoliitto-afganistanissa-1979-1989.

Ilkka Forsten

Jenkit EI sotineet Vietnamissa kahtakymmentä vuotta. He olivat paikalla 1965 – 1975. Afganistanissa kyllä 2001 – 2021.

Juha

Joo totta, mutta sota kesti 20 vuotta, ensin Ranska otti turpiin ja sitten USA sai nenilleen.

Bidenillä on jo yksi Afganistan tappio plakkarissa.. luuseri siis

https://www.zerohedge.com/markets/while-you-werent-paying-attention-hunter-biden-laptop-story-turned-out-be-true-zero-media

Kannattas vielä harkita keneen luottaa.

Kata

No nythän jopa NYT tunnustaa laptopin olemassaolon mutta ei siitä mitään seuraa niin kauan kuin nämä libtardit ovat vallassa.
Tunnen niin paljon amerikkalaisia ettei heitäkään voi yleistää..kuten ei meitäkään,ei edes mummoja ja pappoja miten äänestää. 🙂
Mutta mean tweats oli paha,paha, paha….alpakkapaikkoja oli järjestetty hermonsa menettäneille ympäriinsä…kiesus sentään.

einari

tuon virheellisen tiedon antoi sinulle koulunkäynnissä epäonnistunut luuseri

einari

Sulta unohtui mainita kuinka Suomalaiset pesi talvisodassa ryssät 6-0

Juha

Jep. Mannerheimin kuva on seinällä.

Ylipäälikön päiväkäsky 14.3.1940

”Oli koetettava saada apua, jota ei tullut..

.. Valitettavasti ei suuriarvoista lupausta avusta, minkä länsivallat antoivat, voitu toteuttaa,.. ”

Ei tullut talvisodassa apuja.. kuka harhainen kuvittelee, että sitä tulee luusereilta tulevaisuudessa?

John Quiman

Talvisodan alla Suomi oli puolueeton ja venäläisten kanssa oli hyökkäämättömyyssopimuskin.

Tuohon samaan haluaisit luottaa nytkin?

Kenen kanssa uskot Suomen olleen liitoutunut Talvisodan alla? Vertailusi on poliittista hömppää, eikä vastaa todellisuutta.

Ilkka Forsten

Mutta jatkosodassa tuli apua, ja paljon. Meitä ei olisi kansana olemassa ellei niksmannit olisi tehneet myöskin Suomen puolesta uhrauksia.

Kata

On se gauheeta…näinä aikoina kuitenkin pitäisi miettiä uutisointia…Tämä juttu on tekemällä tehty vaikka kuinka olisi Ruotsissa ”kiellettyä”,omg joo, siellä sitä saa muuten kyllä ra—llattaa…ja paukutella.

John Quiman

Taisivat amerikkalaiset yllättyä.

Tyrsky

Krista Kiurun lapsi on syntynyt.

Ilkka Forsten

Mistä hän osti seksiä ?

Kata

😀 omg…

Huru-ukko

Olisivat tehneet kuten irakilaiset sotaa paossa olevat sotilaat: Ottaneet seksiä, ei rangaistusta.

Hessu

Silloin pitäisi varmaan varmuuden vuoksi pistää kasvoihin kenkälankkia. Suojavärin vuoksi. Ettei tuomari mahdollisessa väärinymmärryksessä tee epäoikeudenmukaista päätöstä.

Hh1488

Missä sanottiin että ovat valkoisia

Varkaus on rikos

Ne varastaa seksiä.

murre riepunen

tämä rikos taitaapi olla kaikkein lievin, mitä ruotsissa tällä haavaa tapahtuu?

Jukka Ketonen

Määkin ostaisin jos olis vaimolta lupa.

John Quiman

Vallan moni ostaa seksiä vaimoltaan, täyttäessään vaimon vaatimuksia.

Siitä ei taida olla yhtään rikosilmoitusta vielä, eikä ennakkotapaustakaan oikeudesta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Vanhan kansan miehet sanoivat että vi***a maksaa aina tavalla tai toisella, ilmaista se ei ole koskaan.

Tuumailija

Avioliittohan kuuluu kauppalakiin ja on niin muodoin pskin diili päällä maan.

juu

Jos joku haluaa jotain ostaa ja toinen on valmis siitä maksamaan, niin en ymmärrä mikä siinä on rikos?
Parittaminen on eri asia, mutta jos se on vapaaehtoista molemmin puolin niin mikä rikos siinä on?

Tuumailija

Parittamisessa välityksen välineenä oleva ihminen on esineellistetty, eikä ole takeita toimiiko hän vapaaehtoisesti vaiko painostuksen alla, aivan samalla tavalla kuin pornoteollisuus.

Saksassa (kuten Hollannissa ja Tanskassa) prostituutio on laillista liiketoimintaa, josta prostituoitu maksaa verot yms.
Ehtona on että hän toimittaa tointaan rekisteröidyssä paikassa ja on voimassaoleva terveyspassi (sukupuolitaudit yms.). Tämä käytäntö on ollut voimassa valtakunnassa sen jälkeen kun A.H puhdisti Berliinin, Hampurin yms. valitun kansan vuosikymmeniä johtamasta ihmiskaupasta -30 luvulla, mikä tietysti oli muiden mielestä suuri vääryys sekä antisemitismiä.

juu

se onkin taas toinen asia en missään tapauksessa minkäänlaista ihmiskauppaa kannata. Mut jos joku haluu myydä piparia tai peppua ni mitä se kellekään muulle kuuluu

Tuumailija

Kyllä se siinä mielessä kuuluu, että sitä tehdään tulojen vuoksi ja kuten muutkin jotka kehollaan tienaavat maksavat veroja tuloistaan esim. urheilijat.

Niin eihän huumeiden myyjät, viinan trokaaajat välitä siitä miten asiakkaalle käy ja heidän mielestään se pisnes ei muille kuulu.

Toisena tulee kansan-ja yksilöllinen terveys, ei ne taudit itsestään leviä ja asiakkailla on oikeus olla saamatta sairautta tietämättään, joka taasen niin myyjän kuin asiakkaan kautta rasittaa terveydenhuoltoa.

Samalla tavallahan muillakin aloilla huolehditaan työturvallisuudesta suojavälinein ja asetuksin, niin miksi ei tällaisia ammatinharjoittajia sitten koskisi?
Ei olisi lainkaan mahdotonta, että tästä ammatista tehtäisiin normaali ammattinimike ja siitä maksettaisiin samalla tavalla kulut kuin muistakin töistä, kustannettaisiin aiheutuvat kulut ja mahdollisesti yrittäjänä saisi myös vähennysoikeuden.

Kysyntää ja tarjontaa on ollut kautta ihmiskunnan historian, siinä ammatti missä puuseppäkin. Totaalikieltämällä ylläpidetään vain harmaata aluetta, josta voisi moni hyötyä laillistamisen kautta.

Erkko

Aseveljellemme olemme kiitollisia monesta asiasta ja eurooppalainenkin kiittää kun enää ei se joukkio terrorisoi ihmisiä.

Keksinkostaja

Vaikka se olisi kaikin puolin ainakin ulkopuolisesti yhteisesti sovittua niin ei se välttämättä tarkoita etteikö joku kärsisi. Yleensä siinä kärsii joko nainen, joka on ihmiskaupan uhri, tai mies joka ostaa seksiä siitä syystä ettei löydä muuta. Seksikauppa on ihmiskunnan hulluuden tuotosta, ja voin sanoa tämän kokenusasiantuntijana.

Ilkka Forsten

” kokeNUSasiantuntijana ” olet siis myöskin koe nus***ut, ja mitä tulee hulluuteen, siitä ei ole haittaa jos se ei näy ulospäin.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa