Eurooppa Politiikka

Belgialainen poliitikko: Eurooppa on sisällissodan kynnyksellä

Kuva GoodFreePhotos
Belgialainen poliitikko uskoo, että jos jengiväkivallan ja vandalismin kurimuksessa painiskelevat eurooppalaiset hallitukset menettävät otteensa, seurauksena voi olla sisällissotia.

Vlaams Belang -puolueen johtajistoon kuuluva Filip Dewinter sanoo, että Eurooppa voi olla ajautumassa sisällissotaan.

– Lynkkauspartiot, väkivalta ja vandalismi, etniset urbaanit sissijoukot ovat sisällissodan esiaste Euroopassa, Dewinter twiittasi.

Hän viittasi viimeaikaisiin Ranskan mellakoihin, joissa hajotettiin kauppoja, poliisin kimppuun hyökättiin ja sadat loukkaantuivat. Twiittiinsä hän liitti videon, jossa siirtolaisjoukkio hyökkäsi valkoisen miehen kimppuun.

Philip Michel Frans ”Filip” Dewinter
s. 11. syyskuuta 1962 Brugge. Dewinter on flaamilainen kansallismielinen poliitikko Belgiassa. Hän on Flanderin eroa Belgian liittovaltiosta ajavan Vlaams Belangin johtohahmoja.

Belgialaisessa Sceptr-lehdessä Dewinter arvelee jännitteiden vain kasvavan.

– Tulemme näkemään eräänlaisen yhteiskunnan etnisen alaosan, ihmisiä joita ei ole kasvatettu hyvin ja jotka eivät tiedä muusta kuin mellakoinnista, väkivallasta ja vandalismista, hän sanoi lehdelle ja jatkoi: – Olemme saavuttaneet esivallankumouksellisen tilan, missä ihmiset eriytyvät yhteiskunnasta jengeiksi, joita motivoi radikaali islam.

Hänen mukaansa iskut poliisin kimppuun pyrkivät yhteiskunnan rakenteiden horjuttamiseen ja iskut kauppoihin ovat iskuja valkoista kulttuuria vastaan.

– Tällainen väkivalta voi johtaa sisällissotaan, jos hallitukset menettävät otteensa ja valkoiset nousevat kapinaan, Dewinter painotti.

Dewinterin mukaan Eurooppa on menettämässä otteensa.

– Tilanne on lähempänä kuin osaamme kuvitella, se voi lähteä liikkeelle nopeasti ja muuttaa suurkaupungit taistelukentiksi, hän kuvaili.

Hänen mukaansa kokonaisia lähiöitä on jo pois hallitusten ja poliisin kontrollista, koska islamilaisen kulttuurin rakenteet ovat ottaneet ne hallintaansa.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa