Muu maailma

Bill Clinton oli yhdysvaltalaisen pedofiilipankkiirin yksityiskoneen ”frequent flyer”

Bill Clinton. Kuva Gage Skidmore / Flickr / CC BY-SA 2.0

Bill Clinton matkusteli säännöllisesti pedofiilipankkiirin lentokoneella.

Yhdysvaltalainen pankkiiri Jeffrey Epstein on pidätetty epäiltynä alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Bill Clinton oli Epsteinin yksityiskoneen, ”Lolita Expressin”, ”frequent flyer”. Koneessa kerrotaan olleen vuode ryhmäseksiä varten.

Miljardööri Jeffrey Epsteiniä on syytetty jopa 12-vuotiaiden tyttölasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Pankkiirilla on kuitenkin vaikutusvaltaisia tuttavia, ja Yhdysvaltojen oikeuslaitos on saanut hänet tuomittua vain kerran, 14-vuotiaan tytön seksuaalisesta häiriköinnistä vuonna 2008.

Viime viikonloppuna Epstein pidätettiin taas. Tällä kertaa häntä epäillään alaikäisten, hänen New Yorkin asuntoonsa kutsuttujen tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Rikokset on suoritettu vuosien 2002 ja 2005 välillä, kertoo New York Times.

Jo vuosia sitten Fox Newsin paljastaman tiedon mukaan demokraatti ja vuosina 1993–2001 Yhdysvaltojen presidenttinä toiminut Bill Clinton oli säännöllinen matkustaja Epsteinin ”Lolita Express”-nimisessä yksityiskoneessa. Lehden mukaan Clinton oli mukana ainakin 26 matkalla. Ainakin viidessä tapauksessa Clintonin henkivartijat eivät olleet mukana. Koneen matkustajaluettelossa on nimiä kuten ”Tatjana”.

  • 722
    Shares