Eurooppa Maahanmuutto

Baijerilaisministeri vaatii turvapaikanhakijoiden karkotuksia

Markus Söder

12 kuukautta maahanmuuttajien Kölnissä tekemien joukkoahdisteluiden sekä äskettäisen 19-vuotiaan Maria Ladenburgin raiskausmurhan jälkeen Baijerin talousministeri on varoittanut osavaltion sisäisen turvallisuuden kriisiytyvän ja katuturvallisuuden heikkenevän.


Saksassa on kulunut pian vuosi maahanmuuttajien tekemästä joukkouahdistelusta, jossa oli yli 1000 uhria, satoja seksuaalirikoksien uhreja sekä kymmenittäin raiskauksia. Saksan ulkoministeri muistutti varovaisesti Baijerin osavaltion vaatineen liittohallitusta toimimaan määrätietoisesti maahanmuuttajaongelman ratkaisemiseksi.

Baijerissa vaaditaan lisää poliiseja ja karkotuksia

Saksan myydyin sanomalehti Die Welt kertoi torstaina osavaltion taloudesta, aluekehityksestä ja sisäasioista vastaavan ministerin Markus Söderin kommentit. Hän sanoi maan turvallisuustilanteen huonontuneen massamaahanmuutosta johtuen. Söder vaati lisää poliiseja ja maahanmuuttajien karkotuksia sanoen ”Vaimojemme ja tyttäriemme pelkäävän entistä enemmän seksuaalista väkivaltaa”.

Ministeri ei säästellyt sanojaan kommentoidessaan Saksan turvallisuustilannetta lehdelle: ”Jos kansalaiset eivät enää tunne naapurustossa vierailemista turvalliseksi, osavaltio menettää viranomaisasemansa … tässä on nyt kyse kotimaan turvallisuudesta”.

Saksa ajautumassa Ranskan ja Belgian tilanteeseen

Söder kutsui turvapaikanhakijakriisin aiheuttamia rikoksia ja sosiaalisia muutoksia Saksaa uhkaavaksi kriisiksi sanoen: ”osavaltion on toimittava aikaisempaa päättäväisemmin. Viime vuonna menetimme rajojemme hallinnan. Nyt alamme menettämään katujen ja torien hallinnan”. Merkelin kristillisdemokraattien sisarpuolueen, kristillissosiaalisen unionin, poliitikko totesi Saksassa olevan kehittymässä vastaava siirtolaisyhteisöongelma, jollainen on jo Ranskassa ja Belgiassa.

Breitbart London raportoi tällä viikolla, että Kölnissä ahdistelleista maahanmuuttajista tehtiin yli 1300 rikosilmoitusta, mutta joista toistaiseksi ainoastaan 18 on päätynyt tuomioon. Tieto on ”tyrmistyttänyt” Söderin. Hän kertoi Weltille oikeustoimien olleen ”pettymys” ja ”skandaali” huomauttaen: ”Mitä on seurannut Kölnistä? Ei mitään. Harvoja tuomioita, tuskin ollenkaan karkotuksia ”.

Lakiesteet pois massakarkotuksilta

Kannustaen useampien laittomien maahanmuuttajiem karkottamiseen, hän vaati ”suurempaa suunnitelma”, johon sisältyisi maahanmuuttajien ”karkoitusvarmistus” sekä oikeudellisten esteiden poistamista tehokkaammalta karkottamiselta. Päivittäin karkotetaan noin 50 laitonta tulijaa, mutta hänen mukaan edelleen saapuu ”hylkäävän päätöksen saaneita turvapaikanhakijoita satoja tuhansia. Tarvitsemme suuremman suunnitelman”.

Hankkiessaan valtaa laittomien ja rikollisten maahanmuuttajien poislähettämiseen, hän totesi ”kotiemme turvaaminen olevan avainkysymys”.

Oliver JJ Lane/Breitbart

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa