Kotimaa Rikos

Arabitaustaisen näköiset yrittivät raahata tyttöä autoon Vuosaaressa – poliisi pyytää vihjeitä ja havaintoja

Kuva: Petri Saarela

Sunnuntaina 30. toukokuuta 18-vuotias nainen yritettiin kaapata väkisin autoon Vuosaaren sataman lähistöllä. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus, ja poliisi selvittää tapahtumia.

Vuosaari -Facebook-ryhmässä nainen kertoi eilen, että hänen 18-vuotias tyttärensä oli sunnuntaina 30.5 noin klo 17:30 lenkkeilemässä Ruusuniementiellä Vuosaaren sataman lähettyvillä, kun arabitaustaisen näköiset, mustatukkaiset, arviolta 25-30 -vuotiaat miehet kävivät käsiksi ja alkoivat retuuttamaan tyttöä autoa kohti.

Tyttö sai riuhdottua itsensä irti, lähti juoksemaan kohti metsää ja soitti hälytyskeskukseen.

Hyökkääjät poistuivat autolla kohti Vuosaaren golfkenttää. Auto oli musta, kooltaan hieman pienempi kuin Audi A4, mutta merkistä ei ole varmuutta. Auton takakonttiin oli liimattuna vasemmalla puolella suurehko valkoinen neliskanttinen tarra, jossa oli tekstiä.

Tekijöitä oli luultavasti 3, joista 2 istui autossa etupenkillä ja yksi kävi käsiksi auton ulkopuolella

Kuskilla oli musta lippis ja tumma farkkutakki. Päälle käyneellä henkilöllä oli lyhyeksi leikatut mustat hiukset, erittäin paksut tai voimakkaat kulmakarvat, ei partaa tai viiksiä, mustat Adidaksen kolmen raidan verkkarit ja huppari.

Poliisi vahvistaa saaneensa hyökkäyksestä ilmoituksen. Esitutkinta on aloitettu pahoinpitelyn rikosnimikkeellä. Rikosnimike tarkentuu tai muuttuu mahdollisesti myöhemmin, kun tapahtuman yksityiskohdat selvitetään.

– Selvitämme parhaillaan tapahtumien kulkua. Asian tutkinta on aivan alkuvaiheessa, ja pyydämme tutkintarauhaa, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Anne Hietala.

Poliisi pyytää kaikki vihjeet ja havainnot sunnuntain tapahtumista osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit