Muu maailma

Black Lives Matter -liikkeen johtaja: ”Jos emme saa haluamaamme, poltamme järjestelmän maan tasalle ja korvaamme sen”

Kuva Shutterstock.

Black Lives Matter -liikkeen johtaja varoittaa, että jos USA ei anna heidän haluamaansa, he polttavat järjestelmän maan tasalle.

New Yorkin Black Lives Matter -liikkeen johtaja Hawk Newsome oli keskiviikkona The Story -ohjelmassa haastateltavana George Floydin kuolemasta ja sen jälkeisistä suurta tuhoa aiheuttaneista väkivaltaisista mellakoista.

– Jos tämä maa ei anna meille mitä haluamme, poltamme järjestelmän maan tasalle ja korvaamme sen uudella. Eikö vaan? Ja saatan tarkoitaa sitä kuvaannollisesti. Saatan tarkoittaa sitä kirjaimellisesti. Kyse on tulkinnasta, Newsome sanoi.

Myöhemmin haastattelun aikana Newsome väitti BLM-liikkeen ajavan ihmishenkien suojelemista ja sen kannattajia tulisi ylistää Yhdysvaltain perustuslain toisen lisäyksen tukemisesta. Yhdysvaltain perustuslain toinen lisäys on Yhdysvaltain perustuslaissa taattu oikeus omistaa ja kantaa ampuma-asetta.

– Kukaan ei puhu poliisien väijyttämisestä. Puhumme ihmishenkien suojaamisesta. Sen amerikkalaisempaa ei olekaan. Puhumme perustuslain toisen lisäyksen kannattamisesta mutta tässä astuu esiin amerikkalainen tekopyhyys. Kun mustat alkavat puhumaan aseistautumisesta ja itsepuolustuksesta, se käsitetään väkivaltaiseksi. Mutta kun valkoiset tarttuvat rynnäkkökivääreihinsä ja menevät valtiomme, heidän osavaltioidensa pääkaupunkeihin, se on vain hyvä.

Lopuksi Newsome kertoi haastattelijalle, että ”haluan vain mustien vapautusta ja mustien itsemääräämisoikeutta, keinoja kaihtamatta”.

Lähde Fox News.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa