Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Belgia: Video teinistä, joka pakotetaan suutelemaan hyökkääjien jalkoja – osoittaa monikulttuurisuuden epäonnistuneen, kriitikot väittävät

Belgialaisen teinin pahoinpitely ja nöyryytys videolla, jonka väkivaltainen maahanmuuttajajengi kuvasi. Kuvakaappaus: X.

Belgian poliisi on vahvistanut olevansa tietoinen huolestuttavasta välikohtauksesta ja pyrkii tunnistamaan osalliset.

Verkossa levinnyt kuvamateriaali belgialaisesta teini-ikäisestä, jota maahanmuuttajajengi pahoinpiteli raa’asti ja joka pakotettiin suutelemaan hyökkääjiensä jalkoja, on herättänyt voimakkaan reaktion lainsäätäjissä, jotka vastustavat massamaahanmuuttoa ja kannattavat lakien ja järjestyksen lisäämistä.

Sosiaalisessa mediassa torstaina levinnyt häiritsevä video näyttää puolustuskyvyttömän valkoihoisen teini-ikäisen, jota joukko ikätovereita nöyryyttää ja pahoinpitelee. Uhri käsketään polvistumaan hyökkääjien eteen, jotka laittoivat jalkansa hänen suunsa eteen ja huusivat: ”Suutele! Kiss!”

Uhri suostui pakon edessä suutelemaan useiden hyökkääjien jalkoja, ennen kuin häntä lyötiin ja potkittiin päähän hänen maatessaan maassa.

Hollantilaisen Brabants Dagblad -sanomalehden mukaan välikohtaus tapahtui urheiluhallissa Belgian Zelzaten kunnassa lähellä Alankomaiden rajaa. Kyseinen kuvamateriaali on ilmeisesti kuvattu viime perjantaina 11. elokuuta.

”Kyseessä on alaikäinen uhri. Epäillyt vaikuttavat myös ikätovereilta”, Puyenbroeckin poliisilaitoksen tiedottaja kertoi paikallisille tiedotusvälineille.

”Näimme kuvat viime yönä”, he sanoivat torstaina. ” Oletamme, että tunnistamme nuoret epäillyt nopeasti.”

Video on herättänyt voimakkaan reaktion paikallisissa poliitikoissa ja laajemmin konservatiivisessa yhteisössä ympäri Eurooppaa.

”Suhtaudumme tähän hyvin vakavasti. On kauhistuttavaa, mitä noissa kuvissa tapahtuu. Tuomitsen tällaisen käytöksen kaikin tavoin”, sanoi Zelzaten pormestari ja sosialistisen Vooruit-puolueen jäsen Brent Meuleman.

”Uhrin vanhemmat ottivat minuun yhteyttä eilen illalla ilmoittaakseen tapauksesta. Poliisi on tutkinut asiaa koko päivän. Toivon, että nämä tyypit tunnistetaan ja uhri saa oikeutta”, hän lisäsi.

Muut poliitikot ja kommentaattorit arvostelivat hyökkäyksen laajempia olosuhteita paheksuvammin ja väittivät sen osoittavan, että laki ja järjestys ovat heikentyneet ja että jotkut eivät ole onnistuneet integroitumaan länsimaiseen yhteiskuntaan vuosia kestäneen massamaahanmuuton jälkeen.

Belgiassa kansallismielisen Vlaams Belang -puolueen johtaja Tom Van Grieken kutsui tapahtumia ”kuvottaviksi” ja kysyi kannattajiltaan: ”Onko tämä todella yhteiskunta, jossa haluatte elää?”. Lain ja järjestyksen aika. Vlaams Belangin aika!”

Gentin satamakaupungin Vlaams Belangin puoluesihteeri Jens De Pauw väitti, että video on todiste siitä, että ”kulttuurin rikastuminen” aiheuttaa degeneraatiota, ja kehotti sosialistista PvdA-puoluetta, joka on Vooruitin kanssa samassa kunnassa hallituksessa, tuomitsemaan hyökkäyksen.

”Tämä nuori Fleming on hakattu, nöyryytetty ja pakotettu suutelemaan näiden maahanmuuttajahyökkääjien jalkoja… Miten luulette tämän päättyvän? Herätkää!”, kommentoi ranskalainen asianajaja ja aktivisti Pierre Gentillet.

”Marokkolaiset maahanmuuttajat nöyryyttävät ja pakottavat belgialaispojan suutelemaan jalkojaan. Vaikuttaa siltä, että ’monikulttuurisuus’ ei ole sujunut kovin hyvin Euroopassa”, lisäsi arvostettu ranskalainen kirjailija Emmanuel Rincon, Regional Renaissance -poliittisen konsulttitoimiston perustaja.

Videota on nyt katsottu X:ssä, joka tunnettiin aiemmin nimellä Twitter, yli 260 000 kertaa, ja jopa yhdysvaltalainen miljardööri ja sosiaalisen median alustan omistaja Elon Musk on kommentoinut kuvaa yksinkertaisesti huutomerkillä: ”!”.

Lähde: Remix

11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Sitä voi kohta olla vihervasemmistolla oikeasti vaikeaa kun pitää selittää kaikki ilmiöt ” yksittäisiksi ” tapauksiksi, mitkä aiheuttaa valkonormatiivisuus ja joka paikkaan levinnyt rasismi.

Ilkka Manttari

Näillä ihmisillä ei pitäisi olla mitään asiaa eurooppaan.Näiltä ihmisiltä vain yksinkertaisesti, puuttuu sivistys eikä sitä omaksuta muutaman vuoden oleskelulla euroopassa, siihen kasvetaan sivistyneessä ympäristössä joissa joitakin asioita syvästi paheksutaan. Mistä kohta enää löytyy sivistynyt ympäristö. Pitäisi jo lopettaa tämä vihervasemmiston syövän asteelle levinnyt itsepetos. Jos tämä trendi jatkuu meillä on jokunen pilapiirtäjä ja koomikko jotka yrittävät kertoa meille totuuden ja ryhmä poliitikkoja joista on tullut vanhoja koomikoita.

John Quiman

Totuuden kertomisesta pääsee tuomiolle hyvin herkästi. Vihervassut suojelevat valhettaan kaikin keinoin ja raivokkaasti.

Marko Kristian

Samoja nöyryytysvideoita ollut jo vuosikausia Ruotsista ja muualta eurooppaa, ja viime vuosina sama on ollut Suomessa.
Mutta koska vain valkoinen voi olla rasisti, niin ei se kiinnosta ketään.
Kuvitelkaa sama toisinpäin, ja minkälainen kohu siitä syntyisi.
Kaikki lehdet olisi kuukausia pelkkää rasismia täynnä, nyt jos on uutinen niin se on pikku uutinen joka unohdetaan seuraavana päivänä.
Vasemmistolainen eurooppa on itsetuhoinen kun ei suojele edes omia lapsiaan.

John Quiman

Tämän suvakkien äänet vaaleissa ovat tehneet lapsillemme, mutta kukapa niistä ottaisi mitään vastuuta raakalaismaisista aatteistaan, jotka he ovat pukeneen petollisesti hyvyyden asuun. Eivät he ota, he keksivät syyttää valkoista ylivaltaa tai rasimia heidän ihan itse keksimiensä määritelmien mukaan. Suvakit ovat tämän taudin perimmäinen syy.

Peter Kreisler

Kannattaisi ajatella ennen kuin päästää Eurooppaan muslimeita toteuttamaan vihauskontoaan, itse asiassa tuo kohtelu oli varsin lievää sillä käytäntö on, että vääräoppiset deletoidaan niskalaukauksella tai leikkaamalla kaulavaltimot poikki. Tätä uskonnollista rituaalia opetetaan jo kouluikäisille pikkupojille heidän kotimaissaan, samalla tietenkin opetetaan, että naiset eivät ole minkään arvoisia sekä että lasten sukuelimet pitää silpoa jne…

Näitä sorrettuja sitten eurooppalaiset poliitikot haluavat lisää rikastamaan kulttuuria, samalla tietenkin leimaten asian todellisen karmeuden kertojia rasisteiksi.

John Quiman

Nyt vasta harjoitellaan imaamien ja vanhempien oppeja. Päiden katkomiset ja muut heidän uskontoonsa kuuluvat rituaalit tulevat myöhemmin vääräuskoisten kohtaloksi.

Peter Kreisler

Näin tulee tapahtumaan, hulluinta on se, että tuo kohtalo on itse uhrien valitsema.

Toni Lajos

Maamme valtamedia, Ylen johdolla voisi näyttää nöyryyttämistä, kuinka murjaanien käytös omassa maassa asuvia kohtaan muuttuu yhä vain röyhkeämmäksi. Varsinkin Ylen jonka toimittajat ovat tukehtua tähän rasismin kiehuntaan meillä. Studioon houkutellaan murjaanit kertomaan maamme rankasta rasismista, yhdeltäkin oli kysytty mistä päin maailmaa vieras on kotoisin, tämä on maamme harjoittamaa rasismia pahimmillaan.

Ilkka

Kansamme on kuulemma tyytymätön nykyhallituksen politiikkaan, ja haluaa SDP:n valtaan. Heh heh heh… Jos nyt pidettäisiin uudet vaalit, minä uskallan veikata että SDP:n / Vihreiden kannatus olisi HYVIN alhainen.

John Quiman

Toivottavasti olet oikeassa

Uusimmat uutiset