Eurooppa Rikos

Asiakkaansa jalan irti hakannut ja ehdonalaista saanut kebab-kokki taas oikeudessa

Kuva Pixabay.

Algerialainen kebab-kokki hakkasi toisen algerialaisen siirtolaisen jalan irti kaksi vuotta sitten Leipzigissä. Nyt mies joutuu uudelleen oikeuteen jalkansa menettäneen valitettua kebab-kokin liian pienestä tuomiosta.

Algerialainen Husein T. tuomittiin kaksi vuotta sitten kahden vuoden ehdonalaiseen vankeusrangaistukseen. Jalan irtoamiseen johtanut hyökkäys tapahtui 10. syyskuuta 2018 Al-Madina-Bistrossa Leipzigissä.

17-vuotias algerialainen Djelloul B. oli bistrossa ja halusi grillata itse ruokansa, kuten hän oli tehnyt aiemminkin paikan omistajan luvalla.

Husein T. oli tietämätön järjestelystä ja kieltäytyi päästämästä nuorta miestä keittiöön. Seurasi yhteenotto, jonka aikana Husein T. hakkasi 17-vuotiasta 30-senttisellä veitsellä polveen. Vammat olivat niin vakavia, että Djelloul B. menetti jalkansa.

Oikeus tuomitsi Husein T:n kahden vuoden ehdonalaiseen, mutta nyt Djelloul B. on valittanut tuomiosta. Hän ja paikallinen syyttäjä vaativat Husein T:lle vähintään kolmen vuoden vankeusrangaistusta.

Lähde Breitbart.

  • 274
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset