Kulttuuri Maahanmuutto Muu maailma Talous

Bank of Americaa syytetään syrjivästä, yksinomaan mustille ja latinalaisamerikkalaisille suunnatusta etuoikeutetusta asuntolainajärjestelmästä

Kuva: Flickr (CC BY 2.0).

Amerikkalaista investointipankkia on syytetty syrjinnästä. Pankki on julkistanut aloitteen, jonka mukaan ensiasunnon ostajille tarjotaan asuntolainaa ilman käsirahaa tai sulkemiskuluja, mutta vain jos he ovat mustia tai latinalaisamerikkalaisia.

Järjestelmä, jota on tarkoitus kokeilla Charlotten, Dallasin, Detroitin, Los Angelesin ja Miamin kaupunginosissa, on ensimmäinen laatuaan, ja sen tarkoituksena on tarjota ”vähemmistöille” mahdollisuus päästä kiinteistömarkkinoille. Arvostelijat ovat kuitenkin moittineet pankkia rasistiseksi kutsutusta ohjelmasta.

Entinen Trumpin kampanjan neuvonantaja Steve Cortes twiittasi: ”Hei amerikkalaiset, jotka satutte olemaan valkoisia: Bank of America, joka lähes romahdutti talouden ( ja monet muutkin suuret pankit). Nyt Bank of America maksaa teille takaisin nimenomaan rotuun perustuvalla lainaohjelmalla, joka syrjii avoimesti valkoisia ihmisiä. Oletteko saaneet tarpeeksenne???”

”Voiko joku selittää minulle, miten tämä ei ole rotusyrjintää?” kysyi kirjailija ja Washington Timesin kolumnisti Tim Young.

”Jos siis olet valkoinen, aasialainen, intialainen tai arabi, sinulla on vain paska tuuri?” kysyi New Yorkin poliisilaitoksen entinen komissaari Bernard Kerik.

Pankki on nimittänyt pilottihankkeen Community Affordable Loan Solution -nimiseksi, ja sen mukaan ”asunnon omistaminen vahvistaa yhteisöjämme ja voi auttaa yksilöitä ja perheitä rakentamaan varallisuutta pitkällä aikavälillä”.

Pankki väitti, että ohjelma ”auttaa useampia mustia ja latinalaisamerikkalaisia perheitä saavuttamaan unelman kestävästä asunnonomistuksesta, ja se on osa laajempaa sitoutumistamme yhteisöihin, joita palvelemme”.

Suunnitelmasta kertovassa lehdistötiedotteessa pankki ei ottanut kantaa positiivista syrjintää koskeviin ilmeisiin huolenaiheisiin eikä selittänyt, miten epäedullisessa asemassa olevat valkoihoiset tai aasialaiset perheet voisivat hyötyä vastaavasta järjestelmästä.

Ohjelman mukaan mustat tai latinalaisamerikkalaiset asunnonostajat voivat saada asuntolainan ilman käsirahaa, asuntovakuutusta, sulkemiskuluja tai vähimmäisluottotietoja.

Lainakelpoisuus arvioidaan muiden tekijöiden perusteella, kuten vuokranmaksuhistorian ja yleishyödyllisten palvelujen maksamisen perusteella. Hakijoiden odotetaan myös suorittavan Bank of American ja sen yhteistyökumppaneiden tarjoaman asunnonostajakurssin ennen lainan hyväksymistä.

Lähde: Remix

55 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jupi

Ja joku vielä luulee että hankkeen idea on auttaa. Pskn vtut, pankit eivät ole olemassa meitä varten, ne haluavat omaisuutemme. Mikäs helpompi juju kuin antaa maksukyvyttömille halpaa lainaa.

John Quiman

Tiedä onko suunnitelmallista, mutta jos tulee kriisi ja taloista on jo hyvä osa maksettu, tippuu suuri osa niistä melkein ilmaiseksi pankeille ja ne muuttuvat hyväksi voitoksi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
juha II

Tämä perustuu vasemmistolais-globalistiseen ideologiseen päämäärään liittyen ”Kriittiseen rotuoppiin”, jossa valkoinen rotu on karkean, peittelemättömän ja julkean rasistisen vihan kohde. Tavalla jossa valkoisia syytetään kaikista tämän maailman vääryyksistä ja rikoksista alentaen sen tällä ja kaikilla muilla vain kieroutuneella vihantäyteisillä mielillä kuviteltavissa olevilla tavoilla. Tämä myös liittyy olellisena osana kulttuurimarxismin syöpäiseen aatteeseen, jossa alastomattomasti tavoitteena onb tuhota valkoinen mies, kristinusko, länsimaiset yhteiskunnat, kulttuuri, elämäntapa, turvallisuus, sananvapaus, yhdistymisvapaus, vapaa liikkuminen, vapaa oma tahto, vapaa yhteiskunnallinen toiminta, demokraattinen yhteiskuntajärjestelmä, omistusoikeus, vanhempien oikeus kasvattaa omat lapsensa, koulujen opetusohjelmat, jotka ovat vapaat mistään ideologisesta aivopesusta ja epäpoliittinen itsenäinen oikeuslaitos, jonka tuomiot pohjaavat pelkästään säädettyihin rikoslakeihin ja kunnioittaa aviolittoa ja heteroseksuaalisia suhteita, joka on yhteiskunnan suojeluksessa kuten myös nuorten ja lasten kasvaa lapsuuttaan sekä nuoruuttaan varjeltuna seksuaaliselta pedofilisisesta hyväksikäytöltä säädetyiltä ankarilla rikosoikeudellisilla rangaistuksilla!!!

John Quiman

Hyvä lista suvakkien tavoitteista. Rivisuvakki tuskin tietää tuota, mutta hän elää kuvitelmissaan jostain hyvästä, tajuamatta minkä kokonaisuuden osa hän on ja mikä on sen kokonaisuuden taustavoimien tarkoitus. Jos se päivä tulee, että ne taustavoimat saavat vallan, ei se rivisuvakki ole enää muuta kuin yksi valtion karjaan kuuluva hyödyke, ei suinkaan arvostettu hyvä ihminen. Jos oli merkittävä suvakki prosessin aikana, pääsee hylätylle hautuumaalle, koska katsotaan vaaralliseksi uusille valtiaille.

Eetu

Myös suvakkien vallankumous karkottaa lapsensa.

kasimir

John Lennon lauloi aikanaan: ”Woman is the ni**er of the world”. Nykypäivän versio tuosta kuuluu ”whitey is the … ” Eikä ole edes sarkasmia.

Jupi

Imagine being a woman, you just get f*cked your whole life
– Dalai Lama

juu

Mutta onhan se vain reilua että valkoiset maksaa siitä että mustat myi mustia orjiksi vuonna miekka ja kivi..

John Quiman

Tuota puolta eivät suvakit kerro, että orjia ostettiin afrikkalaisten orjatoreilta. Siellähän se oli jo vanha juttu. Olikos Nigeriassa, missä on menestyneen, orjilla rikastuneen afrikkalaisen kunnioitettu patsas keskellä pääkaupunkia.

Eivät eurooppalaiset juosseet pitkin viidakoita ottamassa kiinni mustia. He ostivat toreilta, joilla oli myyty orjia jo ikiajat.

Eivät suvakit kerro myöskään, että eurooppalaiset olivat aika pieniä tekijöitä orjakaupassa, aloittivat paljon myöhemmin ja lopettivat orjuuden paljon aiemmin kuin muut. Pohjois-Afrikassa euroopplaiset kävivät lopettamassa orjabisneksen, suurimman orjatorin. Eurooppalaiset lakkauttivat orjuuden myös Somaliassa, jossa somalit olivat iät ja ajat pitäneet orjinaan bantuja.

Orjia on ihmiskunnan historiassa ollut tavattoman kauan, eikä eurooppalaisten osuus ole siinä erityisen merkittävä. Suvakit kuitenkin koettavat esitää euroopalaisperäiset valkoiset ainoina orjien pitämiseen syyllistyneitä. Kyse ei ole totuudesta, vaan ainoastaan heidän valtapyrkimyksistään, joiden osa on erilaisten vastakkainasetteluiden luominen. Ei niin väliksi, onko totta, on vain väliksi, että luotu vastakkainasettelu palvelee ideologisia päämääriä.

Suvakkien kaikki touhut perustuvat Franfurtin koulukunnan ideoihin. Se tunnetaan myös nimellä kulttuurimarxismi. Tuskin moni suvakki tuota edes tietää, koska he eivät ymmärrä minkä kokonaisuuden osina heitä käytetään hyväksi.

juu

Suomalaiset ei kaiketi ole koskaan orjuuttanut muuta kuin suomalaisia.
Sen sijaan arabit ryösti suomalaisiakin orjiksi.
Että miksi meillä ei ole sitä uhripääomaa?

John Quiman

Siksi, että se ”uhripääoma” on poliittinen keksintö, eikä totuudella ole mitään tekemistä sen kanssa. Eivät nekään ole keksineet suomalaisten syyllistämiseen parempaa selitystä kuin suomalaisen tervan, jota on käytetty orjalaivoissa.

Tosiasia on, että eivät suomalaiset ole vastuussa siitä, mihin myytyä tervaa on käytetty.

Tosiasia on myös, että nykypäivän suomalaiset eivät ole vastuussa esi-isiensä teoista, olivatpa ne sitten vaikka mitä. Suomalaisilla ei ole mitään velkaa, mutta jos velkasuhteita historian perusteella on, on suomalaisilla paljon saatavia.

Eetu

Suomalainen Orjalaivojen Terva muuten on hyvä esimerkki siitä, miten Suvakkeisto (= sietoromantikot) kääntää asiat päälaelleen.
Ruotsi orjuutti suomalaisia tapulikauppajärjestelmällä, jossa suomalaiset saivat viedä tuotteitaan markkinoille vain tiettyjä reittejä, tapulikaupunkien kautta eli siis vain Ruotsiin. Niinpä sitten Ruotsin porvarit halvalla ostivat suomalaisen tervan ja myivät sitä maailmalle hyvään hintaan.

Muualla maailmassa suomalainen orjalaivojen terva tunnettiin ja tunnetaan yhäkin nimellä Stockholm Tar.
Eli kun ruotsalaiset riistivät suomalaisilta siirtomaamenetelmin tervan, on tämäkin orjuus sitten käännetty suomalaisia vastaan.

Toisaalta, suomalaiset tekevät tämän kaiken itselleen, joten kusipäisyyden seuraukset ovat omaa tekoa. Sääli vain laskut maksavia jälkipolvia.

Eetu

Pelkkiä suomalaisia on enemmän viety orjiksi Afrikkaan ja Lähi-Itään kuin orjia yhteensä on tuotu Afrikasta koko Eurooppaan.

Edistyksellisen ja Poliittisesti Korrektin Suvakkiuden®™ edellytys on omata vain Agendaa Tukevaa Tietoa.

John Quiman

Valkoiset ehkä alkavat boikotoida Bank of Americaa. Jos näin, sitten Bank of American osake romahtaa ja lopulta se menee konkurssiin. Näin on käynyt joillekin muille.

ike

Toivottavasti. Katson muuten juuri tuota ykkösaamua ja haastattelijalla on nouseva kurki-paita päällä. Onkohan poliittinen kannanotto. En enää usko sattumiin.

John Quiman

Viittaako se nouseva kurki johonkin?

Kata

No kuten Marinilla oli Vogue kuvauksissa ja monella muulla ja se on merkki että on” Liiteri” maailmassa.Tunnistavat toisensa nuo piltterperkkiläiset.

John Quiman

Muistelin, että jossain oli tuollainen kurkikuva, mutta en muistanut missä, enkä tiennyt mihin se viittasi. Kiitos valistuksesta 🙂

Kata

Oleppa hyvä!

John Quiman

Kiitos vihjeestä. Teen parhaani ja yritän olla hyvä.

Nyt osaan varoa ihmisiä, jotka pitävät kurkipaitoja tai oikovat kaulojaan kuin olisivat lentoon lähteviä kurkia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

😀 Joo niitä pittää varoa!

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä

Kirjoita blogin hakuun kurki, niin pääset sivulle.

John Quiman

Kävin lukaisemassa. Noissa symboleissa on haittapuolena sellainen, että ihan luonnollisia ilmiöitä ikään kuin varataan tarkoittamaan jotain. Kuten sateekaarilippu on johtanut siihen, että kaikki lasten satujenkin sateenkaaret helposti tulkitaan sukupuolikiusaajien symboleiksi.

Lentoon lähtevä haikara on luonnossa oleva ilmiö, jota voidaan kuvata vaikkapa taiteessa ilman mitään yhteyttä joihinkin omituisiin merkityksiin. Onhan se hienon näköinen tapahtuma.

On olemassa riski, että ei oikein mitään voi ilmaista ilman, että joku keksii sen olevan jonkin symboli, vaikka tekijä ei olisi mistään symboleista koskaan kuullutkaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Tähän on maailma mennyt.Piiloviestejä vaatteilla että oletko mun aatekaveri…jotenkin jotain taas muistuttaa.
Ja sateenkaari on niin ihan mutta…aina se vaan tulee mieleen vaikkei halua.Make Rainbow Great Again.

John Quiman

Kohta ne kertoo, että sateenkaari taivaalla on jumalan merkki vähemmistöille.

Kata

No en ihmettelisi!Johan ne esiintyy kirkoissakin paksu peppunen paljaana setiäisellä tai tätiäisellä. Yök.

Kaivaa kuoppaa itselleen

Lisäksi lainoja jää varmasti paljon lyhentämättä ja talot surkeessa kunnossa elukoiden jäljiltä, joten on vain ajan kysymys milloin B of A rommaa.

John Quiman

Niinpä. Niistä, jotka tarvitsevat tuollaisia ehtoja saadakseen lainaa, on suuri osa sellaisia, että eivät pidä huolta mistään.

Eka Kettunen

Eli Amerikassa on roskapankki joka kerää maksukyvyttömien lainat yhteen paikkaan, kuten Suomessa 90-luvulla laman kourissa.

Valtio sitten jeesaa tuntuvasti pankkia kun tulee realisoinnin hetki, lainanottajilta menee asunto alta ja he joutuvat kadulle.

Pankki saa omansa, lainanottajat menettävät kaiken ja markkinoille tulee asuntoja pilkkahintaan sijoittajien/pankkien hankittavaksi.

Kerrassaan mahtava suunnitelma ja eräät hölmikkäät ovat tästä sitten vielä innoissaan.

John Quiman

Koska nämä lainan ottajat saavat lainoja vähän samoilla ehdoilla kuin ennen 2008 kuplan puhkeamista, on odotettavissa, että tuostakin tulee puhkeava kupla.

Kun asunnon velaksi ostavalla ei ole kykyä hankkia omistusasuntoa, ei se kyky jostain tyhjästä nousu sillä, että pienennetään vaatimuksia. Jos olisivat tarjonneet tuota asunnon ostamisen rahoittamiseen opastavaa kurssia pelkästään, olisi se voinut olla monille avuksi ja jotkut olisivat voineet muuttaa tilannettaan siihen suuntaan, että löytyisi kyky asunnon velaksi ostamiseen.

Kata

No Joen ja pölhökustaa-hallituksensa tarkoitus on saada ihmiset vastakkain vaikka kommien tapaan muuta väittääkin.
Ja kyllä USAssa käryääkin koska jossain vaiheessa ihmiset saavat tarpeekseen pashan jauhamisesta.
https://www.instagram.com/reel/CiBe-KqD6qK/?utm_source=ig_web_copy_link

Mutta höperö ei muista edes 24 tuntia mitä sanoi…

Niin ja valkoiset opet ensin pakkolomalle jos tarve vaatii….sanoo valkoinen edustaja…

Tuossa Remixissä oli muitakin hyviä juttuja!Orban se yrittää taistella kansallisvaltiosta mutta leyhytysyrzylä ei tykkää.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
Kata
otto suni

On hyvä asia jaksamisesi kertoa tosiasioita ”Uncle Joen” edesottamuksista. Joe tuhoaa USA:n ja luottamuksen hallintoon nopeammin kuin rutto. Seniilin vanhuksen pojan Hunterin toimet ovat olleet ja ovat niin törkeitä, että herää kysymys demokratian tilasta USA:ssa kun FBI:tä käytetään kuin KGB:tä aikanaan erään toisen ”Uncle Joen” Josef Stalinin Neuvostoliitossa.
Luonnollisesti olet niitä harvoja kommentoijia jolla on myös historian tietoja Franklin Delano Rooseveltin niin ihailemasta ”Uncle Joesta” ja tämän toiminnan seurauksesta Eurooppaan. Valitettavsti historia toistaa itseään, eli mitään ei ole opittu, kommunismi siirtyi Neuvostoliitosta USA:n demokraatteihin ja siksi elämme tässä kurjuuden maailmassa. Ihana von der Leyen johtaa Euroopan Politbyroota ja kansa taputtaa, hyvin menee, köyhät kyykkyyn!

Kata

Näin on maailma nyt..ja miksi näin taas pääsi käymään…juurikin koska historia toistaa itseään ja kun toisaalta tyhmyys lisääntyy…katugallupit kertoo USAssakin että asukas arvelee Utahin naapurivaltion olevan Havaiji…ja monta muuta helppoa kysymystä joihin ei osata vastata…mutta sometilejä on….
Tyhmyys tyhmän tyhmentää ja helposti johdateltavia olioita ovat he.Niin meillä kuin muuallakin.

John Quiman

Kuulostaa samantasoiselta kuin se somalityttö, joka silmät kirkkaina valisti meitä, että somalit ovat rakentaneet Helsingin keskusta kaikki talot ilmaiseksi, joten heillä on oikeus tuhota ne.

Kata

Kyllä näin ja oikein rehvakkaasti kertoikin!Kuten eräs Myriam ja joka oli ”raskaana” ja rahanlähetykseen(meidän rahaa) ei päässyt kun oli rätsistejä jotka uhkailivat..ja koko juttu silkkaa valehtelua mutta ah mitä otsikoita!

Miten tähän hulluuteen päädyttiin?

John Quiman

Siten, että ihmiset hämmentyivät suvakkien leimakirvestaktiikasta ja hämmennyksissään eivät osanneet nauraa pazkasta naurua niiden puheille.

Itse kullakin on kokemuksia siitä, kun joku torvelo tekee kiihkeänä väitöksiä, jotka hämmentävät päättömyydellään. Siinä menee tovi miettiessä, että mistähän tuo tuli ja mitä se oikeastaan sanoi. Vaikea vastata älyllisesti typeryyteen, joten se saa hiljaiseksi. Se on niiden taktiikkakin, siis hiljentää, ei suinkaan keskustella tai etsiä totuutta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=mebwXA-zUqU&fbclid=IwAR22W8AQ218az1f1D0UEl_oDllCsNW1hfPqC9YfdEvY8zMJCcCnquZar9jA

Puopolo keskustelee mm miesten kohtelusta, pojista alkaen tänä päivänä.Ja paljon muutakin, täyttä asiaa.
Minusta paras ja asiallisin tuo Ivan,sanoo niinkuin asiat on,samoin Tere ja Onni.

John Quiman

Ihan hyviä, mutta tahtovat olla niin pitkiä, että ei ole aikaa istua jokaisen videon kanssa tuntia tms.

Kata

No näitä jaksan kuunnella ja Jordan B. Petersonia…muut sitten 15min! 😀

Rudi

Biden tekee kanssa kaikkensa että saisi siellä sisällissodan aikaiseksi. Ainoastaan jenkkien isänmaallisuus estää sen syttymisen tällä hetkellä mutta kuinka kauan?

Kata

Se on just näin.

John Quiman

Varmaan ainakin välivaaleihin asti, mutta jos demokraatit huijaavat vaaleissa, ei ehkä enää kestä kauan, kun alkaa liikehdintä olla vakavaa.

Taisivat juuri huijata pahan kerran Alaskassa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Juu tämä Peltola,siis aviomiehen nimi,kolmas liitto hällä…nippanappa tuosta vaan nousikin voittoon…jännä juttu taas.

https://latestinbollywood.com/mary-peltola-husband/

John Quiman

Jotenkin tuntuu niin järjettömältä, että sallitaan postiäänestys siten, että mitään nimikirjoitusta ja sen vashvistusta ei tarvitse olla. Siis äänestyslaatikoihin voi työtää mielin määrin äänestyskuponkeja ja kaikki hyväksytään. Tämä on demokraattien halu kaikkialla.

Kata

No jälkikasvukin sai niitä 20 kpl kun oli pressan vaalit…ei ihan niin monta ole perheessä joten kyllä oli hulabaloo-ballotit!

John Quiman

Kuulostaa samanlaiselta kuin Krimin ”kansanäänestys”, jossa sai äänestää niin monta kertaa kuin halusi, jos oli oikeaa mieltä. Väärää mieltä olevia pyrittiin estelemään. Eikä vaalikampanjointiakaan saanut suorittaa kuin oikean asian puolesta. Jos puhui vääriä asioita, piti juosta karkuun ennen kuin saivat kiinni.

Eetu

Tuota tapahtu(u)i lähempänäkin. Ruotsissa monilla äänestyspaikoilla olivat Ruotsindemokraattien äänestysliput kertakaikkisesti ”loppu”, joten silloisen ja sikäläisen äänestysjärjestelmän mukaan pystyi äänestämään kaikkia muita, paitsi Ruotsindemokraatteja.

Tuossakin muuten olemme jo Ruotsin tiellä.

John Quiman

Juu, noin oli.

Kata

Just muistan tuonkin…ja ihan tuossa ”länsinaapurissa”…voihan surseenpeti.

John Quiman

Kumma kyllä, tuollaiset tempaukset ovat säännönmukaisesti vassupuolen kiihkoilujen tuotetta.

Kata

Nimenomaan näin.

KIKKA MOKKELI

Siellä pitää näköjään hangata nokea naamaan ennen lainaneuvotteluita, nice!