Muu maailma

Australian Antifan perustaja: Perustin terrorijärjestön, ja se on vaarallisempi kuin ISIS

Kuvituskuva. Kuva Wikimedia Commons.
ANTIFA on kasvava extremistiryhmä, joka uskoo, että väkivalta on hyväksyttävää. Shayne Hunter oli perustamassa  vasemmistofundamentalistista ja väkivaltaista Antifaa Australiaan. Toimittuaan järjestössä 4 vuotta hän pääsi siitä irti.

Shayne Hunter radikalisoitui Sydneyssä. Hän oli alunperin huolissaan lännen tunkeutumisesta Syyriaan. Vasemmistolaisfundamentalistit hallitsivat mielenosoituksia, ja hän alkoi viettää aikaa heidän kanssaan yhä enemmän ja ajautui kauemmas ”normaaleista ystävistään”.

Hengailimme Sydneyssä anarkistikirjastossa. Joukko ihmisiä vuokrasi tilan jossa pitivät kirjakauppaa. Toiminta muistutti extremististä verkottumista, Shayne kertoo.

Hän alkoi uskomaan, että sota oli heijastuma yhteiskunnan isommista rakenteista, kuten valkoisten ylivallasta ja miesvaltaisuudesta. Antifa [Anti-Fascist Action] haluaa tuhota nämä rakenteet pelastaakseen maailman. Henkilöt, jotka muutoin eivät välttämättä ole samaa mieltä kaikesta, ovat liittoutuneet hyökätäkseen yhteistä vihollista – ketä tahansa oikeistopolitiikkaa kannattavaa – vastaan.

Shayne eli Antifan mikroyhteisöä varten neljän vuoden ajan.

Antifa uskoo, että sen historialliset juuret ovat taistelussa natsien sortoa vastaan. Se päivittää muutaman viikon välein oikeistolaisia nimiä sisältävän iskujen kohteiden listan uskoen, että jos näiden ihmisten annetaan puhua, yhteiskunta kärsii. Siispä heidät täytyy estää.

Antifalla ei ole mitään missiota, vain vaarallinen retoriikka. Monet elämässä kolhiintuneet ihmiset joutuvat vedetyiksi järjestön pariin.

Monet aktivisteista olivat Sydneyn yliopistosta, ja he kutsuivat Shaynen luennoilleen.

Yhdysvalloissa Antifa kouluttaa ampumaan ja lyömään. Samaa tapahtuu Sydneyssä. Antifa kouluttaa kamppailulajeja ”natsien vastaista taistelua” varten. Tällainen toiminta on puolisotilaallisen järjestön toimintaa.

Antifa on vaarallisempi kuin ISIS.

Shayne oli ”ideologisesti riivattu” neljän vuoden ajan. Hän puhui äänekkäästi matkustaessaan julkisen liikenteen välineillä, jotta ihmiset varmasti kuulisivat hänen sanomansa.

Fundamentaalivasemmistolainen Antifa esittää itsensä laupeuden ja myötätunnon järjestönä. Kyseessä on Troijan hevonen. Kaikki keskustelut koskevat oikeutusta ja oikeutta, ei koskaan vastuuta. Kun nämä ihmiset puhuvat vapaudesta, he oikeasti tarkoittavat vapautta vastuusta.

Monilta ihmisillä jotka ajautuvat tähän kulttiin, puuttuu vahva identiteetti sen ulkopuolella. Kuten ISIS, se tarjoaa ihmisille tunteen että he kuuluvat johonkin ja että heidän toiminnallaan on merkitystä.

Shayne heräsi hukattuaan neljä vuotta elämästään Antifalle katsottuaan videon, joka kertoi ”sosiaalisen oikeuden sotureista” [social justice warrior] sen pompattua toista kertaa hänen somefeediinsä. Ensimmäisellä kerralla hän ei videota avannut. Video sai hänet näkemään koko kultin kuin linssin läpi katsottuna, ja se ravisti hänet hereille.

Hän tunsi valtavaa nöyryytystä hukattuaan neljä vuotta elämästään. Hän katkoo yhä siteitään järjestöön, eikä tapaa enää sen aktiivijäseniä.

Antifa uskoo, että australialaisessa yhteiskunnassa ei ole mitään hyvää, ja tämä heijastuu Antifan jäsenten ajatusmaailmaan ja kaikkeen sen ideologiaan.

Epäilemättä Antifa on valtava kasvava uhka australialaiselle yhteisölle. Se ajattelutapa on ala-arvoinen. Kun lopulta pääsin ulos siitä ja lopetin ajattelemasta olevani sorrettu, minusta alkoi tuntumaan, että viimeinkin voisin saada elämäni hallinnan takaisin. Ja sen aion tehdä nyt.

Entinen Antifan organisaattori kertoo kaiken. Video on englanninkielinen.

Asiasta kertoi news.com.au

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa