Eurooppa Rikos

Britannia: Poliisi kysyi, onko normaalia, että 26-vuotias irakilainen mies tapailee 12-vuotiasta tyttöä

Kuva Pixabay.
Brittiläinen poliisi halusi olla monikulttuurinen ja päätti varmistaa, onko normaalia, että 26-vuotias irakilaismies deittailee 12-vuotiasta tyttöä.

Brittiläinen poliisi pidätti 26-vuotiaan irakilaisen deittailusta 12-vuotiaan tytön kanssa, kertoo The Times. Irakilainen kuitenkin väitti, että hänen kulttuurissaan 12-vuotiaan tapaileminen on täysin normaalia.

Asiastaan epävarma poliisi soitti kunniaväkivallan uhrien puolesta toimivaan Karma Nirvana -hyväntekeväisyysjärjestöön. Hän varmisti, onko irakilaiskulttuurissa 12-vuotiaan deittailu hyväksyttävää, sillä hän halusi olla monikulttuurinen.

Onneksi hyväntekeväisyysjärjestössä oltiin hereillä ja sieltä neuvottiin poliisia toimimaan irakilaisen tapauksessa aivan kuten muidenkin pedofiilien kanssa.

Viranomaiset katsovat rikoksia monikulttuurisuodattimen läpi

Karma Nirvanan perustaja Jasvinder Sanghera sanoo, että monet poliisit ja virkailijat katsovat rikoksia monikulttuurisuodattimen läpi rasismisyytösten pelossa. Näin kävi esimerkiksi Rotterhamissa, missä pakistanilaisjoukko käytti alaikäisiä tyttöjä seksuaalisesti hyväkseen vuosien ajan.

– Meillä on paljon ammattilaisia, jotka kääntävät katseensa muualle. He eivät halua keinuttaa monikulttuurivenettä, Sanghera kertoi.

  • 595
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset