Kotimaa Rikos

Anarkisti Suvi Auvinen kertoo rahoittavansa Elokapinaa

Kuva: Wikimedia Commons

Anarkisti Suvi Auvinen paljastaa Jussi Heikelän juontamassa Heikelä vs Maailma -keskusteluohjelmassa lahjoittavansa rahaa Elokapinalle. Auvisen mukaan Elokapina voi hänen lahjoittamilla rahoilla maksaa aktivistien sakkoja.

Aiemmin tänä vuonna Elokapinan toiminnassa mukana oleva Annamaija Hakama  sai syytteen julkisesta kehottamisesta rikokseen luvattuaan julkisuudessa maksaa mielenosoittajien sakkoja. – Ajattelen taloudellisesti niin pöhkösti tai järkevästi, että minun itseni ei kannata jäädä kiinni kadulla, koska sillä sakkorahalla maksan ehkä viiden–kuuden opiskelijat sakot. Kuusi poliisiautoon kannettavaa tekee enemmän säröä kuin yksi keski-ikäinen mummu, Hakama sanoi Ylen haastattelussa.

Jussi Heikelän juontamassa ja peliyhtiö Unibetin tuottamassa Heikelä vs. Maailma -keskusteluohjelmassa vieraana ollut Auvinen kertoo haastattelussa omasta suhteestaan Elokapina-liikkeeseen.

– Minun ei kannata olla ottamassa mielenosoituksissa sakkoja, koska minun tuloillani sakot olisivat aika isot. Itse olen esimerkiksi tehnyt taktisen valinnan, että minä en ole paikalla, kun Elokapinan mielenosoituksissa otetaan ihmisiä kiinni, vaan minä lahjoitan rahaa Elokapinalle, jolla saadaan maksettua aika monen työttömän tai opiskelijan sakot pois, Auvinen kertoo.

Auvinen näkee Elokapinan toiminnassa yhtäläisyyksiä omaan toimintaansa aktivistina. Hän uskoo, että elokapinalaisia tullaan näkemään vuosien päästä yhteiskunnan johtavissa asemissa.

– Kun itse aloitin aktivistihommat, meillä oli Euroopan laajuinen vapaiden tilojen liike, jossa vallattiin taloja. Myös se toimi yhteen kokoavana liikkeenä ihmisille, jotka halusivat muutosta. Jos katsotaan Suomen nykyistä hallitusta, niin tunnen aika monta ministeriä, jotka olivat mukana tuossa talonvaltausliikkeessä. Nyt Elokapina on synnyttämässä seuraavan sukupolven aktivisti-skeneä. Katsotaan kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden päästä, että keillä kaikilla on taustaa Elokapinassa. Veikkaan, että aika monella, Auvinen sanoo.

Lähteenä olevan Heikelä vs. Maailma -jakson voit katsoa täältä.

11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Tutkintapyntöä pukkaa

Suomen rikoslain mukaan yllytyskin on rangaistava. Tästähän voisi tehdä tutkintapyynnön rikokseen yllyttämisestä.
Olikos tämä Suvi se ”En saa happee” nais-oletettu sielä jossain Helsingin torilla?

Ilkka Forsten

Se sama hapeton on kyseessä.

Puolueeton

”Jos katsotaan Suomen nykyistä hallitusta, niin tunnen aika monta ministeriä, jotka olivat mukana tuossa talonvaltausliikkeessä. Nyt Elokapina on synnyttämässä seuraavan sukupolven aktivisti-skeneä.
Tässähän se löytyy syy, että hallituksessa on typeryksiä ja samanlaista väkeä pyrkii seuraaviin hallituksiin. Epäilen ettei se onnistu. Huomataan ilmastonmuutos humpuukiksi. 22 vuoteen alailmakehän lämpötilojen keskiarvot eivät ole kohonneet (peukaloimattomat UAH satelliittimittaukset). Lämpötilojen keskiarvot eivät edes kerro riittävällä tarkkuudella, onko ilmasto lämmennyt vai ei. Joten lämpenemisestä tai viilenemisestä ei ole näyttöä 40 vuoteen.
Paljon suurempi uhkaava tilanne on sodan vaara, johon eduskunnalla ei ole kykyä herätä. Oli itäisen naapurimaan hallitus koottu hulluista tai omia kansalaisiaan puolustavista inhimillisistä henkilöistä meillä ei ole varaa elostella Nato kiimassa. Jos Ukrainan invaasioon kuluu 6 viikkoa, Suomen invaasioon menee pari viikkoa ja sen jälkeisestä tilanteesta ei voi kuvitella hyvää. Jos hyökkäys alkaa, kannattaa miettiä tulevaisuuttaan ja suunnitelmiaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Pekka Viherä
ike

No olen katsonut vaikka tuota Haaviston nousua. On aivan selvää että ihminen joka on valinnut tuon uran jotenkin siinä selviää ja oppii. Onko hän paras tuohon tehtävään on sitten toinen juttu.

Ilkka Forsten

Todellista ”aktivismia”. Uunottaa penskat tekemään rikoksia ja pysyttelee itse pois näkyviltä. Näin on sitten helppoa esittää oikeudessa ettei teillä ole todisteita minun osuudestani mihinkään. Tässä tulee nyt hyvin esiin se mitä tarkoittaa ” hyödylliset idiootit. ”

Ilkka Forsten

Auviselle tiedoksi, teitä EI tulla näkemään yhteiskunnan johtavissa asemissa. Pidä vaan rahat itselläsi sillä voi tulla aika kun poistut maasta kumiveneellä välimeren yli.

Yksi kommari on jo tuossa itärajan takana uhoamassa maailmanvalloitustaan, joten ensin hoidellaan hänet ja sitten olet sinä vuorossa.

monimuotoinen näköala

Eu on uus vasemmisto kommareiden juhla tila
koska kim jong unille taputetaan suomen eduskunnassa

Ruupo Kustaa

Elokapinalla on ehkä yksi pieni kanto kaskessa -Putin nimeltään. Siinä on nyt jäppinen jonka aivoitukset saattaa ratkaista onko täällä 10-20v päästä ketään missään. Tietysti voisi kapinalliset kokeilla menoa Ukrainaan ja siellä istahtaa venäjän tankkeja pysäyttelemään. Niissä tankeissa on nimittäin päästöt ”kohdillaan”

korruptio EU nuket taputtaa toiselle

Suomen Kansanedustajat taputtivat seisten suurlähettiläälle
: “Ukrainan asia on meidän”

UNOHTAEN TAHALLAAN NATO KIIMOISSAN FAKTAT UKRAINASTA

KAI SIKSI
KUN NÄMÄ SUOMEN LIBERAALI DEMOKRATIAN EDUSTAJAT
OVAT MYÖS KORRUPTOITUNEITA
*JONKUN SUUREMMAN*EU n SÄTKY NUKKEJA

23.09.2021
EU:n tuki Ukrainan uudistuksille: laajamittaisen korruption torjunta on ollut tehotonta
Euroopan tilintarkastustuomioistuimen julkaisemassa erityiskertomuksessa todetaan, että laajamittaista korruptiota ja sääntelyvallankaappausta harjoitetaan Ukrainassa yhä laajalti
“Vaikka EU on tukenut Ukrainaa monin tavoin, oligarkit ja omien etujen tavoittelu uhkaavat edelleen oikeusvaltioperiaatetta Ukrainassa
kansanuutiset.23.11.2021
ELI ÄÄRI VASURIT REHELLISINÄ
https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4645163-presidentti-zelenskyi-jai-kiinni-veroparatiisiyhtioista-ukrainan-haaveet-sortuvat-korruptioon
Jo seitsemän vuotta kriisissä rämpinyt Ukraina on yhä syvän korruption rämettämä maa. Nyt myös presidentti Volodymyr Zelenskyi on jäänyt kiinni yhtiöistä veroparatiiseista. Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin mukaan korruptio on este jo maan Nato-jäsenyydelle.
Nyt Zelenskyi itse on joutunut poliittiseen syöksykierteeseen. Enää runsas viidennes ukrainalaisista toivoo hänen jatkavan presidenttinä vielä toisen kauden.
Eri mieltä on miltei puolet kansasta.
Korruptio Ukrainassa on laajalle levinnyt ongelma, joskin tilanne on hieman viime vuosina jälleen aavistuksen parantunut. Vuoden 2019 alussa julkaistussa Transparency International-järjestön vuoden 2018 maavertailussa Ukraina sijoittui
jaetulle 120 sijalle vertailluista 180 maasta.
Samalla Ukrainan poliittinen johto on – Naton ohi – yhä syvemmällä Yhdysvaltojen sylissä
ELI Ukrainassa on Länttä nuoleva totteleva nukke hallitus
tämä koko kuvio on aika yksinkertainen yhtälö pääteltäväksi
mitä länsi tavoittelee
eli koko maailman kattavaa NATO * EU liberaali *diktatuuria
jopa venäjälle

Eli tämä ukrainan sota on myös **lännen puolelta**

 tarkkaan käsikirjoitettu 
vallan himoisten länsimaiden EI n liberaali poliitikkojen näytelmä 
joka valheellisuudessaan kuitenkin menee läpi

 koska liberaali vasuri valtamediat sitä meille faktoina 
yksipuolisella näkökanalla tarjoilee 
 ihmisille jotka ovat niin laiskoja 
etteivät sen vertaa jaksa vaivautua 
että ottaisivat esim ukrainan historiasta selvää 
ja miten länsi esin usa niiden nyky politikkaan vaikuttaa 

Nimetön

Igor Kolomoisky, j–talainen miljardööri oligarkki ja mafioso joka on Israelin, Ukrainan sekä Kyproksen kansalainen joka asuu Sveitsissä, on herra joka vetelee Zelenskyn naruja ja joka järkkäsi Zelenskyn uran. Sama heppu omistaa ja rahottaa vaikka mitä, myös Azov uusnatsit (kyllä, he mieltävät itsensä natseiksi, vaikka ovat J herrojen pelinappuloita) Israel on myynyt aseistukset ym. Näissä on juonia mitä tavikset eivät näe. Nämä Kansalaisen artikkelit ovat osoittaneet että tietämys kaikista kuvioista hipoo nollaa.
En ryhdy ilmaiseksi kirjoittamaan asioita auki koska siinä menisi päivät. Nauran vain kaikille valtamedian virroissa meneville, täälläkin kommentoiville pöyristelijöille. Esim. Halla-ahonkin osaaminen on luokkaa Ohisalo. Silti typeriä fanittajia, hyödyllisiä idiootteja puolin ja toisin aina riittää. On tämä maailma.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Nimetön
Natsijutsku

Ja puputtimella ei ole mitään salattavaa???

Kansalaisen verkkokauppa