Eurooppa Maahanmuutto

Australian entinen pääministeri varoittaa turvapaikanhakijoiden joukossa piilottelevista terroristeista

Kuvituskuva. Kuva Pixabay.


 

Abbottin mukaan islamilaiset ääriliikkeet ovat meidän sukupolvemme ja aikamme suuri haaste

Australian entinen pääministeri Tony Abbott on varoittanut, että terroristit voivat piilotella turvapaikanhakijoiden keskuudessa käyttäen hyväksi Euroopan avoimia rajoja. Ranskan terrori-iskujen jälkeen Abbott sanoo, että vaikkei voidakaan tehdä suoraa johtopäätöstä, että turvapaikanhakijat ovat vastuussa iskuista, niin ”on täysin selvää, olivatpa he viimeaikoina saapuneita tai toisen polven pariisilaisia, niin radikaalin islamin ongelma on suuri.”. Abbott lisää, ettei ongelma ole katoamassa mihinkään, koska islamilainen kalifaatti on olemassa Syyriassa ja Irakissa, joka kannustaa kalifaatin sympatisoijia iskuihin ympäri maailmaa.

– Ongelmana on, että radikaali islam kokee länsimaisen sivilisaation saatanallisena, ja se pyrkii määrätietoisesti tekemään mitä tahansa vahingoittaakseen meitä.

– Siksi on ehdottoman tärkeää, että kaikki länsimaiset hallitukset ryhtyvät tiukimpiin mahdollisiin toimenpiteisiin sekä kotimaassa että ulkomailla.

Abbott myös varoittaa, että ”harhaanjohtava altruismi” estää valtiota estämästä maahanpääsyn rajalla ihmisiltä, joilla ”ei ole oikeutta tulla”.

– Mitä tapahtui Ranskassa, on aivan sanoinkuvaamatonta julmuutta. Surullinen totuus on, että rauhallisten ja suvaitsevaisten maiden, kuten Ranska ja Australia, keskuudessa on ihmisiä, jotka ovat omistautuneita tekemään meille vahinkoa.

– Mutta julmuudet Ranskassa ovat jälleen yksi merkki haasteita, joita kaltaisemme valtiot kohtaavat. Pelkään, että taistelu islamilaisia ääriliikkeitä vastaan tulee olemaan meidän sukupolvemme suuri haaste ja meidän aikamme suuri haaste.

Hän sanoi iskujen jälkeen.

Australia aloitti Tony Abbottin pääministerikaudella operaation suvereenit rajat (Operation Sovereign Borders), jonka avulla Australia on saanut meriteitse saavupien turvapaikanhakijoiden virran loppumaan.

Asiasta uutisoi Daily Telegraph

 
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa