Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

Bild: Saksalaiset suhtautuvat Ukrainan pakolaisiin myönteisemmin kuin muihin maahanmuuttajiin

Kuva: Pixabay.

Edustavan tutkimuksen mukaan Ukrainasta tuleviin pakolaisiin suhtaudutaan Saksassa paljon myönteisemmin kuin maahanmuuttajiin, jotka tulivat Saksaan vuonna 2015 pääasiassa Syyriasta. Useimmiten perusteluna tälle oli pakenemisen aiheuttama syy.

 

Ukrainalaisiin pakolaisiin suhtaudutaan Saksassa paljon myönteisemmin kuin maahan vuonna 2015 saapuneisiin maahanmuuttajiin. Bild-lehden toimeksiannosta Insa-instituutin tekemässä kyselyssä 54 prosenttia vastaajista sanoi pitävänsä ukrainalaisia pakolaisia parempina kuin vuonna 2015 Saksaan tulleita pakolaisia. Nämä olivat tulleet Saksaan pääasiassa muslimimaista. Neljännes (25 prosenttia) ei ollut tätä mieltä.

Kyselyyn vastaajat mainitsivat ukrainalaisia puoltavana syynä useimmiten pakenemisen syyn (53 prosenttia), jonka jälkeen tulivat pakolaisten kulttuurinen läheisyys (52 prosenttia), lähtömaiden maantieteellinen läheisyys (49 prosenttia) ja selkeämpi näkökulma paluumuuttoon (40 prosenttia). Seuraavina tulivat pakolaisten uskonnollinen vakaumus (33 prosenttia) ja pakolaisten sukupuoli (30 prosenttia).

Enemmistö saksalaisista pitää ukrainalaispakolaisia helpommin kotoutettavina

Suurin osa saksalaisista (54 prosenttia) uskoo, että kristillisestä kulttuurista tulevat pakolaiset on helpompi integroida Saksaan kuin islamilaisesta kulttuurista tulevat. Tämä kävi ilmi toisesta edustavasta tutkimuksesta, jonka Insa-instituutti teki evankelisen uutistoimisto IDEA:n toimeksiannosta. Vastanneista 21 prosenttia ei ole samaa mieltä. Vastanneista 19 prosenttia vastasi ”en tiedä” ja 6 prosenttia ei halunnut vastata. Miehet ovat enemmän samaa mieltä tästä mielipiteestä (59 prosenttia) kuin naiset (50 prosenttia).

Edellisen tutkimuksen mukaan ehdoton enemmistö (57 prosenttia) uskoo, että rasismi voi olla syy pakolaisten erilaiseen kohteluun. Vastaajista 29 prosenttia ei uskonut tähän.

Edustavaksi luokiteltua tutkimusta varten Insa-instituutti haastatteli antamiensa tietojen mukaan 1 003 kansalaista.

 

Lähde: Bild

16 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Runtiti-pou

https://seed177.bitchute.com/wdNv4eWePRjI/76WVakvKRwkB.mp4
Mielenkiintoinen video putinistisesta valeoppositiosta

Minervan Pöllö

Lääketieteessä hylkimisreaktio on potilaan kannalta vaarallinen ja siten epätoivottava tila.  Jos vetäisimme tästä suoraviivaisen analogian haittamaahanmuuttoon, kuinka tulkitsisimme sen suhdetta hylkimisreaktioon.  

Rudi

Hämmästyttävän pieni prosentti tämä 54%. Tosin Saksan 83 miljoonasta asukkaasta 16 miljoonaa on muualta tulleita, ja heistä suurin ryhmä on turkkilaiset. Mitä enemmän islamilaisia väestöstä on, sitä myönteisemmin tietysti kyselyissä heihin suhtaudutaan koska myös he vastaavat kyselyihin. Juuri täten islamisaatio Euroopassa tulee etenemään.

OoO

Kumma kun tuollaista sai edes kysellä?

Erdgas macht frei

Voiko asiaa enää paremmin sanoa kuin professori Veli-Pekka Tynkkynen:
”Eurooppalaista ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa ei saa jatkossa rakentaa energiateollisuuden firmatasoisen ahneuden pohjalle. Fortum, Neste ja muut suuryhtiöt ovat määrittäneet ulkopolitiikkaamme. Niin ei voi jatkua”,

juha II

Siinä sitä on EU:n suljetunosaston mielisairaille ihmettelemistä.

Ruotsissa jo ”paritetaan” pikatreffi tutustelulla afrikkalaisia ja ukranalaistyttöjä kouluissa. Tuota samaa pakotusta on tehty jo aikaisemmin ruotsalaistytöille umpisairaissa ”oululais-projekteissa”, joihin ei jostain kumman syystä osallistuteta itse hyvisten kersoja!

tiedehenkilö

Tutkimuksen tulos taitaa olla vihafakta.

Tommy the who

Tietenkin. Kuka nyt niitä Lähi-Idän tai islamilaisen Afrikan elintasosurffareita ja rikollisia mihinkään haluaisi. Se on nähty mitä ne heput tekevät.

jep

Se, että luvut eivät ole yli 95 prosenttia, kertoo, että hyvin suurille massoille ei sitten millään mene tosiasiat jakeluun. Huolestuttavaa.

Runtiti-pou

Tai lehti on väärentänyt luvut. Kyseessä on CIA:n lisenssilehdistön röyhkein lehti

Puolueeton

Kaikenlaista tutkimusta länsimaissa harrastetaan. Sitähän se liberalismi on. Toisaalta tutkimuksessa lienee takana, etteivät kaikki mielipiteet ole sallittuja, joten tutkijoitten mielessä ei olekaan liberalismi, yksilön vapauksien kunnioittaminen vaan yksilön vapauksien rajoittaminen.
Ei saisi kertoa, että nykyhetken slaavit ovat miellyttävämpiä kuin arabit, vaikka arabit saattavat enimmäkseen olla rehellisiä ja lupauksensa pitäviä. Länsimaitten sodat arabeja vastaan ovat voineet synnyttää nuoreen polveen vihaa länsimaita kohtaa, mikä aiheuttaa liian suuren rikollisten prosentin nuorissa näiden ryhdyttyä siirtolaisiksi.

juu

”tulivat Saksaan vuonna 2015 pääasiassa Syyriasta. ”Hyvin pieni osahan oli Syyriasta tai ylipäätään mitään tekemistä Syyrian kanssa.
Syyrian sodallahan niitä tulijoita meillekin mainostettiin, mutta tulijoista ihan pari prosenttia oli syyrialaisia.
Ja ne lapset joille kutoivat sukkia ja järjestivät vaatekeräyksiä olikin 30-40-vuotiaita ukkoja jotka heitti ne lahjoitukset samantien roskiin.

otto suni

Angela Merkel oli vielä vuonna 2010 sitä mieltä, että monikulttuurisuus ei sovi Saksaan, mutta tehtyään jokaiselle Saksan kanslerille kuuluvan ”Canossan matkan” USA:han, niin miksiköhän käsitys muuttui?
Islam ei rikastuta Saksaa, turkkilaisista siirtotyöläisistä oli selkeää etua Saksan ”ihmeen” eli taloudellisen kasvun auttajina, mutta useat sukupolvet ovat osoittaneet, että vain 50-luvulla ja 60-luvulla tulleet integroituivat tyydyttävästi. Rikollisjengit hallitsevat Berliiniä ja monia muita suuria kaupunkeja Saksassa!
Suomeen haluavat myös täällä kommentoivat monikulttuurista rikkautta mitä USA ja Nato ovat aikaan saaneet Arabi-kevään 2011 ja Irakin sodan seurauksena. Mkäli osaatte selittää ymmärrettävästi mitä tekemistä arabeilla ja mustilla on Ukrainan pakolaisten joukossa?
Ymmärrys älä jätä, seuraa rahan liikkeitä, kuka maksaa Euroopan tuhosta Georg Soros ainakin!
Otto Suni

Runtiti-pou

Ei hän ollut kuin vaalien alla tuolloinkaan ja muutamassa haastattelussa

Tommy the who

Taisi ne lasten sukat päätyä mulukkujen lämmittimiksi.

Tuumailija

Aika todennäköistä, sandaalien kanssa sukat ei toimi ja niken lenkkareiden kanssa käyttää kun eivät isossakaan maailmassa.
Pakkohan sitä jotain lämmikkeeksi kun on vehkeistä silvottu suojapressu pois, ei voi enää vetää ”liikkuvia” taakse.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa