Muu maailma

Bidenin radikaali tervetuloa-politiikka: Yhdysvaltain rajavartijoiden moraali on nyt lopussa

Kuva Tony Webster / Wikimedia Commons / CC BY 2.0

Yhdysvaltojen rajavartijat ovat lopussa – lähes jokainen työntekijä on masentunut.

Tämä johtuu siitä, että he eivät voi enää tehdä varsinaista työtään. Heidän on katsottava sivusta, kun siirtolaiset ylittävät laittomasti rajat. Yhdysvaltain vasemmistolainen presidentti Joe Biden on ajamassa politiikallaan maan turvallisuutta suonsilmäkkeeseen. Heinäkuussa laittomia rajanylityksiä oli eniten 20 vuoteen.

Washington Examinerin haastattelema liiton tiedottaja raportoi Bidenin aiheuttamasta katastrofista, joka on tapahtunut vain muutamassa kuukaudessa Trumpin tiukkojen lakien vesittämisen jälkeen. Pelkästään heinäkuussa 213 000 laittomasti Yhdysvaltojen alueelle saapunutta ulkomaalaista otettiin kiinni. Rajavartijat tietävät, että paljon enemmän ihmisiä ylittää rajan havaitsematta. Ylivoimaista siirtolaisvirtaa ei voi enää hallita. Satoja rajavartijoita on siirretty pois tehtävistään. Kuusikymmentä prosenttia laittomista maahantuloista tapahtuu Texasissa ja Uudessa Meksikossa. Yli puolet Texasin rajavartijoista joutuu tekemään muuta työtä kuin varsinaista rajavalvontaa – eli käsittelemään pidätettyjen tapauksia.

Tämän seurauksena vain 12 rajavartijaa partioi 245 mailin pituista rajaa Yhdysvaltain lounaisosassa. Toisinaan vain yksi mies koiran kanssa partioi erittäin aktiivisella rajanylityspaikalla McAllenissa Texasissa, koska kaikki muut virkamiehet tarvitaan paperityöhön ja laittomien siirtolaisten kuljettamiseen. Tämä on erityisen huolestuttavaa, kun otetaan huomioon, että rajoja ylittävät myös huumeiden salakuljettajat ja terrorismista epäillyt. Entinen rajavalvonnan päällikkö Rodney Scott, jonka Bidenin hallinto korvasi toisella elokuun alussa, sanoo, että FBI:n terroristilistaan kuuluvia henkilöitä saapuu Yhdysvaltoihin ennennäkemättömällä vauhdilla.

– Tehtävä ei ole enää ”estä, jäljitä, pidätä”, sanoo eräs virkailija.

– Pikemminkin se on ”odota kunnes kaikki ovat ylittäneet rajan, vie heidät sitten asemalle ja käsittele tapaus”.

Virkailijan mukaan tarvitaan lisää agentteja etulinjaan, ei paperitöihin.

Tilaa
Ilmoita
guest
46 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Minä vaan

Amerikkalaiset saivat mitä tilasivat. Kaikki hyvin. Hyvä, että pääsivät Trumpista eroon.

Kata

https://www.instagram.com/p/CTGBt–LKVG/?utm_source=ig_web_copy_link

Yhä useampi vain nyt toivoo ettei olisi päässeet eroon…Biden on urapolitiikko, oman puheensa mukaan jo 180 vuotta joten samat näkymät kuin meilläkin näistä ideologiatyypeistä.
Ja ne näkymät ovat syvältä.
Kansoista viis kunhan äänestäjiä haetaan lasteittain.

John Quiman

Eikä kantajat edes pyydä tippiä käsi ojossa.

John Quiman

Bidenin mielestä kaikenlainen ongelmien estely olisi vaarallinen tie, koska se voisi johtaa siihen, että saadaan vähemmän ongelmia.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by John Quiman
Kaino-Vieno Huttunen

Mietin tässä vain sitä, että nykyihminen reagoi ongelmiin masentumalla. Masennus on toki normaali osa ihmisen tunne-elämää. Se syntyy reaktiona epäonnistumisiin, pettymyksiin ja menetyksiin. Nämä taas ovat normaali osa ihmiselämää, me emme ole kaikkivoipia, voimme tehdä ainoastaan parhaamme. Me emme voi omistaa tai hallita toista ihmistä ja luonnonvoimien edessä olemme pieniä. Mutta onko nykypolitiikka todella sellaista ettemme voi sille mitään. Poliittinen järjestelmä on kuitenkin vain ihmisen luoma instituutio, joka perustuu yhteiseen sooimukseen. Yhteinen sopimus taas syntyy sen pohjalta, missä ihmisten käsitykset ovat yhtenevät. Yhtenevätkö ne nyt? Olisiko ihmisten yhdistettävä voimat?

Eiltonen

Epäonnistumiset ja pettymykset pitävät meidät maan pinnalla. Menetykset avaavat silmämme näkemään, että mikään ei täällä kestä ikuisesti. Politiikan avulla joukko samalla tavalla ajattelevia luovat uutta maailmaa, mutta sekään ei kestä, koska ihmismieli on itsekkyydessään omaa ja samanmielisten etua narsistisesti tavoitteleva. Joku on joskus sanonut, että ”tie Helvettiin on viitoitettu hyvillä aikomuksilla”. Maailman johtajat eivät koskaan ole olleetkaan niin hyviä kuin nyt. Tulevatko siis viimeiset ensimmäisiä pahemmiksi?

Ani

Masentuminen on sisäänpäin käännettyä vihaa. Rajatyöntekijät eivät saa ilmaista vihaa, suuttumusta, pettymistä ja turhautumista saatikka tehdä työtään terveen oikeudentajun mukaan. Koko länsimainen sivistynyt yhteiskunta pyritään halvaannuttamaan.

Kaino-Vieno Huttunen

Aivan. Miksi ihmiset kääntävät vihan itseensä poliittisissa kysymyksissä? Ehkä siksi, että meidät on jo pienestä pitäen kasvatettu siihen, että yhteiskuntamme on demokratia ja että äänestämme itse Bidenin tai Harriksen kaltaiset päättäjät valtaan. Henkilökohtaisissa tragedioissa syyllisyyden tunne ja siitä kumpuava itseviha on ymmärrettävää, esim. avioerossa voi pohtia omaa osuutta ja epäonnistumista tai omaisen kuollessa voi ajatella, ettei ottanut tämän oireita riittävän vakavasti ja vienyt ajoissa lääkäriin. Kyllähän meitä politiikan suhteenkin syyllistetään, että äänestimme väärin. Mutta entä kun äänestäjiä on miljoonia tai vaalitulos väärennetään, olemmeko me vastuussa. Tai jos vaalilupaukset petetään tai poliittisten päätösten lopputulos on toinenbkuin odotettiin?

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=wQIi90N7rQM
Yksi suuttumuksen aiheuttaja ja myös masentavaa on valehtelevat ”johtajamme” jotka sumeilematta suoltavat suurta soopaa,milloin mitenkin päin.
Ja silti jatkavat viroissaan,meilläKIN!

MIKSI?

John Quiman

He haluavat viedä ihmiset johonkin, mutta pyytävät vain vähän kerralaan ja salaavat jatkon aina kunnes heidän tavoitteensa edellyttävät sen jatkon vaatimista. Sen jälkeen taas vähän lisää. Olettavat, että kun pyydetään aina vähän kerrallaan, ihmiset taipuvat ja lopulta ollaan heidän tavoitteidensa mukaisessa NWO:ssa eli kauniilla kuvilla kerrotussa totalitarismissa.

Kata

Niinpä….

Ilkka Forsten

Biden ei oikein taida käsittää minkä voiman hän politiikallaan päästää valloilleen. Ja en nyt puhu laittomasti rajan ylittäneiden voimasta, vaan niistä puolimitaristisista ryhmistä joita USA:n maaperällä riittää.

Heitä yhdistää kansallismielisyys, viha kommunismia ja siirtolaisia kohtaan. Heillä on aseita pilvin pimein ja hyvin vähän pidäkkeitä olla käyttämättä niitä. Itse asiassa USA:n perustuslaki on nimen omaan aina taannut kansalle oikeuden omistaa ja hallussapitää aseita, koska hallitus, siis omat poliitikot voivat olla niin hulluja että heidät pitää poistaa ongelmia aiheuttamasta.

Ei yksittäiset jenkit ole aseita haalineet sen takia että joku ulkovalta suorittaa hyökkäyksen, ne on hankittu oman sisäisen turvallisuuden takeeksi. Nyt alkaa olemaan siinä ja siinä kun tarve on akuutti.

Dementikko

Miten käsittäisi, kun ei muisti toimi 5min kauemmin. Sekä juuri onnistuu lukeminen videoissa teleprompterista, sekin siinä ja siinä.

Kata

Kerran sanoi,oliko tammikuussa,että ”putosin riviltä” ja haastattelija että ei haittaa ja juttu loppui siihen… 😎

juu

Ei niistä ryhmistä suurin osa ole mitään natsijoukkoja, vaikka media niin antaa ymmärtää.
Se proud boys esimerkiksi niin heillä on latino johtajana, mustaihoisia jäseniä jne..
Tässä musta nainen kertoo antifa/blm kokouksessa että ketkä se ongelma oikeasti on, eli antifa ja blm.

juu
Dementikko

Muistkaa että Sanna Marin oli tätäkin BLM niin kovasti tukemassa. Samoin valtamedia vain kehui jatkuvasti tätä BLM monesti, vaikka totuus oli ihan muuta. Saivat lähinnä vahinkoa ja tuhoa aikaan.

John Quiman

Ja Li tykkää pitää antifatarroja läppäreissään.

Minä vaan

Li on kommunisti ja hänellä kommunismin mukaiset arvot

John Quiman

Kommunismin mukaiset arvot: minä ja kaverini olemme eliittiä, muut ovat rahvasta, jolla ei ole oikeutta hyppiä silmille, vaan vain oikeus tyytyä siihen minkä sallimme.

Ilkka Forsten

Takavuosina jotkut toimittajat tekivät kokeen USA:sa. Heillä oli mukana kuvia joissa esiintyi tavalla tai toisella etelävaltioiden lippu. Kuvaa näytettiin kadulla vastaantulleille ihmisille, ja kysyttiin mitä he niissä näkevät ?

Lähes poikkeuksetta nuoret valkoiset naiset näkivät niissä hirvittävää rasismia, ihmisvihaa ja orjuuden ihannointia, siis ihan sitä mitä heille on jossain yliopistossa nykypäivänä opetettu. Kun sitten kadulla käveli musta nainen, niin ikään nuorempaa ikäluokkaa ja hänelle esitettiin kuvat sekä tehtiin sama kysymys, hän katsoi kuvat läpi, hymyili ja tokaisi, ” Näen siinä palan USA:n historiaa, mitä muuta siinä pitäisi nähdä ?”

Siinä se tuli. Ikävä sanoa mutta mustat ei ole ongelma kun suvakkiasiaa levitetään, valkoiset hipsterimuijat on, koska he pyrkivät jollain käsittämättömällä itseinholla todistamaan miten hyviä he ovatkaan suhteessa muihin. Tämä sama ilmiö heijastuu koko länsimailmaan. Gumbayaa laulavat ne joiden älykkyys-osamäärä ei riitä tarjoamaan kriittistä ajattelua silloin kun siihen olisi aihetta. Joka paikassa nähdään rasismia ja joka asiasta syytetään valkoista miestä.

John Quiman

Tuo suvakkien syyllistämishurmos on tietoisesti luotu yhteiskuntaa sekoittamaan ns. Frankfurtin koulukunnassa, siis kulttuurimarxistien toimesta. Tavoite ei misään vaiheessa ole ollut totuus, vaan kiihkon synnyttäminen yhteiskunnan murentamiseksi. Nämä kiihkoilivat eivät vaan itse tiedä mistä heidän uskontonsa opit tulevat ja mikä on niiden tavoite, eivätkä sitäkään, että tekijät aivan tietoisesti kehittivät valheita juuri tuollaisen kiihkoilun synnyttämiseksi.

Hh55

Siks naiset pitäis säkittää niinku lähi idässä, naiset mahdollisti kommunismin ja kansallisosialismin, nyt ne mahdollistaa tämän kauheuden

Ilkka Mänttäri

Tuossa olivat USA:n perustuslain laatijat kyllä aika kaukaa viisaita.

John Quiman

Se oikeus pitää aseita syntyi, koska heillä oli kokemusta englantilaisten vallan ajoilta, jolloin hallinto piti kansaa kurissa armeijallaan. Ymmärsivät, että pitää rakentaa yhteiskunta niin, että kansa ei pelkää hallintoa, vaan hallinnon tulee pelätä kansaa.

Siihen aikaan nähden se oli ainutlaatuinen oivallus. Heillä oli ilmiselvästi selvä kuva, että kansa on yhteiskunta ja hallinnon asia on palvella kansaa, ei päinvastoin.

Juuri nyt hallinnot eri puolilla maailmaa pyrkivät siihen, että kansa on karjaa ja hallinto eliiteineen pitää kansan kurissa.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

On muuten huvittavaa että USA:n parhaat aselobbarit on aina olleet niitä jotka yrittävät sanoa ei aseille. Clintonin ” pili” yritti rajoittaa luvansaantia, ja myynti nousi kuin raketti. Obama yritti sanoa että nyt suitsitaan aseiden saantia, ja kas kas, tussarikauppa kiihtyi niin että ne meinasi loppua tukkureiltakin. Nyt sitten Bidenin ja Harrisin hallinto selittää kuinka vaarallista on sallia aseet kansalle, ja taas kauppa käy kuin siimaa.

Niin, ja kannattaa huomata että ne aseita rajoittamaan pyrkineet on AINA olleet demokraatteja, siis amerikan demareita.

Siinä maassa ei yksikään Presidentti tule koskaan kykenemään siihen mitä he kenties haaveilevat. Luomaan tilan jossa ei olisikaan enää kansaa oikeuksineen vaan joukko subjekteja käskytettävänä. Eräs jenkki sanoi aikoinaan että aseiden suurin voima perustuu siihen , että se kädessä voit aina sanoa ei.

Apropoo. Kumpi on parempi, ottaa muija vai ostaa pistooli ? Ehdottomasti pistoolin osto on parempi valinta, sillä jos sinulla sattuu olemaan tilapäinen toimintahäiriö, lähtee muija kattiloineen matkoihinsa, mutta pistooli pysyy aina vierelläsi. Ja vielä. Tiedättekö että USA:sa on mahdollista soittaa taivaaseen. Eräs mies oli laittanut merkille että kirkoista löytyy kullattu puhelin jonka väitetään olevan yhteydessä sinnepäin. Puheluiden hinta on vaan hirvittävän korkea, paitsi Texasissa… Hmm, miksi, koska se on siellä paikallispuhelu. heh heh..Niisk.

Kata

😀
 ”Eräs jenkki sanoi aikoinaan että aseiden suurin voima perustuu siihen , että se kädessä voit aina sanoa ei.!” TOTTA!

Ilkka Forsten

Benjamin Franklin sanoi ne kuuluisat sanat, joissa on YHÄKIN sama järki kuin silloin hänen aikanaan. ” Ne jotka vaihtavat vapautensa turvallisuuteen, eivät tule lopulta saamaan eikä ansaitsemaan kumpaakaan.”

Läntistä maailmaa ollaan muka luomassa turvalliseksi vyöhykkeeksi, jolloin kansoja vaaditaan vaihtamaan vapaus turvallisuuteen, mutta tuloksena on ettei mikään muutu turvallisemmaksi eikä vapaammaksi.

Me tulemme vielä palaamaan aikaan kun se Rudolf Langen lause taas nousee esiin. Hän oli se mies joka lakioppineena sanoi vuonna 1942, että ” luotan nykyisin enemmän siihen mitä luodit sanovat.”

Juho Sippilä

Pieni ajatusleikki: Minulla on Glock17 ja sinulla on kilo kultaa. Kumpi meistä on rikkaampi ?. Minä tietenkin, koska tulen ottamaan sen kullan pois sinulta etkä sinä voi sille mitään.
Leikin opetus: Väkivalta on loppupeleissä se ainut käypä valuutta kun asiat menevät tarpeeksi pitkälle.

John Quiman

Kun puhutaan valtiovallasta, pitää sitä vallassa viimekädessä väkivaltakoneisto. Jos hallinto ei millään suostu lähtemään, kun kansasta riittävän moni haluaa, käyttää se sitä väkivaltakoneistoa kansaa vastaan. Nytkin se käyttää väkivaltakoneistoaan osin mielivaltaisella tavalla.

Jos hallinto ei lähde hyvällä, pitää voittaa sen väkivaltakoneisto, eikä sitä voiteta halauksin ja ystävällisillä puheilla.

Nestori Lundahl

Syntyyköhän tuonne joku päivä Texas niminen itsenäinen valtio?

Kata

https://www.foxnews.com/politics/supreme-court-reinstates-trumps-remain-in-mexico-policy

Ainakin pikkuhiljaa kypsyvät jopa tuomarit….Niinkuin Trumpia tästäkin syytettiin niin mites nyt kävi?

Ilkka Forsten

Texas on muuten väläytellyt monta kertaa eroamistaan USA:sta. Sille alkaa olemaan enemmän kuin tilaus bidenin hallintokaudella.

John Quiman

Aivan, Texasissa on viimeaikoinakin noussut sellaisia ääniä, että jos tämä menee tällaiseksi, parasta jättää koko unioni ja että heillä on jo oma armeija ja kyky olla itsenäinen. Siitä on tosin pitkä matka siihen, että alkavat tosissaan toteuttaa sitä.

Monissä osavaltioissa ollaan varsin tyytymättömiä nykymenoon.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by John Quiman
Kata

Florida on toinen joka vastustaa näiden mänttien hulluja käskyjä.DeSantis on tomera mies!Samoin Etelä-Dakota,Kristi Noem,ei mitään rajoituksia ole ollut,koronaan kuolleisuus 38s osavaltioista.

Minuhe Kerettiläinen

”Lone Star”

Fat I M Diarra

Näyttää siltä, että kaikilla vihervassareilla ympäri maailman on vakava aivovaurio, joka estää rationaalisen ajattelun.

Sairasta, niin sairasta.

Dementikko

Joe Biden on ainakin kovasti dementoitunut, tulee ilmi myös monissa videoissa. Ei todellakaan ole kykenevä presidentin tehtäviin. Tosin samaa tuhoamista on myös Suomen vihervasemmistohallituksellakin ollut toimet.

Ilkka Forsten

Tilanne on KAMALA.

Kata

On, suorastaan kamalista kamalin kamala.

Ilkka Forsten

Golgatan Olgagaan ei pystyisi olemaan kamalampi.

Kata

😀

juu

Nyt he haluavat myös lähettää niitä rajavartijoita afganistaniin noutamaan afgaaneita yhdysvaltoihin.
USA:n etelärajalla heidät on käsketty AUTTAMAAN laittomasti tulevat rajan yli USA:n puolelle. Meksikon puolelta oli myös ammuttu kahta rajavartijaa, ja kun rajat on auki niin sitä kautta on tullut paljon myös esimerkiksi jemeniläisiä.
Iso osa tulijoista kuljetetaan rajakaupungeista muualle maahan, ja vain lasketaan vapaaksi..

Tuunanen

Muslimeita ei missään nimessä saisi ottaa sisään. Toivottavasti meksikaanit opettavat tapoja.

Ilkka Forsten

Rasvakupit ei opeta mitään, ovat itse sitä samaa saastaa.

Dementikko

Dementikko Biden todellakin romuttaa Amerikkaa kovaa vauhtia. Silti Suomessa valtamedia kehuaa ja ylistää tätäkin edelleen.

Kansalaisen verkkokauppa