Eurooppa Maahanmuutto

Birminghamissa muslimit johtivat mielenosoitusta tasa-arvoa vastaan

Kuva Pixabay.

Birminghamissa Parkfieldin oppilaiden vanhemmat protestoivat koulun järjestämiä tasa-arvo -oppitunteja vastaan. Koulun oppilaista lähes kaikki ovat muslimeja.

Yli 300 oppilaiden vanhempaa oli kokoontunut Parkfieldin koulun ulkopuolelle Birminghamissa vastustamaan koulun järjestämiä tasa-arvoa käsitelleitä oppitunteja, kertoo Daily Mail. Muutamat muslimimielenosoittajat sanoivat mieluummin lähtevänsä UK:sta kuin sallivansa lastensa jäävän kouluun.

Lähes yksinomaan muslimeista koostuva vanhempien joukko sanoi tasa-arvoa käsittelevien oppituntien edistävän homoseksuaalisuutta ja jotkut kristityt liittyivät heihin osoittaakseen solidaarisuutta.

Koulun oppilailla on yhteensä 5 tasa-arvo -oppituntia vuodessa, ja tunneilla käsitellään vammaisuutta, ikää, sukupuolenvaihdosta, avioliittoa, yhdessä asumista, raskautta, rotuja, uskontoja, seksiä ja seksuaalista suuntautumista.

Eräs äiti totesi lähtevänsä mieluummin UK:sta kuin antavansa tyttärensä osallistua tunneille.  Toinen vanhempi kertoi, että hänen naapurissaan asuva pakistanilaisperhe on jo palannut kotimaahansa asian vuoksi.

Koulun johtaja kertoo yrittäneensä keskustella asiasta vanhempien kanssa, mutta vanhempien aggressiivisuuden vuoksi ja asian muututtua henkilökohtaiseksi hän on joutunut luopumaan yrityksistään.

Parkfieldin koulussa 98 prosenttia kaikkiaan 750 oppilaasta on muslimeja.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa