Kolumnit

Bilettämistä, alistamista, kontrollointia ja lopulta raiskaus – suomalainen tyttö kertoo kokemuksistaan turvapaikanhakijoiden kanssa – TRAILERI

Kuvakaappaus Sami Luoman traileri.
Seikkailunhaluiselle kokemattomalle nuorelle naiselle alussa kaikki oli jännittävää ja mies oli huomaavainen ja ihana. Hyvin pian Oona kuitenkin huomasi olevansa alisteisessa asemassa ja kontrolloituna niin, ettei enää pystynyt hallitsemaan itseään. Aiemmin hyvältä tuntunut suojelunhalu alkoi olla ahdistavaa ja poikaystävän käytös muuttui törkeäksi ja halventavaksi.

… Oonaa [nimi muutettu] järkytti miesten tapa jakaa keskenään videoita pahoinpitelyistä ja raiskauksista, joissa olivat mukana. Videoille ja kuville naurettiin pilkallisesti. Myös Oonan järkytys näkemästään huvitti poikaystävää, jonka mielestä kaikki oli normaalia. Seksuaalinen himo oli miesten elämässä koko ajan läsnä. Miehet ikään kuin modernisoivat Suomessa islamilaisen moniavioisuuden pitämällä ykköstyttöystävän rinnalla muutaman, tavallisesti alaikäisen tytön, joita nimittivät ”pikkuhuoriksi”.

Kuten arvata saattaa, Oonan tarinalla ei ollut onnellista loppua.

Oona kertoo kokemuksistaan Terhi Kiemungin ja Juha Mäenpään haastattelussa, jonka Kansalainen julkaisee huomenna. Trailerin editointi Sami Luoma.

  • 2.3K
    Shares