Kolumnit

Black Lives Matter – ”Kerro minulle millaisia ystäväsi ovat niin minä kerron sinulle millainen sinä olet”

Kuva Shutterstock.

Sanonta kuuluu: ”Kerro minulle millaisia ystäväsi ovat niin minä kerron sinulle millainen sinä olet”.

Kun Black Lives Matter -järjestö (BLM) väittää vastustavansa poliisin väkivaltaa ja rasismia kaikkialla maailmassa, se samaan aikaan tukee maailman brutaaleimpia diktaattoreita. Erityisesti BLM-järjestön perustajat ovat profiloituneet marxismin ja kommunistidiktaattorien fanaattisina kannattajina.

Kuvissa voidaan nähdä ystävykset, Venezuelan kommunistidiktaattori Nicolás Maduro Moros ja yksi Black Lives Matter -järjestön perustajista, Opal Tometi.

Millainen järjestö hengailee brutaalin vasemmistodiktaattorin kanssa? Vain sellainen, jolla on sama arvopohja kuin Madurolla.

YK syytti viime vuonna Maduron hallintoa julmasta väkivallasta kuten kidutuksista ja vastustajien tappamisesta. Näyttää siltä, että hänellä on kumppani Yhdysvalloissa.

Patrice Cullors, myös yksi BLM-järjestön perustajista, on sanonut, että he ovat ”koulutuksen saaneita organisaattoreita ja marxisteja”.

Kun Kuuban kommunistidiktaattori Fidel Castro menehtyi, BLM totesi virallisesti: ”Tunnemme monenlaisia asioita herätessämme maailmaan ilman Fidel Castroa. Menetyksen tunne on ylivoimainen, ja mukana pelkoa ja ahdistusta.”

BLM-järjestö totesi näin siitä huolimatta, että jotkut organisaation omista jäsenistä palatessaan Kuuban-vierailulta kertoivat mustien kuubalaisten sorrosta.

Yhdysvaltojen rikkaimmat yritykset tukevat tasa-arvon ikoniksi pyrkivää järjestöä, joka on riittävän kyyninen tuomitakseen poliisin väärinkäytökset Yhdysvalloissa vain samaan aikaan tukeakseen brutaaleja kommunistidiktatuureja.

Sellaisen järjestön menestys tulee olemaan kaukana.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit