Eurooppa Politiikka

Belgialainen jihad-expertti: Eurooppa tuo alueelleen sisällissotaa

Kuva Pixabay
Jihad-expertti osoittaa Euroopalle vakavan varoituksen.  Hänen mukaansa Eurooppa on tuomassa sisällissotaa alueelleen päästämällä pakolaisia sisään.

Palestiinalais-belgialainen Montasser AlDe’emeh kertoo alankomaalaisessa De Telegraaph -lehdessä uskovansa, että Euroopan poliitikot ovat hyväuskoisia suhtautumisessaan  massasiirtolaisuuteen, islamiin ja epäonnistuneeseen integraatioon.

Hän kehottaa pysäyttämään pakolaisten virran Eurooppaan sanoen, että Eurooppa on tuomassa sisällissotaa alueelleen.

– Ensimmäiseksi meidän pitää ymmärtää, mitä tehdä täällä jo oleville ihmisille, asiantuntija sanoo.

AlDe’emeh ei ole aloittelija. Hänellä on ollut kontakteja belgialaisiin ja alankomaalaisiin jihadisteihin, hän on työskennellyt Belgian salaisessa palvelussa ja kertoo kirjassaan ”Dubbel leven – Kaksoiselämää” näiden roolien yhdistämisestä toimiinsa jihadistien kontaktina. AlDe’emeh ei tyydy pelkästään toteamaan ongelmaa, vaan hänellä on myös ratkaisu siihen.

– Länsimaiset yhteiskuntamme ovat vaarassa muukalaistuneiden ihmisten vuoksi. Fyysisesti nämä ihmiset asuvat täällä, mutta henkisesti he ovat keskiajalla, AlDe’emeh toteaa.

Jihad-asiantuntija kehottaa maahanmuuttajavanhempia valmistamaan lapsiaan elämään sekulaarissa yhteiskunnassa. Hänen mukaansa he elävät nyt kahden maailman välimaastossa, ja etsiessään identiteettiään lapset väistämättä joutuvat tekemisiin radikaalin islamin kanssa.

Montasser AlDe’emehin kirjaa on toistaiseksi saatavana vain hollanniksi.

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa