Eurooppa Rikos

Berliinissä antisemiittinen pahoinpitely musiikin takia

Kuva Pixabay
Berliinin Bahnhof Zoo-metroasemalla kuunneltu ”Tel-Aviv” -niminen kappale sai kolme arabia raivoihinsa.

Sunnuntain vastaisena yönä kolme kaverusta J., F. ja L. (kaikki 17-vuotiaita) odotti Berliinin eläintarhan metroasemalla metroa kotiin, kun J:n kännykästä tulvi ulos ”Tel Aviv” -niminen kappale. J. on juutalainen, jonka perhe elää Israelissa. J. pitää kappaleesta, joka juhlistaa vapaata elämää israelilaisessa kaupungissa. Kappale on noussut ”bilebiisiksi” ja homoseksuaalien hymniksi. Kappaleessa sekoitetaan niin israelilaista kuin arabialaista tyylisuuntaa.

Kappaleen sanoitus sai kuuloetäisyydellä olleet kolme arabia raivoihinsa. He lähtivät seuraamaan laulua kuunnellutta kolmikkoa, jotka alkoivat pelkäämään tilanteen eskaloitumista.

Osallisten välillä alkoi keskustelu, jossa selvisi, että arabit ovat Gazan kaupungista. Saksalaiskolmikko pyysi arabeilta anteeksi, jos kappale oli mahdollisesti loukannut heidän tunteitaan, mutta pitivät silti kiinni oikeudestaan kuunnella sitä.

”Sinulla sakupaska ei ole mitään oikeutta sanoa mitään!”

Tilanne eskaloitui ja arabikolmikko yritti töniä juutalaisen J:n alas kiskoille. Saksalainen F. vaati edelleenkin ystävälleen oikeutta kuunnella mitä haluaa.

Arabit sanoi hänelle, että ”sinulla sakupaska ei ole mitään oikeutta sanoa mitään!” ja painoivat miehen seinää vasten sekä löivät häntä useita kertoja kasvoihin.

Tekijät pakenivat paikalta poliisin saavuttua.

Lähde: Bild Zeitung

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit