Eurooppa Kulttuuri Rikos

Britannia: Bondage-aiheinen drag queen show vauvoille pakotettiin peruuttamaan esitykset julkisen vastareaktion jälkeen

Brittiläinen “CABA-BABA-RAVE” bondage-aiheinen drag queen -show vauvoille ja äideille. Kuvakaappaus youtube.

Britanniassa esitettävän kiistellyn, yksi- ja kaksivuotiaille vauvoille ja heidän äideilleen suunnatun, “CABA-BABA-RAVE” bondage-aiheinen drag queen -show’n järjestäjät ovat peruneet tulevan show’nsa yleisön voimakkaan vastareaktion jälkeen.

Konservatiivisen juontajan Dominique Samuelsin aiemmin tällä viikolla julkaisemassa kuvamateriaalissa näkyi kohtauksia lontoolaisesta drag-show’sta, jossa stringeihin ja nahkaisiin bondage-asuihin pukeutuneet miespuoliset esiintyjät esittivät seksiakrobatiaa pienten vauvojen ja heidän vanhempiensa edessä.

”CABA-BABA-RAVE”-ryhmä kuvaili esitystä ”pieneksi palaksi iltapäivän nautintoa, joka tarjoaa näyttävää kabareeta, jonka välissä on kiehtovia vauvojen aistielämyksiä… ja lopuksi on REIVIT (teknobileet)”.

Riettaan lastennäytöksen aloitti kaksi ”äideiksi muuttunutta esiintyjää, jotka halusivat jatkuvasti viihdyttää samalla kun pitivät vauvaa toisessa kädessä ja tuoppia toisessa”.

”Halusimme luoda sellaisen tapahtuman, johon me äidit itse haluaisimme mennä. ”Wheels on the Bus” -biisiä voi kuunnella vain niin vitun monta kertaa! Halusimme antaa vanhemmille kokemuksen ”suuresta lontoolaisesta illanvietosta”: kabareeta, juomia ja tanssia – mutta sellainen, johon voi tuoda vauvansa ja olla silti kotona nukkumaanmenoaikaan”, he kertoivat nettisivuillaan, jotka on sittemmin poistettu.

Myös ryhmän Instagram ja Facebook on poistettu julkisten vastareaktioiden vuoksi.

Kuvamateriaalissa yksi esiintyjistä, joka kutsuu itseään nimellä ”Benloader Circus”, nähtiin pukeutuneena nahkaiseen bondage-asuun ja reiteen asti ulottuviin saappaisiin, kun hän teki porno-akrobatiaa. Toinen drag-porukan jäsenistä kuvattiin tekemässä käsilläseisontaa tuolilla, kun hänellä oli yllään vain stringit ja korkokengät.

Video, jota on katsottu yli kuusi miljoonaa kertaa pelkästään Twitterissä, herätti suurta raivoa. Lontoossa sijaitsevan Michaela Community Schoolin rehtori Katharine Birbalsingh sanoi: ”Mitä vanhemmat luulevat, että heidän pienet lapsensa oppivat tästä? Minusta tämä kaikki on niin hämmentävää. Mitä tapahtui Väiski Vemmelsäärelle?

Sherlock-televisiosarjasta tuttu Amanda Abbington kirjoitti: ”Menetin melkoisesti seuraajia sanoessani, että puolialastoman miehen reisisaappaissa, joka tanssii erittäin seksuaalisella tavalla, ei pitäisi esiintyä vauvojen edessä. Se kertoo minulle kaiken tarpeellisen siitä, mihin yhteiskunta on menossa”. Miten voit olla kanssani eri mieltä tästä????”

”Olen todella avarakatseinen, mutta ei. Tämä on pelkkää paskaa. Ei helvetissä vauvoille! Ja jos ajattelet sen olevan niitä varten ja oikein, niin sinussa on jotain todella pahasti vialla”, hän lisäsi.

Perjantaina paljastui, että suunniteltu ”CABA-BABA-RAVE”-esitys oli peruttu. Daily Mailin haltuunsa saamassa sähköpostiviestissä, joka lähetettiin lipun ostaneille, järjestäjät kertoivat, että ”trollauksen” ja medianäkyvyyden vuoksi heidän oli tehtävä ”vaikea päätös peruuttaa tuleva esitys”.

”Mielestämme pieni hengähdystauko mielenterveydellemme on oikea asia. Emme ole suuri yritys, joka on perustettu tällaista hyökkäystä varten – olemme vain kaksi äitiä, jotka yrittävät levittää iloa, valoa ja rakkautta.”

Samanlainen julkinen painostus onnistui viime vuonna sulkemaan niin sanotun ”Family Sex Show” -esityksen (Perheen Seksishow), jossa esiintyi alastomia esiintyjiä ja opetettiin jo viisivuotiaille lapsille aikuisten aiheita, kuten masturbaatiota ja ”vitsikkäitä teorioita” sukupuoleen liittyvistä LGBTQIA2S-aiheista.

Lähde: Breitbart

42 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
vastakaarijousi

Joillakin länsimaisilla piireillä näyttää olevan keskinäinen kilpailu siitä kuka keksii pöljimmän sosiaalisen ilmiön ennen kuin leikkiminen loppuu kun tuo globaali todellisuus tulee ja pyyhkäisee lipputangotkin nurin:

The next wave of mass migration – GIS Reports (gisreportsonline.com)

juha II

Lasten avointa SEKSUALISOINTIA päämääränä PEDOFILIAN täysi hyväksyminen muiden jo hyväksyttyjen PERFERSIODEN kanssa. ”Kun pirulle antaa pikkusormen. Se vie koko käden!” Globasti-liberaali-kommunistien tietoinen agenda yhdessä YK:n 2030:n kanssa.

NORMAALI perheinstituutio avioliitto käsitteineen REVITÄÄN maan tasalle, jolloin kuten OIKEASSAKIN kommunismissa ”Lapsesi EI ole sinun” vaan VALTION. Mutta ”uudessa sovelluksessa” muksut vievät SUURET KORPORAATIOT niin kuin NE ovat jo vieneet ennen sitä KAIKEN muunkin.

Vielä vanhempien ”raivo” auttaa, mutta EI kauaa. Aivan kuten KRISTITYTKIN nykyään ”länsimaissa” ovat avoimien ja tietoisten VAINOJEN kohteena uskonsa takia. Niin myös LAPSISTAAN kiinni pitävät VANHEMMAT luetaan ”KULAKEIKSI” kuten tehtiin NEUVOSTOLIITOSSA ”rikkaiden” talonpoikien suhteen – viedään muitta mutkitta KESKITYSLEIREILLE, jos sinnekkään asti!!!

Eikä tämä ollut mikään SATUTUNTI!!!

Helsinkiläinen

Älä nyt hyvä mies viitsi liioitella noin hirveästi. Kaikenlaista hörhöilyä on kyllä meneillään, ja on totta, että lapsille halutaan tuputtaa hämäriä ideoita, mutta ei se todellisuudessa ole mikään merkittävä asia, pikemminkin se on median puhaltama kupla joka tulee puhkeamaan aikanaan.

Ilkka Forsten

Kaikki hulluus saavuttaa jossakin vaiheessa kulminaatiopisteen. Ei mikään tai kukaan vie lapsia vanhemmiltaan, mutta se mikä tapahtuu on lasten tietoinen altistaminen kritiikittömyydelle. Se on pahempi asia kuin mikään kuvitteellinen toimi. Jos lapsen mieli ohjataan täysin ulkoradalle, ja sitä ei lasketa miksikään muuksi kuin suvaitsevaisuuden lisäämiseksi, ollaan kaukana siitä mitä ennen sanottiin järkeistämiseksi. Aikuisten, siis vanhempien tulisi tajuta mitä saavutetaan järjellä ja paljonko saavutetaan suvaitsevaisuudella, joka jättää järkeilyn pois laskuista.

Anomaster

Joka kerta aiheutetaan haittaa lapsille, joten on syytäkin vähän riehua, jotta se lakkaisi nopeasti. Tarjoamasi ajatus, että ollaan vaan rauhassa ja odotellaan, että kupla puhkeaa, auttaa kuplaa pysymään pystyssä mahdollisimman pitkään. Parempi vaikka vähän riehua ja liioitella kuin olla vaiti. Mitä nopeammin se ilmiö häviää, sitä parempi, koska lapsille tulee vähemmän haittaa.

Joku tolkku

Jos ryssät ns koeponnistaa NATOn artikla 5 niin mistähän Eurooppa kaivelee väkeä joka pystyy enää aseelliseen vastarintaan. Ainoa toivo on,että vennään pojat kuolee nauruun nähdessään läntisten maiden sotilaat ”täydessä tällingissä”. Tapana on monessa tiukassa paikassa todeta, että järki voittaa. Mutta nyt uskallan epäillä vahvasti sitä voittoa, järki on poistunut Euroopasta kuin aikanaan Elvis has left the building

Helsinkiläinen

Kummaa märehtimistä.

Helsinkiläinen

Meinaan, että Suomessakin homous on asia jota pidetään koko ajan esillä, mutta ei niitä homoja silti PALJOA ole.

Ilkka Forsten

Sama pätee vihreään politiikkaan. Suomen kansasta ei ole suurin osa lähelläkään vihreiden arvoja, mutta jos uskoo mediaan niin kannatus on miltei rajatonta. Kupletin juoni perustuu siihen että toistetaan loputtomasti miten menestyvät ja ” järkevät ” ihmiset ymmärtävät vihreiden arvoja, ja puolustavat niitä. Kun käyttää sanoja hyvin koulutetut, järkevät. menestyjät, jne synnytetään mielikuva, jossa pääset parempaan kastiin olemalla samaa mieltä. Todellisuudessa et pääse mihinkään muuta kuin omissa mielikuvissa, ja kun äänestät itseäsi vastaan, olet pelkkä laskun maksaja. PS:n edustajathan kuvataan aina jollakin tavalla sivistymättömiksi, alempaan luokkaan kuuluvaksi ja erittäin huonosti menestyviksi. Minä tunnen suht paljon yrittäjiä joilla menee ihan mainiosti, mutta he eivät ole vihreitä sielultaan. Heillä on takana koulutusta ja he ovat ihan järkeviä. Vihreiden arvojen kannattaminen ei siis ole mitenkään sidoksissa johonkin ” parempaan, ” se on mielestäni enemmänkin perässä hiihtämistä, tai kuten äidilläni oli tapana sanoa, ” sitä ollaan astuttu herran pas****an ” ja nyt luullaan että siitä tuli osa itseä.

Anomaster

Tilastojen mukaan eniten kouluttamattomia on vasemman laidan puolueissa. Esim. persujen kannattajien joukossa koulutustaso on selvästi korkeampi.

Vihreitä kannattanevat korkeasti koulutetuista lähinnä lumetieteiden maisterit, jotka eivät ymmärrä todellisuudesta mitään ja matikka on niin heikoilla, että loogisesta ajattelusta on turha puhuakaan. He ovat opiskelleet itsensä pitämään totena joidenkin mielipiteitä ja elävät uskonnollisessa hurmiossa hyvän ihmisen kuvitellussa roolissa.

Tietysti nämä lumetieteiden maisterit uskottelevat toinen toisilleen, että ovat yhteiskunnan kermaa, ja eniten transuasioihin keskittyneet kuvittelevat olevansa yhteiskunnan skermaa.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Anomaster
Jaska

Homojen määrä kasvaa, homous ja kaikki sairas on nyt muotia, valtamedia kiihottaa nuoria homouteen ja pedofiliaan, katso vaikka euroviisut, onnenpyörä tai salatut elämät.

juha II

USA tarvitsee WWII:n, koska sen rahajärjestelmä on KAPUT!!! Sen päivät ovat luetut, sillä jatkuva sotiminen, velan ottaminen ja SILMITÖN valtion tuhlaaminen + KORRUPTIO on tullut VÄISTÄMÄTTÖMÄÄN loppuunsa. Kuten myös USA:n ja läntisen euroopan henkinen RAPPIO, jossa koko yhteiskunnan yhteiskuntarakenteet ovat MÄDÄNNEET jo siksi, että nuo ”sivistysvaltiot” hallintoineen ovat selkeässä LAITTOMUUDENTILASSA!!! Niin RAUHASSA kuin SODASSAKIN!

Helsinkiläinen

Jos USA tarvitsi uuden sodan niin sattuipa sitten sopivasti, että Venäjä meni ja aloitti uuden sodan.

Ilkka Forsten

Se kremlin diktaattori sitä sotaa tarvitsi eikä osaa edes lopettaa ajoissa. Kun pelkkä KGB:n ajatushautomon kyllästämä veijari tekee itsestään koko armeijan komentajan, ja esittää että strategiat on parasta hyväksyttää hänellä, niin tuloksena on myttyyn mennyt toilailu, joka pudottaa paitsi herran itsensä, niin myöskin koko venäjän kansan vuosikymmeniksi takapajulaan.

Ilkka Forsten

Sodan järjestysnumero olisi kylläkin III, mutta mikäli sinä koet että tulossa on vasta numero II, niin ole hyvä.

ike

Jos joku taho on vastuussa ihmiskokeesta maapllolla, olisiko jo aika lyödä pillit pussiin ja todeta että on pahasti epäonnistunut. Vaikka kyseessä olisi vai luonto. Kyllä se tästä vielä murtuu ja katoaa nuo viimeisetkin merkit ihmisistä. Uutta koetta putkeen, tai taitaa niitä olla aika monta menossa jossakin linnunratojen nurkissa, toivottavasti paremmalla menestyksellä.

Ilkka Forsten

” Paras todiste sille että maailmankaikkeudessa on älyllistä elämää, on se että he eivät ota meihin yhteyttä.”

-Bill Watterson-

jep

Sairasta. Myllynkivi kaulaan.

Jomppa

Toivottomia tapauksia. Paras itselleenkin olisi, että laitetttaisiin myllynkivi kaulaan ja upotettaisiin mereen.

Ilkka Forsten

Jos viet lapsesi kuuntelemaan kansallismielistä puhetta tehdään läjäpäin lastensuojeluilmoituksia vaikka kukaan ei edes kiroilisi. Mutta kun lapsesi viedään katsomaan aikuisten pornoa, se on hauskaa ja opettavaista leikkiä..

Anomaster

Näin on maailma pimennyt ja yhä pimenee.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Anomaster
Kikka Mokkeli

Lastensuojelun pitäs tiukasti puuttua tällaiseen ihan sairaaseen h. omostelu propagandebasaan. Lapset pois tällaiseen vieviltä.

Eka Kettunen

Kokoomuksessa ollaan varmaan uusien aatteiden voimaanuttamina jo järkkäämässä näitä esityksiä päiväkerhoihin ja kouluihin, edes kerran vuodessa tapahtuviksi.

Entinen kokoomuslainen

Kokoomus on innoissaan, yrittää olla nuorekkaasti ajan hengessä mukana ja kerätä ääniä vaikka homostelulla ja pervoilulla, jos ei niitä muuten saa. Kokoomus pelkää tulevaisuutta eikä uskalla olla oma itsensä. Samoin on kirkon kanssa, ihmisiä pitää yrittää mielyttää, ottakaa se sairas dragshow kirkkoon, nykykirkkoon se on ihan omiaan. Jeesus jäähylle.

juu

Anna pikkusormi ni vie koko käden..
Nää pervot menee aina vaan pidemmälle, ja täällä hölmö yleisö on aivopesty kannustamaan. Sillä ethän voi sanoa mitään tai olet …foobikko ja ihan kauhean suvaitsematon.
Ei tarvi kovin kauan mennä ajassa taaksepäin, kun ei ois Suomessa kellään tullu mieleenkään joku translaki jossa saa virallisen sukupuolensa valita itse, ja vaihdellakin ihan sillon kun siltä tuntuu.

Anomaster

Translaki laillistaa oikeuden valita mielenhäiriön herättämät tuntemukset viralliseksi sukupuolekseen.

Helsinkiläinen

Translaki? Turhaa kotkotusta kaikin puolin. KUINKA VÄHÄN sitäkin väkeä Suomessa on, se olisi tässä nyt hyvä tietää. En usko, että tulee mitään tunkua mihinkään pukuhuoneisiin. Kyllä nämä ovat todellisuudessa mitättömiä asioita.

juu

Kuten sanoin ne menee aina vaan eteenpäin.
Ei ole mitään mitätöntä. Nyt siellä heiluttelee naisiksi pukeutuneet miehet dildoja lasten satutunnilla, mitä seuraavaksi?
Todennäköisesti kohta ihmisiä pakotetaan olemaan jotain mitä eivät ole.

Ilkka Forsten

Itänaapuri on mennyt astetta pidemmälle. Siellä on kävelevä dildo päämiehenä.

Anomaster

Naiset, joiden pukuhuoneisiin, vessoihin ja saunoihin änkeää psyykkisesti epätasapainoinen mieshenkilö, ovat eri mieltä kanssasi. Niin ovat myös naisten vankiloissa naiset eri mieltä siitä, että naiseksi itsensä ilmoittavat miehet laitetaan naisten vankiloihin.

Ei ongelmien lukumäärä rajoitu siihen, että montako transua on olemassa, vaan siihen, että kuinka moni mies ilmoittaa olevansa nainen päästäkseen naisten tiloihin himoineen.

Naiset tuskin ovat halukkaita menemään miesten pukuhuoneisiin yms. sillä sen seuraukset voisivat olla naiselle ikävät.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Anomaster
Juke

Ei ne ole mitättömiä ilmiöitä enää siinä vaihessa kun ne viedään lainsäädäntöön.

Ilkka Forsten

Mikä tahansa ja vaikka miten pieni ilmiö voidaan viedä lainsäädäntöön, eihän siinä ratkaise määrä vaan päättäjien kyvyttömyys, tai suoranainen halu edistää jotain millä he kuvittelevat saavansa lisää äänestäjiä. Tässä maassa perustuslain mukaan valta kuuluu kansalle, mutta kansaa edustavien ei tarvitse välittää asiasta koska he olettavat, että ihmiset ei ymmärrä oikeuksiaan. Suurin osa suomen kansasta, ei kannata mitään nykyisistä ilmiöistä, mutta ei saa myöskään tehdä asialle mitään koska joku keksi että suvaitsemattomuus on rasismia ja rasismi puolestaan rikos.

Horace Smith

Suvaitsevaisuus on synonyymi sietämiselle. Nykyään joka paikassa annetaan ymmärtää, että kaikkea pitäisi vain sietää, tai olet rasisti ja blaablaa . Aivan sama. On ihan tervettä olla sietämättä noin hirveää sontaa. Rikosilmoitus tuosta pitäisi tehdä.

Peke

Ei se ihan synonyymi ole. Sietää kipua, eli kestää kipua, mutta suvaitsee naapurin ukon pukeutuvan hameeseen, on siinä ero. Siinä on sama sävyero kun nainen sanoo olevansa rohkea kun pukeutuu paljastavasti, mutta mies on rohkea kun pelastaa lapsen tulipalosta.

EskimotSkruudaaSnögöö

Samaa mantraa hokevat mitä de_marini ja kumppaninsa.

Huru-ukko

Mulle tuli kanssa ajtuksiin tuo samriinin julistus: saa mennä ja kokea, iloa, valoa ja rakkautta.

Ilkka Forsten

Saahan sitä mennä, kokea iloa ja valoa sekä rakkautta, mutta ei lastentarhassa..

Ilkka Forsten

Mariini, mandariini ja samariini, siinä käyttöjärjestys. Kaksi edellistä tuottaa happovaivoja. 😖

Helsinkiläinen

Sinä vedät kyllä siihen malliin, että sinun pitäisi olla tuolla jossain puhujapöntössä puhumassa. Siis, ihan aikuisten oikeasti. Hyvää tekstiä, hyvä historiantuntemus, laaja-alaista näkemystä, ja siihen päälle vielä huumoria. Sanoisinpa, että sinua kaivataan tuolla ulkona.

Ilkka Forsten

Kiitos, tulin sisään hetki sitten mutta halasin tullessani lumiukkoa joka on pahasti kallellaan vasemmalle. Näin vaalien alla asia huolestuttaa.

Leksa

Marin ratsastaa vielä muka työväenaatteella ja köyhien puolella olemisella. Minusta hän on pervojen ja feministien puolella ja näiden asialla, lisäksi marin on ns. globaali nuori johtaja jota ohajaillaan ulkopuolelta, täysi sätkynukke.

Ilkka Forsten

Silloin joskus SDP oli työväen asialla. Se pyrki saamaan parempia työehtoja, palkkoja, lomia yms äänestäjäkunnalle joka koostui pitkälti duunareista. Tätä linjaa moni myöskin äänesti, ja ihan ymmärrettävistä syistä. Sitten alkoi tapahtumaan asia mikä muutti kurssin. Ne alkuvaiheen äänestäjät ikääntyivät, ja alkoivat pudota pois pelistä. Heidän ajallaan saadut edut oletettiin itsestään tulleiksi, ja äänestäjäkunta ei ollutkaan enää niin työväkihenkistä, heistä tuli pikkuporvarillisia koska oltiin saatu auto, omakotitalo, kesämökkki ja päästiin välillä matkoillekin. Työväen-aate alkoi karisemaan niin nopeasti äänestäjistä, että he eivät enää kokeneet demareita omaksi viiteryhmäkseen. Siirryttiin äänestämään kokoomusta, tai jotain muuta porvarilliseksi katsottua tahoa.

Tässä vaiheessa SDP oli hetken tuuliajolla, kunnes joku keksi millä saadaan uusi äänestäjäkunta. Ottamalla ” pakolaisia ” maailmalta ja lupaamalla näille hyviä etuja, korkeaa elintasoa ja mukavuuksia, sekä sosiaaliturvaa, päädyttiin olemaan enää nimellisesti työväenpuolue. Kun vihreät tuli politiikkaan, lähinnä itä-saksan tuomana, alkoi demarit lähestymään tarjokasta, koska näillä oli sama tavoite, lisätä äänestäjäkuntaa ottamalla kaikki kynnelle kykenevät maan rajojen sisään ja lupaamalla heille vastikkeetonta hyvää. Vahvistamalla kahden välistä yhteispeliä, alettiin myöskin soveltamaan vihreiden ilmasto-oppia, jossa kävi lopulta niin ettei SDP enää sanellut mitä on tehtävä, vihreät omi kaiken vallan. Vihreät synnyttivät termistön toisensa jälkeen, joissa on kuitenkin sama lähtökohta. Kantaväestön asettaminen maksajan rooliin, ja tulijat saamapuolelle. Tämä sopi demareille, sillä heillä ei ollutkaan enää tarvetta pyrkiä kantaväestön etujen ajamiseen. vaalipuheissa mökin mummo on yhä olevinaan tärkeä henkilö, vaikka mummon eläkerahoista nyhdetään suuri osa sellaisten elättämiseen mitkä ei ole sitä ansainneet.

Pääministeri on tämän lisäksi myynyt sielunsa EU:le, joten hänen mielipiteensä ei ole hänen omiaan, vaan EU:n sanelemaa propagandaa. EU:n propaganda tuottaa puolestaan lisääntyväsä määrin maahanmuuttoa väittäen sitä elintärkeäksi länsimaille, joka sopii oikein hyvin SDP:n ajatuksiin samalla lisääntyvästä äänestäjäkunnasta. Se missä demarit ja vihreät, kuten myöskin nykyinen kokoomus kaivaa maata jalkojensa alta on fakta, että heidän politiikkansa hedelmä näkyy jo ruotsissa lisääntyneinä ja pahenevina ongelmina. Näin luodaan pohja islamisaatiolle joka ei lopulta elätä ketään. Tässä vaiheessa niin ministerit kuin muutkin poistuvat EU:n helmaan, joutumatta kohtaamaan itse aiheuttamansa ongelman laajuutta. Sen pituinen se, paitsi että minulla se on pidempi tai ainakin teknisempi.