Eurooppa Muu maailma Uutiset

Apinarokkoepidemia: Mitä viruksesta tiedetään tähän mennessä

Isorokkorokote. Kuva: Picryl.

Apinarokkotapauksia tutkitaan useissa Euroopan ja Pohjois-Amerikan maissa.

 

COVID-virus pitää maailmaa edelleen tiukassa otteessaan, kun jo toisen viruksen puhkeaminen on saanut tutkijat huolestumaan.

Apinarokkotapauksia on vahvistettu Britanniassa, Portugalissa, Ruotsissa, Italiassa, Espanjassa, Ranskassa, Belgiassa, Saksassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassa.

Asiantuntijoita huolestuttaa taudin epätavallinen leviäminen. Apinarokko leviää yleensä Afrikassa. Lisäksi on satunnaisia yksittäistapauksia, joiden on havaittu liittyvän ulkomaan matkoihin. EU:n tartuntatautiviraston mukaan viimeaikaiset tapaukset Euroopassa näyttävät kuitenkin ensimmäistä kertaa levinneen ihmisestä toiseen ilman suoraa yhteyttä Afrikkaan. Lisäksi useiden maiden terveysviranomaiset ovat havainneet, että tauti näyttää leviävän pääasiassa homo- ja biseksuaalisten miesten keskuudessa.

Britannian tiedotusvälineiden mukaan maan kansanterveysviranomaiset ovat lähettäneet kiireellisen kutsun vapaaehtoisille virologeille, jotta apinarokkoepidemian torjuntaa voitaisiin tehostaa. Maailman terveysjärjestö WHO puolestaan pitää päivittäin kokouksia nopeasti muuttuvasta tilanteesta.

Politico selvitti, mitä tähän mennessä viruksesta tiedetään.

Mikä on apinarokko?

Apinarokko on tauti, jonka aiheuttaa virus, joka kuuluu samaan sukuun kuin isorokko.

Apinarokon oireet alkavat tyypillisesti kuumeella, kipeillä lihaksilla, turvonneilla imusolmukkeilla ja päänsäryllä. Tyypillisesti yhden tai kolmen päivän kuluessa kuumeen alkamisesta alkaa kehittyä selvä kuhmurainen ihottuma, joka alkaa usein kasvoista ja leviää myös käsiin ja jalkoihin.

Apinarokko on kuitenkin vähemmän tappava kuin isorokko. Tutkijoiden Euroopassa havaitseman länsiafrikkalaisen tyypin kuolleisuus on hieman alle 4 prosenttia. Toistaiseksi Euroopan viimeaikaisissa tautitapauksissa ei ole raportoitu yhtään kuolemantapausta, mutta apinarokko voi jättää potilaat vuodepotilaiksi päiviksi kerrallaan. Tauti kestää yleensä kahdesta neljään viikkoa.

Missä tautitapauksia esiintyy?

Tässä viimeisimmässä tautitapauksessa Britanniasta tuli ensimmäinen maa, jossa havaittiin apinarokkotapaus 6. toukokuuta. Sen jälkeen maassa on todettu yhteensä 20 ihmistä, joilla on tauti. Britannian terveysturvaviraston mukaan nämä tapaukset ovat olleet enimmäkseen homo- tai biseksuaalimiehillä.

Virusta on löydetty myös muualta Euroopasta. Portugali ilmoitti 14 apinarokkotapauksesta, ja Espanja vahvisti 30 tapausta. Italiassa on kolme vahvistettua tapausta, Belgiassa kaksi, ja Ranskassa ja Ruotsissa on tähän mennessä vahvistettu yksi tapaus kummassakin. Saksan ensimmäinen tapaus on todettu Münchenissä, vahvisti terveysministeri Karl Lauterbach G7-maiden lehdistötilaisuudessa perjantaina.

Kanadan kansanterveysvirasto vahvisti maassa kaksi tapausta. Myös Yhdysvalloissa on raportoitu yksi tapaus, jossa mies oli hiljattain matkustanut Kanadaan, ja muita mahdollisia tapauksia seurataan. Australia raportoi kahdesta vahvistetusta tapauksesta.

Miksi asiantuntijat ovat huolissaan?

Virologi Marion Koopmansin mukaan huolenaiheena on se, että apinarokkotapauksia on havaittu useissa eri maissa, vaikka apinarokko ei tavallisesti ole kovin tarttuva. Koopmans, Erasmus MC:n virologian osaston johtaja, twiittasi torstaina, että epidemia ”alkaa olla huolestuttava”. Hän sanoi, että aiemmin satunnaiset maahantuodut tapaukset eivät yleensä jatkaneet leviämistä. ”Tässä tilanteessa uusia tapauksia on havaittu eri maissa”, hän sanoi. ”Se on hyvin epätavallista.”

Koopmansin mukaan voi olla, että apinarokko on muuttunut tarttuvammaksi, ja lisätietoa tarvitaan ”kiireellisesti”.

Saksalainen Lauterbach toisti tämän huolen: ”Vain geneettiset tutkimukset osoittavat, onko tartuntatapa muuttunut”, hän kommentoi lehdistölle.

Nämä tiedot saadaan todennäköisesti ensi viikolla. Italian kansallisen tartuntatauti-instituutin, Lazzaro Spallanzani -instituutin johtaja Francesco Vaia kertoi perjantaina lehdistötilaisuudessa, että heidän virologian laboratorionsa odottaa eristävänsä viruksen ensi viikolla. ”Tämä antaa mahdollisuuden myös testata, voivatko isorokkorokotuksesta saadut vasta-aineet neutralisoida viruksen”, hän sanoi.

Huolta on herättänyt myös se, onko virus kehittynyt siten, että se voi tarttua sekä sukupuoliteitse että lähikontaktin kautta. ”Tutkimme sitä ja teemme siittiöitä koskevaa tutkimusta”, Lazzaro Spallanzani -instituutin virusimmuunipuutosyksikön johtaja Andrea Antinori kertoi tiedotustilaisuudessa Italiassa.

Southamptonin yliopiston globaalin terveydenhuollon vanhempi tutkija Michael Head sanoi, että maahantuodut tapaukset ”viittaavat laajempaan tautitilanteeseen muualla maailmassa”.

”Pandemian jälkeisessä ympäristössä meidän olisi ehkä syytä pohtia enemmän Lassakuumeen, apinarokon, Ebolan ja muiden harvinaisten mutta vakavien taudinaiheuttajien paikallisten ja maailmanlaajuisten vaikutusten ymmärtämistä”, hän sanoi.

Mitkä ovat asiantuntijoiden suositukset?

ECDC pyytää kansanterveysryhmiä lisäämään tietoisuutta apinarokosta niiden ihmisten yhteisöissä, jotka identifioidaan miehiksi, jotka harrastavat seksiä miesten kanssa, joilla on useita seksikumppaneita tai jotka harrastavat satunnaista seksiä.

Apinarokon ei tiedetä tarttuvan sukupuoliteitse, sanoi Southamptonin yliopiston johtaja aiemmin tällä viikolla kommentoidessaan Britannian tautitapauksia. ”Tässä tapauksessa läheinen kosketus seksuaalisessa tai intiimissä toiminnassa, mukaan lukien pitkäaikainen ihokosketus, voi olla avaintekijä tartunnan leviämisessä”, hän selitti.

Jimmy Whitworth, kansainvälisen kansanterveyden professori London School of Hygiene & Tropical Medicinesta, sanoi, että tautiesiintymä Britanniassa oli ”ennennäkemätön”. Hän kuitenkin sanoi, että jos tapaukset tunnistettaisiin, eristettäisiin ja hoidettaisiin sekä tunnistettaisiin ja seurattaisiin lähikontakteja, tauti saataisiin ”nopeasti hallintaan”.

Maissa, joissa rokotteita isorokkoa vastaan on saatavilla, ECDC suosittelee, että riskialttiiden läheisten kontaktien rokottamista harkitaan riski-hyötyanalyysin jälkeen. Ja jos viruslääkkeitä on saatavilla, niitä olisi harkittava vakavien tapausten hoitoon, virasto ilmoitti. Britanniassa tarjotaan isorokkorokotuksia joillekin terveydenhuollon työntekijöille ja muille riskiryhmään kuuluville kontakteille. Espanjassa sanomalehti El País kertoi, että maan terveysministeriö valmistautuu ostamaan tuhansia rokoteannoksia taudin leviämisen hillitsemiseksi.

Italiassa Vaia sanoi, että maalla on viruslääkkeitä valmiina käytettäväksi kokeellisesti ”tarvittaessa”.

 

Lähde: Politico

47 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Kuuluu osana WHO:n ”hirttoköysi” -sopimukseen, jolla pelotellaan NYT aivan kuten koronallakin maailman suvereenejä valtioita, jotka ovat YK:n jäsenvaltioita. Tuo sopimus, jos valtio alistuu WHO:n uhkailuihin ja silkkaan kiristykseen ja hyväksyy epädemokraattisen totalitaristisen hallinnan.

Tuolloin WHO yksin määrää jokaisen maan kansalaisen yli sekä myös valtion perustuslain KAIKKI terveydelliset toimenpiteet esim. pakkopiikitykset ylikansallisen lääketeollisuuden täysin kokeelliset piikit (vrt. korona). Kulloisetkin ”maailmanlaajuiset epidemiat” ovat kuin taikurin silinteri hatusta vedettyjä kaniineja, joiden rajana on vain kieroutuneiden globalistien vilkas mielikuvitus.

Jo vuonna 2009 YK:n WHO muutti maailmanlaajuisen kuoleman vakavan epidemian määritelmää poistamalla kaikki numeeriset ja laadulliset määrityksen (kuolemat, levinneisyys, sairastuneet, sairaalapaikar) rajpoitteet ennen kuin voidaan julistaa maailmanlaajuinen hätätila!

NYT EI vaadita YHTÄÄN mitään vaan kaikki sekopäinen härdelli vpidaan polkaista tyhjästä ja kaikki mitä KORONAN suhteen on tapahtunut ja tapahtuu toisintoina, joilla kuin ylihuolehtiva äiti (ilkeä äitipuoli) ”huolehtii” koko maailman kansalaisten elämästä tehden siitä samanlaista totalitärististä helvettiä kuin Kiinassa nyt, Australiassa, Isossa-Britanniassa ja USA:ssa sekä EU:ssa koronankin suhteen. Tämä globalistien (YK) Agenda 2030, WEF (The Great Reset) ja NWO (The New World Order) tulevat riistämään nykyiselta ihmiskunnalta kaikki ne perusoikeudet, kansalaisvapaudet ja demokratian kultaiset pelisäännöt, jotka ovat WWII jälkeisen sukupolvien suurena ylellisyytenä lännessä olleet.

Rikas globalisti lauma ja ylirikkaat ”nerot” eli Rooman polttajat itse säilyttävät yltäkylläisyytensä lisäten sitä kommunistisella ryöväämisellä ja se kaikkein suurin heidän perversionsa tyydytyksen lähde on ihmisten alistaminen orjan tasolle urkkien heitä 24/7, sosiaalinen credit systeemi, jossa käytöksesi määrää sen toimiiko pankkikorttisi. Määrää mitä syöt, milloin syöt, missä kuljet, milloin saat kulkea, mitä ajattelet, mitä sanot, kuohitaanko sinut, saatko elää ja milloin sinun on aika kuolla (murhataan)!

Nuo elämänsä s..tanalle myynyt kirkkokunta haluaa olla jumala totta niin kuin he kiistävät Jumalan Olemassa olon ja ihmisen hengellisyyden ruumiista irtoavasta sielusta, joka nostaa ihmisen eläimen yläpuolelle eikä ole psykopaattisen narsistisen Bill Gates WHO:n omistajan KOEKANIINI! ilman ihmisarvoa ja sääliä siitä koituvista kärsimyksistä. Kuten jo NYT korona kokeen tuloksena on tuhottu miljoonien ja taas miljoonien ihmisten ainutketainen elämä vain siksi, että nuo Hitlerin, Stalinin, Maon ja Pol Potin kuoripojilta tuntuviksi saaneet mielipuolet ja sadistit sanovat MEIDÄN olevan vain TORAKOITA!!!

Hh1488

Luonnon vastaus homoseksuaalisuuteen

Ilkka Forsten

Ken miehen tarakkaa raplaa, hän tarakkaan hukkuu.. Onneksi meillä on hyvin valveutunutta väestöä ( LGBTQ + – She He. ) Joka hih hih hiii, tykkää raplata toisten tarakkaa hah hah haa.. Ensin tulee kihomato, sitten apinarokko, sitten ebola. AIDS,Covid ja kaput. Harmillista on vain se, että kaput tulee niillekin joita ei miehinen tarakka kiinnosta, koska valveutuneet väestönosat on armoitettuja tekemään mitä lystää, muuten olisi kyseessä sukupuoleen kohdistuva syrjintä, tai käytämmekö sanaa toiseuttaminen. Kun deittailee aatamia urea eriössä ( = WC ) syntyy se vanha koaliittio NMT BMW ja HIV, josta kaikki silloin aikoinaan alkoi. Jortikka ei ole tarkoitettu samaa sukupuolta olevan ” Ähtäriin ” vaikka miten oltaisiin eläinpuistossa.

Lähtökohta uudelle tulokkalle on tosin Keskinen Afrikka, ( Ei Vesa Keskisen ) vaan se maantieteellinen paikka. Siellä illan hämyssä huuakotti ( hän oli oikea hottentotti ) kaipasi romantiikkaa, ja löysi sitä taatelipuun alta. Taateleita keräämässä ollut pavi*****ni tietenkin hölmistyi lähentelystä, mutta identtinen ulkoinen habitus sai sen luottamaan siihen että huuakotti käyttää spädäriä. Huuakotti ei käytttänyt, sillä hän ei osaa lukea, ja tästä johtuen hän jauhoi sitä suussaan kuin purumia ikään hokien sitko sitko… Ja sitähän se on vaikka maistuisikin mansikalta.

Näin sai alkunsa uusi tautimuoto, joka sitten alkoi voittokulkunsa kohti länsimaista sivistystä, koska länsimaista tulleet ” sivistyneet ” suvaitsevat mitä tahansa ollessaan afrikassa lomamatkalla. Kun ilmiö oli pesiytynyt eurooppaan, alkoi ällistyminen ettei se ole mahdollista, koska kaksi vuotta ollaan oltu karanteeenissa, eikä matkoja savannin laidalle ole saanut järjestää. Samaan aikaan savannin laidalta on kuitenkin matkustettu ilman ongelmia välimeren pohjoispuolelle, mikä loogisesti selittää taudin kulun. Tätä EI SAA sanoa ääneen, joten kuiskaan sen teille sensuurin välttämiseksi. ************ ja ****** että ******** niin. Håkan herää Rinkebyn lähiössä naama pakamaan karttana, ja ihmettelee ettei tämä voi olla totta, enhän minä ole ollut kuin kantabaarissa, siinä joka elättää nekin mitä ei pitäisi elättää, mutta ei uskalla vieläkään sanoa että illan petikumppani huuakotti saattoi olla ongelman lähtökohta. Huuakotin lätty näyttää samalta, siis toistaiseksi paistamattomalta pizzalta, jota ei myöskään saa noteerata toiseuttamisen pelossa.

Näin arkiset asiat menee päin sitä ” ihteään ” mutta onneksi suvaitsemme kaiken, sillä pahinta olisi nationalistinen ajattelu ja selkokielellä ilmaistu huoli sitä kuka tätä aiheuttaa kerta toisensa jälkeen.

Kata

No ei tätä paremmin voisi kuvailla! 😀

Kata

https://www.telegraph.co.uk/news/2022/05/20/monkeypox-outbreak-doubles-health-authorities-set-announce-11/

Kohta on meän saunat huonossa maineessa vaikka se tuolla muualla onkin muuta kuin ”sauna”…että semmosta!

ike

On kantautunut sellaistakin tietoa että tämä apinarokkokin olisi suunniteltu juttu vähän SARS epidemian tapaan. Ihmisiin voidaan vaikuttaa niin monella tapaa ja pelko yksi vaikuttavimmista tavoista. Paljon voi tehdä jos on käytössä lähes rajattomasti rahaa ja joillakin tyypeillä taitaa olla. Istuvat vielä WHO:n ytimessä.

Kata

Kyllä sitäkin suunnitelmallisuutta soppii eppäillä ko tuli niin sopivasti taas thrilleritarinoita kun voihan olla että sotiminenkin loppuu päivässä kuten kävi körönällekin…ja sitten taas uusi…ja taas…kunnes ihmiset ovat varuillaan koko ajan ja väliajatkin.
Sitten tulee uudet tuulet…se onnellisuus kun on siru sisuksissa ja taskut tyhjinä.

Timppis

Apinoiden mukana tulee myös apinaruttopukamamukamaspandemias.ja eikun kaikki piikille ja moneen otteeseen varmuuden vuoksi.Hei me tienataan tällä.

Juha

Astrazenecan vektorigeenipiikissä on käytetty simpanssin adenovirusta.. siis tarkoittaa että AZn mrna terapiaa ottaneet saavat pahanlaatuisia paukamia naamaansa. Kannattaa siis pitää naamavaippaa ettei lapset pelästy.

Virustorjunta toimii kuin microsoftin windows.. mrna-päivitystä tulee tasaisen tappavaa (!) tahtia. WHOn suurimmat rahoittajat (USA, UK, GF) pakottavat nämä säännolliset päivitykset nyt kun maamme on luovuttanut itsemääräämisoikeuden tässäkin tapauksessa.

Skenaarion mukaan ensimmäinen piikki ei taaskaan tule toimimaan.. mutta nou hätä WHOlla on keinot lampaiden.. siis pandemian hallintaan.

Ilkka Forsten

Kuljemmeko seuraavaksi kaksi vuotta rätti per****ä ja vältämme lähikontaktia kassajonoissa.

Kata

😀 Ja häntä koipien välissä,te pojat.

Ilkka Forsten

Niin, ei sillä ole tässä ikäluokassa enää muuta virkaa. Aikoinaan eräs vanha mies tapasi sanoa kun häneltä kysyi miten erotiikka nykyään sujuu että. ” Ei kehumista, kyr****äkin on menossa pas****n syöntiin.” Ihan niin pitkällä ei vielä olla, mutta ehkä se antaa viitteitä tulevasta ? Se ainakin on varmaa että vanhemmiten äijäkööri alkaa muistuttamaan rakkilaumaa. Reviirimerkit pitää ruikkia joka sähkötolppaan ja silti puolet satsista päätyy kenkien kärkeen. Huoh !! En ole tosin nähnyt yhdenkään potkivan hiekkaa ” takajaloillaan ” tuotoksen peitoksi, mutta jos niin käy en ylläty.

Kata

😀 No sattuu sitä nuoremmillekin kun aikanaan lähdin ravintolasta niin näin suht nuoren miehen joka nojasi seinään ja heilutteli….olikin nahkavyö…ja pissit housuun…kävelin ohi ja siinä hän hymyili helpottuneen oloisena. 😀 Varmaan aamulla hoksasi housujen märkyyden…

Ilkka Forsten

Olemme siis tavanneet edellisessä elämässä ?

Kata

😀 Saattaapi ollannii….

Ilkka Forsten

Pfizer kehittää salamannopeasti todella tehokkaan rokotteen, sitä on otettava vain kahdeksan kertaa puolen vuoden aikana, eikä vieläkään synny muuta kuin joukkopsykoosi.

Pulteri

Jo pari vuosikymmentä aina on samantien ilmestynyt uusi tauti pelättäväksi, kun entisestä päästään.

Ihmiset eivät enää pelkää koronaa, joten nyt tuli dramaattisempi tauti tilalle.

ike

NWO. Bill Gates. Ihmisistä jotka luulevat saavansa kaiken vallan tulee pykopaatteja. Ajattele jos sinulla olisi niin paljon rahaa että ei koskaan tarvitsisi ajatella mitä ostaa.Toimii pienemmässä mittakaavassa myös suomeen. Elon Musk on tuoista yhtälöstä jotenkin poikkeus. Toivottavasti säilyykin sellaisena. Aika vaikea rasti.

Ilkka Forsten

Nykyään on paljon niitä joilla ei ole rahaa, mutta ei nekään ajattele koskaan mitä ostetaan. Pikavippiä pikavipin päälle. Jokin aika sitten tehtiin tutkimus siitä kuinka moni talous selviäisi 1000 euron odottamattomasta kuluerästä ilman lainaa, ja tulos oli jotain luokka 78 % Tästä voi tehdä kaksi johtopäätöstä. A) Joko tulotaso on hyvin alhainen, ja mennään kädestä suuhun periaatteella kaiken aikaa, tai B) sitten mennnään pikavipistä pikavippiin ymmärtämättä että siinä tulee pää vetävän käteen.

En halua millään tavalla arvostella ketään, koska tiedän että onnen lahjat ei mene koskaan tasan, muttta on niitäkin mitkä ei koskaan opi käyttämään rahaa määrästä riippumatta. Ihan oma lukunsa on ne ulkomaan elävät joiden koko talous rakentuu muiden työlle, ja ainoa asia mihin paneudutaan on rasismista kitiseminen.

RahoitusEusta 🤣

Kannattaa tarkistaa sukupuolielin jos ihan h0m0n@ harrastaa anaaliyhdyntää tai suihinottoa miespuolisen kanssa meinaan sieltä pippelistä sen näkee jos tauti tarttuu. #GALVANOINTI ei auta eikä tauti lähtenyt aikoinaan haitista.
Moraalittomuus ja perversion tauti tämä on kuten #AIDS ja #KUPPA.
Ministerimme h- Pekka on ensimmäinen joka hakee rokotteen, hän harrastaa hookkanointia miesten kanssa mutta antavana osapuolena.

Ali

Ilmeisesti Ukrainian sota on piakoin loppumassa,kun nyt jo tiedetään, että corona viirus on syksyllä heräämässä,ja nyt tuli apina-rutto,,,no, nyt on sitten kaiken maailman taudeille aikaa,kun sota ei enään kannata. Milloinkahan se NATO rutto tulee? Olen kuulut,en tiedä onko totta,että nato ruto tuo iholle Bidenin,Putininin,Niinistön,Marin,,,kasvojen muotoisia paiseita!

juu

Ei haluaisi olla mikään salaliittoteoreetikko, mutta Klaus Schwabin mukaanhan Putin on samaa world economic forumin johtajia kuin suurin osa maailman johtajista, mm Marin, Saarikko, Trudeau, Macron jne..
Jos Putin nyt vaikka on parantumasti sairas, niin saattaa hyvinkin toteuttaa sitä mitä häneltä on pyydetty.
Kaikki tieto nykyään on saatavilla, mutta ihmiset uskoo vain jotain iltaläpysköjä.

Tulis kuolo ja korjais

Aina kun tauti lähtee leviämään maapallolla yhdestä paikasta, se on ihmisen luoma. Mutta jos se lähtee leviämään monesta paikasta, se on luonnon luoma.

Miksi AIDS lähti tarttumaaan homoista? MIksi apinarokkokin näyttää liittyävn homoihin? Mitä sanoo LBGTPSN-yhteisö?

Ehkä tälläkin taas kerran halutaan saada ihmiset kauhun valtaan ja ryntäilemään afrikasta eurooppaan. Ja täälä niihin sitten pistetään apinarokko-virusta.

Empä taida enää ottaa rokotteita. Pääsee ainakin pois täältä hullunmyllystä eikä tarvitse maksaa veroja NATO-sotiin.

Rheinmetall

Roomalaiskirje 1:25-27

…25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; 27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.

Ilkka Forsten

Aproikoin tässä kumpaan luotat enemmän. Jumalaan vain Rheinmetall:n tuotteisiin ?

Rheinmetall

Niin pähkinöitä nostattavan hienoa kuin sarjaa ampuva 35mm tupla Oerlikon onkin, niin erään vanhan saarnaajan ääni väristen sanoma virke on jäänyt vuosien takaa mieleen: ”kuulkaa; Jumalan arkkienkelin yhdessä sormessa on enemmän voimaa kuin koko ameriikan sotakoneistossa”. Ei lihan käsivarren heiluttamat tussarit ole mitään todellisen voiman rinnalla.

Ilkka Forsten

Nykyään näyttää siltä että yhdessä Javelin ohjuksessa on enemmän voimaa kuin koko venäjän armeijassa. T – 55, T – 72, T – 72B, T – 80. T – 90 ja T – 90 M menee kaikki sulattoon yhdestä kosketuksesta. Ei auta reaktiivipanssaroinnit, eikä teräslevyjen paksuus ylläpitämään hapekasta elämää laatikon sisäpuolella. Kaksivaiheisen taistelukärjen ensimmäinen vaihe hoitaa reaktiivipanssaroinnit ja millisekunttia myöhemmin tulee tuomiopäivä, joka läpäisee peräti 75 senttiä passariterästä. Yhdenkään passarivaunun kansilevyt ei ole lähelläkään tuota paksuutta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Pahan Jumala

Eiks se ollu sydämmensä himoihin eikä häpeällisiin himoihin.

Jos unohdat Jumalan se repii sinut kappaleiksi.

Jumalan nimi on mustasukkaisuus ja se on sodan jumala.

Rheinmetall

Kyllä se on ilmaistu juuri kuten kirjoitin(-33/-38 käännös).

juu

Kummasti kaikkia tauteja ilmaantuu nyt kun mRNA rokotteita on pistetty suurimpaan osaan ihmisistä.
Joskus viime syksynä alkoi televisiossa kampanja ”vyöruusu rokotuksen puolesta” Kun se vyöruusu oli yleinen haittavaikutus siitä koronarokotteesta.

Kata

Kuten eilen kirjoitin sen kirjoitin.Kohta ollaan taas kellareissa ja huidotaan jos joku kävelee vastaan.Kolme maskia naamalla ja otsa kurtussa…kaikki suljetaan ja taas päästään onnelaan.
Kansainvaellukset jatkuu ja lomareissut kotimaahan (veronmaksajien rahoilla) ja sitten sanotaan ettei olekaan Afrikassa vierailleiden vika koska…??

”Italiassa Vaia sanoi, että maalla on viruslääkkeitä valmiina käytettäväksi kokeellisesti ”tarvittaessa”.”

Niin..experimental se vaan jatkuu…https://www.instagram.com/tv/CdzZLJiDTur/?utm_source=ig_web_copy_link

Ja näin se etenee….joko otat tai itket ja otat…”Imagine the compliance..”

Tuumailija

Tätähän tässä alustellaan: https://rumble.com/v152mmv-whon-pandemia-sopimus-kannattaako-suomen-allekirjoittaa-rauli-mkel-128.html
Samalla lykätään lauteille pakkotoimilakia jolla viedään kansalaiselta oikeus omaan kroppaansa kun käsky käy WHO diktaattorilta.

Nyt alkaa tulemaan vaikka mitä epidemiaa, kun suurimman osan vastustuskyky on romahdutettu, kaikki leviää kuin kulovalkea.

Kata

Siltä näyttää…helv…sentään!
Pitääpä kuunnella…

Piikkilampaat

Eipä haittaa, ottakoot piikitetyt ilolla vastaan kaikki virukset mitä tulee.
Ite en ole ottanut enkä ota mitään kokeellisia myrkkyrokotteita.
Eikä ole ollut lenssuja tai muitakaan virustauteja kohta 20 vuoteen.

Ilkka Forsten

Niin mennään täälläkin. Ei piikkejä, ja ei ongelmia.

Runtiti-pou

Etkö ymmärrä, että tässä sovitaan pakkorokotuksista. Sinä et enää päätä asiasta. Eikä kyse ole enää ehkä siitä, että joku eläkeläinen tai työtön voisi luistaa ja vain työpaikan omaavat menettäisivät työpaikkansa ja kelakorvaukset vuodeksi

juu

Näin eilen metrossa tyypin jolla oli valkoinen kokovartalopuku kuin jollain astronautilla, ja maskeja naamalla niin paljon että pari senttiä silmistä näkyi.
Uskomatonta miten ihmiset on ajettu tämmöiseen paniikkiin?
No nythän alkaa syksyllä ”omikron rokotukset”, koska he jo keväällä tilasivat jokaiselle noin 3-4 aannosta.
Jätän muuten edelleen ottamatta niin joku innokkaampi saa mun annokset.

Kata

Uskomatonta…miten todellakin paniikki ei vain lakkaa…no kun näytettiin telkussa 2020 että suorilta jaloilta vain kaaduttiin naamalleen turuilla ja toreilla…ja tunks ja niin tuli lähtö…tällainen menee siis ihmisiin täysillä.

En ota minäkään…yhden otin ja yhä kärsin komplikaatioista. 🙁 Mutta lekurin mielestä ne oireet jotka tulivat heti seuraavana päivänä ja sitä jatkui 2 viikkoa olivat ”normaaleja sivuvaikutuksia”…juu kun ei uskalleta sanoa mitään.
Jostain suunnasta on kielletty.
Tuo ”Tuumailija” oli laittanut videon joka kannattaa katsoa…se pitäisi katsoa kaikkien mihin ollaan menossa.
Mutta…suurinta osaa ihmisistä ei kiinnosta…

juu

Niistä on muuten täysin vaiettu kuika kuinka Kiinassa muka ihmiset kaatui ja kuoli suorilta jaloiltaan maahan.
Mut se kertoo vaan kuinka koko korona on täydellinen huijaus.
Enkä nyt vähättele että ihmisiä kuolee, mutta ikävä tosiasia on se että ihmiset kuolee vanhuuteen ja sairauksiin.

Ilkka Forsten

Suorilta jaloilta voi kuolla vain jos suorat sääret. Meillähän on suora tukka ja luonnonkiharat sääret, siis ei hätää.

Kata

😀

Tuumailija

Tuossa oli brittitutkijat (ei mitään nohynekkeja) tehneet havainnon, että ihmisten (siis ruumiinavauksissa) on alkanut löytymään mikromuovia keuhkojen hiussuonistosta huomattavia määriä. Mikähän tähän olisi syynä, ei ainakaan maskit jotka tehdään polypropyleenimuovista halvalla kiinassa, ei missään nimessä.

Kukaan tuskin ottaa tätäkään haittaa kontolleen, kun mentiin ojasta allikkoon maskipakolla jonka teho oli puhtaasti 0.
Ja kuka/ken on antanut tällaisille maskeille edes luokituksen karkealle pölylle tarkoitetuille ffp2-3 maskeille, joita ei suositella pidettäväksi kuin muutama tunti kerrallaan max.
Oikeat maskit, jotka torjuvat bakteereita/viruksia, ovat samankaltaisia joita teollisuusmaalarit käyttävät (ei ole näkynyt katukuvassa), näiden suodattimista ei pääse läpi pöpöt mutta niillä myöskään ei juosta maratonia tai pidetä 24h.

gameover

Kehitys kehittyy ja valta tiivistyy ja muuttaa ulkomaille ja niin on ollut suunta jo vuosikymmenet. Putinin vika tämäkin toki.

Juha

”The next one” .. ”You aint seen nothing yet”

Tilastollinen todennäköisyys sille, että kaksi eri globaalia pandemiaa tapahtuu perätysten lyhyen ajan sisään on minimaalisen pieni. Yhtä todennäköistä on saada paikka putoavaann lentokoneeseen, kuolla hirvikolarissa tai saada loton päåvoitto.

Ilmari

Jos menee lentokoneeseen, kannattaa ottaa sinne pommi mukaan. On erittäin epätodennäköistä, että samassa lentokoneessa on kaksi pommia. Lento on siis normaalia turvallisempi.

Ilkka Forsten

Nautin loogisesta ajattelustasi. Mehän tiedämme myöskin että viina on hitaasti tappava myrkky, mutta mihin tässä kiire olisikaan.

Tuumailija

Mutta samaan aikaan voi olla kaksi yhtä idioottia pääministeriä vierekkäisissä valtioissa, hallituksista puhumattakaan.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Tuumailija