Eurooppa Rikos

Antifa juhli Karl Marxin syntymäpäivää AfD-puolueen vaalitoimistossa

Antifan logo. Kuva Wikimedia Commons / public domain
Saksa, Tauberbischofsheim: Hyvää syntymäpäivää Karl Marx! – 40-päinen Antifa-joukko juhli Marxin syntymäpäivää AfD-puolueen vaalitoimistossa. Keskellä lauantai-iltapäivää Antifa teki hyökkäyksen AfD-puolueen maakuntaedustajan toimistoon. Läheisen ravintolan asiakkaat hälyttivät poliisin paikalle välittömästi, mutta poliisin saavuttua paikalle puolen tunnin kuluttua ei tekijöistä ollut jäljellä hajuakaan.

Noin 40 Antifan vasemmistoradikaalia hyökkäsi 5.toukokuuta Karl Marxin 200-vuotispäivien kunniaksi Tohtori Christina Baumin toimiston kimppuun Tauberbischofsheimin keskusaukiolla. Hyökkäys tapahtui iltapäivällä noin kello 13:30 ja tapahtumilla oli useita silminnäkijöitä.

Toimiston omistaja tuohduksissa

Edustaja Baum kertoo kuvien kera twitter-päivityksessään, että tekijät olivat vasemmistolaisia viher-puna -natseja.

Baum kysyy myös kenties oikeutetusti siviilirohkeuden perään, jota kukaan silminnäkijöistä ei uskaltanut käyttää, vaikka saksalaiset ovat ennen olleet kollektiivisesti huolissaan yhteiskuntarauhasta.

Poliisi tutkii

Poliisin raporttien mukaan paikalla on saatu aikaan useiden tuhansien eurojen vahingot, ja jälkien siivoaminen tuo lisäkuluja.

  • 55
    Shares